úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
ACID
---
---
19:44:55 22.5.2023
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: hlivove škvarky? Poslouchám ;)
GRANTORINO
---
---
19:23:28 22.5.2023
+2
Večeře :) & víno z granátového jablka
KOCHANSKA_CH
---
---
17:09:58 22.5.2023
+17
Hovězí ragú se smetanou.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:09:24 22.5.2023
1 odpověď
+22
Polévka z červené čočky a rajčat, hlívové škvarky.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:07:53 22.5.2023
+22
Páteční siven s chřestem.
FAT
---
---
9:43:46 21.5.2023
KASUMI
: Tak, tak. Naprosto překvapivá a výborná chuť.
KASUMI
---
---
9:40:34 21.5.2023
1 odpověď
+4
FAT
: Ja delam toto - asi stejny postup, vid?
Jsou skvely
ARMADA
---
---
19:32:18 20.5.2023
FRENNET
: vše pod hladinou - nechytá se plíseň, množí se křís
FRENNET
---
---
19:29:18 20.5.2023
1 odpověď
ARMADA
: Mas je malo zedníci nádobu, nebo se tam nejak dostává vzduch. A mas vse ponořené pod hladinu? Nemas v naložené zelenině vzduch? Solný nálev nejlepe 1-2% roztok.
FAT
---
---
9:50:42 19.5.2023
+4
1KA
: Moc hezky výtvarně ztvárněná nuda. A určitě i chutně.
;-)
1KA
---
---
8:06:58 19.5.2023
1 odpověď
+37
Syn mi chtěl udělat radost. Prý se nudil ;)
JAJITA
---
---
20:19:24 16.5.2023
+1
FAT
: Díky
FAT
---
---
20:13:58 16.5.2023
1 odpověď
JAJITA
: Mám jen klasiku z Lidlu, takže tak jak to umí maximálně.
😉
JAJITA
---
---
20:11:12 16.5.2023
1 odpověď
FAT
: Jak moc jsi vakuoval? Moje pár měsíců stará vakuovačka umí několik úrovní, tak jestli to k něčemu bude.
FAT
---
---
18:53:47 16.5.2023
Našel jsem ten recept od Zuzkaou
[ZUZKAOU @ Kvašení a kysání -chováme miliardy domácích mazlíčků]
ARMADA
---
---
18:41:41 16.5.2023
1 odpověď
+1
KOCHANSKA_CH
: kuju. já se držím kolem 2%, tak maličko přisypu :)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:40:59 16.5.2023
1 odpověď
+1
ARMADA
: ...sůl v množství 1-3 g na 100 g celkového obsahu (zeleniny i vody).
Recept: Kvašené ředkvičky (ze Svěží kuchařky) | od Lucky Grusové
https://paleosnadno.cz/recept/kvasene-redkvicky-ze-svezi-kucharky/
ARMADA
---
---
18:24:01 16.5.2023
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: kolik soli? mně se tam dělá křís a .. ale jinak jsou dobré :)
a ještě mrkev - do obložených chlebů s trhaným masem nebo sekanou je to labůž :)
FAT
---
---
18:00:33 16.5.2023
KOCHANSKA_CH
: Jo, jo. V teple. Snad někde u Zuzkyou v tom Kvašení či jak se to jmenuje.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:59:13 16.5.2023
1 odpověď
FAT
: 14 dní v teple? Taky zajímavá metoda. Já se spolehla na vyzkoušené postupy Grusovky z Paleosnadno.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam