úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
KURE
---
---
20:30:27 22.12.2022
+1
FAT
: jo. do zakladu.
a tahkle to dela profik
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha - Recepty.cz - On-line kuchařka
https://www.recepty.cz/recept/rybi-polevka-podle-zdenka-pohlreicha-163132
FAT
---
---
20:27:23 22.12.2022
1 odpověď
MUTHA
: Klasická česká rybí polévka... Ryba, zelenina, jíška.
FAT
---
---
19:02:31 22.12.2022
Možná blbej, nicméně dotaz - dáváte do rybí polévky cibuli? Kdy a jak upravenou?
GRANTORINO
---
---
12:28:04 22.12.2022
+7
Tahchin aneb připečená rýže po íránském způsobu s kachním masem a kuřecím vývarem
KOCHANSKA_CH
---
---
17:51:13 21.12.2022
+1
JAJITA
: Mám ganz obyčejnou tyč z Lidlu.
JAJITA
---
---
17:43:51 21.12.2022
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: Máš spešl bazmek na sous vide?
KOCHANSKA_CH
---
---
15:38:00 20.12.2022
2 odpovědi
+30
Sous vide krůtí roláda se špenátem.
GRANTORINO
---
---
15:03:11 20.12.2022
+14
Vánoční kachna
SPIKE411
---
---
16:46:54 19.12.2022
N_I
: Nori? To se hrozně rozblemcá bych řekl.
N_I
---
---
16:41:57 19.12.2022
1 odpověď
asi nejde pouzit zbytky rasy do sushi na wakame salat co myslite?
N_I
---
---
12:56:30 15.12.2022
+15
dnes sem k obědu v práci urobil čerstvé těstoviny, česnek, vývar, chřest, pancetta,p. regiano...
ANDREJKA
---
---
21:58:44 14.12.2022
GALE
: diky!
GALE
---
---
12:33:15 14.12.2022
1 odpověď
+1
ANDREJKA
: 1 mrkev, 2 stonky řapíkatého celeru, cibuli orestovat, přidat hrst červené čočky a batát. Zalit vodou nebo vývarem. Uvařit doměkka, rozmixovat a dochutit solí a pepřem.
ANDREJKA
---
---
12:18:46 14.12.2022
1 odpověď
prosím oblíbený recept na polévku ze sladkých brambor? bez chili a zázvoru. moc díky
SALVATOR
---
---
6:34:15 14.12.2022
+3
DEVIL
: To pak záleží, co člověk často vaří. Já hodně často dělám různý stir fry, kam česnek se zázvorem taky často přijde a taková pasta by u nás byla dost rychle pryč.
DEVIL
---
---
2:34:36 14.12.2022
1 odpověď
+1
SAMOUT
: tjn, ale pak se to neda nikam pridat, protoze ten zazvor to cely mocne ochuti! taky sem to tehda udelal a pak sem to jinam nez do kari nedaval
APRILMOUSE
---
---
22:17:22 13.12.2022
+21
Veprove na kmine a sezonni zelenina :-)
MAR_TINA
---
---
22:01:43 13.12.2022
+8
Tady se chystá dýňový kompot.
SAMOUT
---
---
19:59:06 13.12.2022
1 odpověď
+2
Pripadne, pokud treba hovis indicky kuchyni, do ty pasty prihod jeste zazvor a cerstvy chilli. Ginger - garlic - chilli paste je zaklad vsech jejich jidel.
DEVIL
---
---
2:29:35 13.12.2022
+1
KOZINA
: oloupej cesnek, prevar vodu, nech ji vychladnout a hod cesnek s vodou do mixeru a udelej pastu. napln sklenice a v lednici to vydrzi par mesicu. nebo udelej cernej cesnek. cely palice dej do pomalyho hrnce a na 55-60C tak 3-4 tejdny nech fermentovat. potom vydrzi tak 4-5 mesicu v lednici v naky sklenici
GALE
---
---
22:25:48 12.12.2022
+4
XBAHNO
: K tomu nakládání do oleje. Česnek jako jediná zelenina umí botulotoxin a jen uložení do oleje pri pokojové teplotě by nemuselo delat dobrotu. Raději se má česnek v oleji dát do lednice.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam