úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KURE
---
---
18:28:34 6.8.2022
1 odpověď
GRANTORINO
: dovolil bych si technickou. Napřed povídá, že se to může dělat z bezlepkové mouky, a pak vysvětluje, proč to tak intenzivně hnete a zpracovává,.... ano aby se aktivoval lepek.
Jinak teda je to dost práce na placku:)
GRANTORINO
---
---
16:54:56 6.8.2022
1 odpověď
+1
BAAL
: jako tahle paní ukazovala jak dělá Indická parantha a teda super, kdyby to nebylo tak náročný na grif, který asi nevymyslim, tak to vypadá moc pěkně, jak to dělá :))
Login • Instagram
https://www.instagram.com/tv/B-RcTTrnF3E/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
KOCHANSKA_CH
---
---
15:59:54 6.8.2022
+1
JAJITA
: Dík, hospodská strava a přemíra alkoholu mi (asi) škodí. :-D
JAJITA
---
---
15:53:44 6.8.2022
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: Ale to je mi líto, snad už je líp ;-)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:45:21 6.8.2022
1 odpověď
+2
JAJITA
: Kočanská se sice z dovolené vrátila už ve čtvrtek, ale v pátek si musela naordinovat půst o vodě. :-)
JAJITA
---
---
14:13:01 6.8.2022
1 odpověď
Kočanská je asi na dovolené, že nebyla páteční ryba :D
MAR_TINA
---
---
14:56:16 4.8.2022
+14
náhodné ranní uskupení přemětů na stole :)
MAR_TINA
---
---
14:53:58 4.8.2022
+14
část rodiny je na dovolené a já se snažím zpracovat, zavařit, zamrazit nebo sníst všechno, co zrovna dozrává.
Cuketový nákyp a salát a ovoce.
SAMOUT
---
---
0:01:47 3.8.2022
Zena za cert vi co dostala od zname marmosku broskev - spendlik, a je naprosto famozni.
MEI
---
---
17:29:56 2.8.2022
+2
GEISHA
: Jsou dostatečně vyzrále? Já teď dvakrát za sebou dělala mirabelkovy koláč a všichni jsme se oblizovali. Linecké těsto do formy a na to v dostatečném množství naaranzovat vypeckovane plody. Je to docela meditace, ale výsledek stojí za to - kolac vypada jako květina a chutná jako nejsladsi dzem. Pekla jsem na 200 stupňů cca 50 minut.
WRIGLEY
---
---
20:49:51 1.8.2022
+1
taky ze spendliku delam zavareninu, ale chce to hodne vyzrale, ted je jeste brzo, ale kdyz je rozkrajis, vypeckujes a povaris s cukrem, tak to bude bomba sladkokysela zalivka na palacinky a podobne.
SAMOUT
---
---
13:38:10 1.8.2022
GALE
: Nejlepsi marmelada do lineckyho je kombo rybiz - malina :-).
GALE
---
---
13:34:49 1.8.2022
1 odpověď
+3
GEISHA
: Je z toho dokonalá marmeláda do lineckého. Kam se hrabe rybízová.
APPU
---
---
12:24:49 1.8.2022
+4
GEISHA
: vypalit :)
LUSINDA
---
---
11:15:25 1.8.2022
+3
GEISHA
: špendlíkové knedlíky
CÁCORkA: Pěry se špendlíkama (Kynuté knedlíky s mirabelkama)
http://jarcinblog.blogspot.com/2016/08/pery-se-spendlikama-kynute-knedliky-s.html
FAT
---
---
6:28:36 1.8.2022
GEISHA
: Jedl jsem z nich udělané chutney a svíralo mi to dásně. Je to fakt dost kyselé.
MAR_TINA
---
---
23:01:04 31.7.2022
GEISHA
: když to rozvaříš a přecedíš (cedník s otvory, ne síťka), získáš kyselou dobrou šťávu k dalšímu použití. marmeláda, šťáva, do želé...
ACIDQA
---
---
19:17:30 31.7.2022
+25
Pstruh na masle v mamdlove mouce. Pak jsem byla na boruvkach, takze tvarohovy knedliky plneny boruvkama a navrch, prekvapeni, tvaroh s boruvkama. Konecne rajcata od taty a mozzarella. A snidane chaba, ale oblibena vajickova pomazanka. :))
KOCHANSKA_CH
---
---
12:50:10 30.7.2022
+14
Dnes trochu v italském duchu.
Telecí saltimbocca, zelené věci a salát z domácích vyzrálých rajčat.
1KA
---
---
15:15:03 29.7.2022
+25
Na skok doma ;) Slané štrůdly mi pomáhal vyrábět Mladší syn.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam