úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KATIA
---
---
15:40:16 21.8.2023
1 odpověď
+3
BAAL
: Tak to netušíš, jak rozsáhlá je moje zanedbanost :-)))))
KATIA
---
---
15:06:32 21.8.2023
+2
BAAL
: Skvělá volba :-) Až budeš někdy rozšiřovat skupinu zanedbaných paniček, tak se hlásím do fronty ;-))
KATIA
---
---
14:32:17 21.8.2023
+6
BAAL
: Jdu si oficiálně stěžovat, že nikdo z mých kolegů nepeče!!!
KOZINA
---
---
14:25:35 21.8.2023
+1
BERRUNA
: to bude stejný jak paneer ne? Na litr plnotučnýho mlíka cca velkej panák citronu/octa
POHODAVOLE
---
---
13:55:25 21.8.2023
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: diky moc. Vypada to, ze dost dela pouziti klasickeho hrnce misto chytreho tlakoveho. Dava se tam i mrkev. Dost me to prekvapilo, ale jinak uz ho delat nebudu.
KOCHANSKA_CH
---
---
13:47:02 21.8.2023
1 odpověď
POHODAVOLE
: Vypadá dobře.
BAAL
---
---
13:01:55 21.8.2023
1 odpověď
+18
Mno tak je to komplet, doufám že to Illuze a další bréci budou jíst, je to trochu divočina ale co už:)
#holkanavdavani
predstavuje ala mojito koláč základem je lemon cake, tvarohový krem z mátové pasty a rumová glazura.
POHODAVOLE
---
---
12:56:53 21.8.2023
1 odpověď
+22
Konecne jsem se vcera naucil gulas, se kterym jsem spokojenej jak chuti tak i barvou :)
BERRUNA
---
---
10:23:44 21.8.2023
1 odpověď
Zkoušel někdo prosím domácí Halloumi? Je třeba asi spíše plnotučné mléko, že? plus tedy citron - kolik zhruba? Podle toho jak se vysráží?
BAAL
---
---
8:20:13 21.8.2023
+4
Vedeli jste ze mata se dá s cukrem rozmixovat na takovou pastu? Aneb příprava má další díl ze série pečeme pro breci v práci:-)
JUPIII
---
---
7:29:17 21.8.2023
+1
ILLUZE
: Napovrch nasypat tenkou vrstvu samotné soli a zavíčkovat, rozhodně nevařit. Co si pamatuji z dětství.
MAR_TINA
---
---
21:43:40 20.8.2023
ILLUZE
: kompromisně bych to prohnala myčkou
BAAL
---
---
20:22:21 20.8.2023
ILLUZE
: Já něco klidně ukuchtim, ale děláš obří chybu:-)
ILLUZE
---
---
20:21:07 20.8.2023
1 odpověď
BAAL
: Ok, já peču, ty vaříš :-))
BAAL
---
---
20:17:44 20.8.2023
1 odpověď
ILLUZE
: Buns?
Momofuku | Cuketka
https://www.cuketka.cz/?p=3732
ILLUZE
---
---
20:12:49 20.8.2023
2 odpovědi
Dotaz - když děláte česnekovou pastu (česnek + sůl), jen to zavíčkujete nebo ještě zavařujete?
Vůbec se mi do tepelné úpravy nechce.
ILLUZE
---
---
20:07:51 20.8.2023
1 odpověď
BAAL
: Jen netuším, co uvařit 🤷🏻♀️
KOCHANSKA_CH
---
---
18:58:25 20.8.2023
FERRYH
: Pomalu pečenej česnek nezhořkne, jde taky o teplotu. Jo jabka k tučnýmu masu dobře sedí, stejně jako něco kyselýho.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:56:08 20.8.2023
+2
MAR_TINA
: Rozmařile chladíme. Potřebuju vyprázdnit mrazák, mám objednáno hovězí z pastvy. :-)
A s tím celerovým knedlíkem to zas taková nálož není.
MAR_TINA
---
---
17:47:21 20.8.2023
1 odpověď
+3
KOCHANSKA_CH
: v létě? Proboha, bydlíte v podzemním krytu? :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam