PRAASHEK: podle me je to trochu “navic”.
Nevim uplne, o jakych enzymech pises a vodou je aktivujes… (?)
Mandle se maci proto, ze se naopak zbavis tech enzymovych inhibizoru, ktere mandli chrani do doby, dokud nema dostatek vlahy a je pripravena klicit. Tim, ze se jich zbavis, tak jsou stravitelnejsi…
Nevylucuju, ze mluvime o tom stejnym, jen jsem te nepochopila. (Cim vic to ctu, tim vic myslim, ze se shodujeme.:)
Takze zpatky k tve otazce - staci jen ta horka voda a oloupat. Zabijes dve mouchy jednou ranou - budou stravitelnejsi a bez slupek. ;)(Nasleduje nevyzadany nyxi komentar jako odpoved na otazku, ktera nezaznela:
Taky loupu, ale do jogurtu sypu se slupkou, protoze ta obsahuje vetsinu antioxidantu z cely mandle a je teda skoda se ji zbavovat, kdyz mi to nezkazi jidlo.)