úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KASUMI
---
---
21:13:56 4.4.2024
1 odpověď
+8
MAR_TINA
: ty jo to nevim, jestli bych na to mela odvahu :)
MAR_TINA
---
---
21:04:47 4.4.2024
1 odpověď
+13
V lidlu měli skoro prošlé carpaccio za 19 Kč :)
MAR_TINA
---
---
21:04:08 4.4.2024
1 odpověď
+1
ILLUZE
: ooo
ILLUZE
---
---
20:52:16 4.4.2024
1 odpověď
+23
Dorazila nadílka ze Španělska ,-)
K tomu levandulový sýr.
ILLUZE
---
---
20:51:22 4.4.2024
+20
Hrášková polévka s tortilami, zapečenými se sýrem.
DEFILA
---
---
20:27:52 4.4.2024
+1
KOCHANSKA_CH
: a ja se tu snazim o Oskeruse .... na Citrony nemam odvahu : ))
BERUSKA_CA
---
---
14:08:26 4.4.2024
+1
KOCHANSKA_CH
: Ach! Prala bych si citronovnik, ale… mne preziva jen jeden obzvlast statecnej kaktus.
KOCHANSKA_CH
---
---
21:57:25 3.4.2024
2 odpovědi
+2
DEFILA
: Přímo v Brně, jeden strom v květináču. Na zimu šel dovnitř, listí opadalo, plodů něco bylo. Sklidila jsem většinu zelených a nedávno jsem strom vystrcila zas ven. Pár posledních chladných nocí by mělo podnítit aj žluté plody. V květu nádherně voní, tak se opylovači činili.
DEFILA
---
---
21:50:14 3.4.2024
1 odpověď
+2
KOCHANSKA_CH
: Kde kolem Brna pestujes citrony?
KOCHANSKA_CH
---
---
21:22:56 3.4.2024
1 odpověď
+2
Naložila jsem do soli sklizeň vlastních citrónů. Děj se vůle Boží.
DOCKINEZ
---
---
19:38:21 3.4.2024
SAMOUT
: Tam moje si taky cpe Agent Orange do všeho. A že je cizinka, tak nemá zábrany ani u českých klasik typu křenová omáčka :)
SAMOUT
---
---
17:26:34 3.4.2024
1 odpověď
+2
FERRYH
: A ja vul uz 15 let vychovavam manzelku ke kapsaicinove odolnosti...😂
FERRYH
---
---
17:14:03 3.4.2024
1 odpověď
+6
DOCKINEZ
: tenhle pristup autora receptu se mi libi:
"...Výsledná směs by měla pálit docela svinsky, ideální intenzita je taková, aby to krom vás nikdo z rodiny nežral. Jedině tak zaručíte, že se o tu lahodu nebudete muset dělit, jasný?..."
:o)
CAMKA
---
---
12:33:49 3.4.2024
+1
DOCKINEZ
: ooo díky! Já neměla kuře, zato ale namočenou černou čočku a miso pastu plus nějaký kyselý vietnamský bujon, doplněno v základu o římský kmín a na konci o čerstvý koriandr a byla to moc veliké dobro!
DOCKINEZ
---
---
11:40:21 3.4.2024
1 odpověď
+4
GENEVIEVE
: tohle je plus minus ono. Jen už na uskladnění do ledničky dávno nepoužívám zavařovačky, ale peru to do plastovejch hranatejch krabic na potraviny. Líp se to z nich vyndává.
Chilli Sauces Blog: Recept – pikantní kysané zelí
https://chillisauces.blogspot.com/2014/10/recept-pikantni-kysane-zeli.html
JAJITA
---
---
19:35:37 2.4.2024
+4
GENEVIEVE
: ID DOCKINEZ ho určitě rád postne i sem, už fakt nevím, kde jsem na něj na nyxu narazila ;-)
GENEVIEVE
---
---
19:29:44 2.4.2024
2 odpovědi
+1
JAJITA
: mě zajímá i ten recept, nedohledala jsem to :)
ACKO
---
---
19:21:16 2.4.2024
+8
JAJITA
: prosím pokud máš některé jedlé produkty změřené, otestované rozebrané na prvočinitele hrň to sem, velmi mě to zajímá
KOCHANSKA_CH
---
---
18:53:45 2.4.2024
+6
JAJITA
: Neomlouvej se a hrň takové informace do nás! :-)
RUTHLESS
---
---
18:33:59 2.4.2024
+2
JAJITA
: Todle je mega in topic :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam