• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    N_I
    N_I --- ---
    umame ocet to je věc, to je vynález! na dobré rajče nebo čerstvou nakládačku..jen oliváč a je to...nic víc...

    třešně...sezona..., odpeckovat, přidat štavu z jednoho pomerance, trochu cukru a rozmixovat..kousek vypit jako fresh...zbytek.. zamrazit na nanuka...

    včera mě namotali na nové brambory tak sem dnes jen osmahl na oliváči, vedle udělal fazolky a pancettu, vedle zelený pepř a creme franche...to cele do zapekaci misky do trouby...a je to taky parada...

    + sezona pazitky do michanych vajicek nebo na chleba s maslem...mmm..

    + sezona certve maty a medunky na caj...

    + sezona jahod..,.dat si jen jako zakusek...treba tri...noo...

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Po víkendovém vyhnanství ve skladu máme zas pronajatý apartmán s kuchyňskou :)
    Slavíme 14. den bez kuchyně, i vařené vejce je blaho. (rekonstrukce bytu).

    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BERRUNA: Absolutní wow! Tohle bych si mohla dát kdykoliv i jako zákusek.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BERRUNA: Ten losos!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jen tam zlehka ;)

    OLIII
    OLIII --- ---
    KOCHANSKA_CH: Obsah i forma naprosto super :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Sice zítra razíme na Slavnosti moře, kde bude degustace spousty rybích lahůdek, ale rybí pátek se držet musí. :-)
    Tuňák, krevety, chřest, omáčka z parmezánu, mascarpone, vína a zahradních bylin. Když už jsem jich hromadu nasekala, tak aj to máslo jsem s něma ovoněla.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Špenátová s rozmíchaným vejcem a mozzarellou.
    Trhaná slepice z vývaru - ragú "Slepice na paprice" s brokolicovou sečkou.

    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BAAL: Dik
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GEISHA: Mam mezery ve vzdelani, koho mam hledat?
    BAAL
    BAAL --- ---
    GEISHA: nn, mám doma kuchařek několik a stejně je nikdy neotevírám, protože moderní doba:)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACID: Ve skupině na FB.
    ACID
    ACID --- ---
    JAJITA: a byly by i konkrétní čísla?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACID: Měřením v zásuvce ;-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    FAT: OK.
    FAT
    FAT --- ---
    ACID: Já to beru tak, že trouba má větší, asi násobně, objem, který musíš temperovat má danou teplotu.
    ACID
    ACID --- ---
    Z čeho vychází ta informace o spotřebě PH a trouby? Trouba je celkem izolovaná a alespoň ta naše drží teplotu dost dlouho, tzn příkon na nízkou teplotu bude také nízký..
    FAT
    FAT --- ---
    JAJITA: Uznávám spotřebu a asi ten PH zase až tolik nepotřebuju, abych kvůli němu vyhazoval něco jiného.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    FAT: Už ti tady psali jiní, že spotřebou elproudu je PH a trouba jaksi rozdíl.
    A s těmi spotřebiči, mám 1+kk a když něco moc chci, místo si vždycky najdu, udělám.
    Až jednou natáhnu, dědic si bude moci otevřít bazar s kuchyňskými spotřebiči :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam