• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    SALUT
    SALUT --- ---
    ACIDQA: co nějaký (mletý) hovězí/zeleninový koláč. To se dá podávat i studené, ozdobený, další oblohou a zasytí. Trocha zapečení ale to dáš;) receptů na netu plno.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: radši něco doporuč a nebrblej
    N_I
    N_I --- ---
    maj tu lisky za dvacku tri hrste tak som zrobil spagety liskove a bylo to moc dobry..mozna tomu helflo i to serrano na dotuneni..

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    RUTHLESS: mi oblibenci aktivne prispivaji tady, tak jeste chvilku pockam, jestli nekdo hod tip.

    Hned ten prvni u me zabodoval. ;)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ACIDQA: Nic. Tam se to ale řeší mnohem víc.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAMOUT: co jsem u tech receptu a tipu na stravovani v zahlavi pochopila spatne?

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Takle dopredu jsem to taky nikdy nedelal, ale napada me to zavakuovat. Jinak byste se meli presunout do [Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?]
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ACIDQA: teď jsi mně dostala:D den dopředu jsem je ještě nedělal
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LYNCH: jak pripravujes letni zavitky, aby do druheho dne ten ryzovy papir neoschnul? Davas na to vlhkou uterku?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ACIDQA: první co mně napadá
    - letní závitky který se dají parádně vymazlit
    - smažený lumpia závitky s dipem ( nedavno jsem mel s mletym hovezim a bylo to fantastico)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Kdyz udelam enoki v tempure, vydrzi transport a zustane krupavost?

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Jo a nezabodovala u mě ta pečená řepa.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj, potřebuju váš tip! V pátek jedu na důležité setkání v neformálním prostředí horské chalupy, které je spojené s grilovačkou. Potřebuju vymyslet nějaký jídlo, který mohu připravit den předem (max ráno před odjezdem). Na místo ho dovezu klimatizovaným vozem, ale mělo by být ready to eat, krásný, skvělý, nevyžadující další úpravu na grilu/ohřátím. Má být hic, neumím péct a potřebuju nějakou šlehu, za kterou budu požehnána vděkem, láskou a komplimenty. (Představuji si, že na stůl pokládám tác a účastníci v úžasu vstávají, odkládají piva a tleskají.)

    Do čeho byste na mém místě šli?

    Jo, a nejím vepřový maso, tofu, luštěniny, papriky a cibuli. :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Hovězí po Mongolsku podle Kamu. Výborný :)

    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Včera salát s řepou, kozím sýrem, ořechy a jablko.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tapiokové perly s vanilkou a kokosovým mlékem, s borůvkami, zalité čokoládou.

    Na večeři housky z Cottage, pečené ve fritéze.

    BAAL
    BAAL --- ---
    Na grizlikoj byla akce na Chia, tak jsem se vratil k chia pudinku ke snidani, zalejvam plechovkou kokos mlika a trochou sladidla.

    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Dneska jsem si trochu zatancil u plotny. Kureci polevka ze vcera, opet bramborovy ledovy salat s cibuli a petrzeli, protoze nam proste chutna a kruti nugetky. Ty vlevo (moje) jsem si hodinu pred nalozil do vazne par kapek sojovky, jinak klasicky trojobal, az na ty moje, to si s dovolenim necham pro sebe) Dresingy jsou dijon+tatarka a kapka citronu, druhy je zakysana s koprem a chilli, protoze z nejakeho duvodu nemeli v Albertu cesnek. Smazil jsem 50/50 sadlo, olej.

    BAAL
    BAAL --- ---
    Moje oblibena Jaimieho pasta po delsi dobe

    Pregnant Jools' pasta | Pasta recipes | Jamie Oliver recipes
    https://www.jamieoliver.com/recipes/pasta-recipes/pregnant-jools-pasta/

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam