• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Segedín a domácí knedlíky od maminky <3

A ano, ty knedlíky jsem si měl jako moje lepší polovička dát jen dva, skoro jsem to nedojedl :)

MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    pho

BAAL
    BAAL --- ---
    FINSON: no jako prave v ramci uprsene soboty tady laboruju nad slevou damskeho casopisu na ten Kenwood co ID Illuze uz asi 5let zavidim:-)

To by moje zimni kuchteni mohlo trochu nakopnout:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tvl vy jste se všichni třásli na to ochlazení, abyste mohli začít vařit pořádný jídla, co? :-)

U nás se likviduje cuketa od tchýně - s česnekem, trochou olivového oleje a s parmezánem, pekla se v troubě spolu s bramborama, česnekový dip je z řeckoho jogurtu.

BAAL
    BAAL --- ---
    KURE: dosel mouckovej cukr, tak jsem se rozhodl pro takovej rozvar z masla, jahod a trtinoveho cukru - dobry to bylo:-)
    KURE
    KURE --- ---
    BAAL: máš to moc hezký. Ale čím to lepiš k talíři? :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    Od te doby co mam praci, kde se fakt musi pracovat a nemam na nejake velke kuchteni cas, je Chia muj velkej kamos na snidane:-) Da se do toho hodit cokoli, zalejt to cimkoli a je to:-)

BAAL
    BAAL --- ---
    Leto neskoncilo, leto trva!

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní svačina - broskev s pomerančem, s kapkou čekankovéhp sirupu a drcenými pistáciemi.

Oběd: hovězí Anguso kostky s fazolemi a dušenou zeleninou s rýží, posypané koriandrem.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SPIKE411: Aaaa!!! :-o
    ACID
    ACID --- ---
    Snídaně

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nějaká sytá…

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SPIKE411: a to ani nefotím i horký zázvorový čaj s medem z čerstvého biozázvoru samozřejmě :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GRANTORINO: Skvělý nápad!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Zelňačka s klobásou, zdá se mi ideální do tohoto počasí :)

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Jako fakt je to páteční ryba. Dostala jsem uzené makrely a chtěla jsem teplý pokrm. Internety poradily zapéct obranou rybu s rajčaty.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pátek aneb šup s treskou do šachty.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vepřové curry, cuketové nudle.

ENDER
    ENDER --- ---
    Zase jsem delal bucky (a krkovici, kdyby prisla krize).
    Ta svetlejsi verze je po 4 hodinach, ta tmavsi po 8.

3.5kg boku s kosti (bez kosti to nefunguje).
    4 dny (idealne tyden) napichano soli (60-70g soli a 20-30g cukru na litr vody).
    Akorat uz nejsme tak ve forme, kdysi to vychazelo cca 0.5kg na osobu, ktera nikdy neji bucek. Tentokrat tech 3.5kg stacilo pro 10 lidi.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam