úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
RUTHLESS
---
---
9:49:53 21.3.2025
1 odpověď
ACIDQA
: u me doma v pohode! :-) :-D
JAJITA
---
---
9:34:36 21.3.2025
ACIDQA
: Díky ;-)
ACIDQA
---
---
6:59:23 21.3.2025
2 odpovědi
+3
JAJITA
: muzu! Kdy se stehujes?:)
JAJITA
: chleba na fotce je obyc koupenej zitnej chleba s mrkvi z kolackovy pekarny. Kupuju ho v Makru nebo na Rohliku. (Casto byva v Zachran jidlo za pulku a je dobrej a jedlej dlouuuho. :)
RUTHLESS
: zarid si souhlas doma a pak to domluvime! :))
LUCIASHECK
---
---
19:03:16 20.3.2025
1 odpověď
+2
JESSENKA
: Treba tohle (jen teda ja nedavam nikdy rybi omacku, protoze ji nemivam :-D). Ale v podstate ho jedu tak nejak od oka s ruzne variabilni zeleninou
Dýňové kari s cizrnou podle Kamu | Prima Fresh
https://fresh.iprima.cz/recepty/dynove-kari-s-cizrnou-podle-kamu
JESSENKA
---
---
18:58:47 20.3.2025
1 odpověď
LUCIASHECK
: muzu poprosit o recept???
Dekuji vsem....urco vsecko skusim🫶🏻
KOCHANSKA_CH
---
---
17:38:13 20.3.2025
+4
JESSENKA
: Tenké plátky opečené dozlatova, sůl a česnek na finále. Super příloha místo hranolků, třeba.
JAJITA
---
---
17:32:34 20.3.2025
+2
JESSENKA
: Pečenou, klidně i s další zeleninou. Mrkev, cibule, řepa, i s žampiony je to fajn.
LUCIASHECK
---
---
17:16:37 20.3.2025
1 odpověď
+5
JESSENKA
: Miluju cizrnovo-dynovy kari
JESSENKA
---
---
16:55:38 20.3.2025
4 odpovědi
ahojky,mam poprve dyni Hokaido....mate nejaky oblibeny recept???polevku urcite skusim rada bych skusila i neco jineho,jsme vsezravci...dekuji,pekny den...😊
BERUSKA_CA
---
---
18:30:51 19.3.2025
+2
VSICHNIMAME
: Jo ten “spenat” jsem taky udelala, to bude prima.
Z casti jsem udelala spenatovo-medvedi omacku ke gnocchi (ta se da taky mrazit).
Jako ne ze by se tu nesezralo 20 sklenic pesta, ale tyhle cariace jsou prima, dekuju vsem!
VSICHNIMAME
---
---
18:25:41 19.3.2025
1 odpověď
+3
BERUSKA_CA
: já to krajim na menší kousky a nakladam do olivace. Nebo to oblansiruju, pokrajim a dám do mrazáku jako špenát.
BERUSKA_CA
---
---
18:05:43 19.3.2025
1 odpověď
+1
BRUKEV
: Tady to roste jen chvili, asi jine klima.
Spousta pesta se zuzitkuje.
BRUKEV
---
---
13:07:03 19.3.2025
1 odpověď
BERUSKA_CA
: Pesto a kostky a la krájený špenát do mrazáku. Moc jiných smysluplných metod na uchování velkého množství není. Nejlepší je prostě trhat toho méně, než tašky.
LYNCH
---
---
11:10:02 19.3.2025
+1
BERUSKA_CA
: mel jsem od kámoše sušený vepřový s medvedim cesnekem
KOCHANSKA_CH
---
---
6:51:48 19.3.2025
+1
BERUSKA_CA
: Skladuju v šuplíku na zeleninu nebo ve sklenici s vodou. Když ho máš hodně, udělej třeba "špenát " nebo polívku. Výborná je taky kombinace jahod a medvěda mixnutá s kefirem.
MAR_TINA
---
---
21:27:16 18.3.2025
+17
Vrhla jsem se na trhané hovězí s myšlenkou na něco šťavnatého a syteho a spíž a lednice vydaly toto
BERUSKA_CA
---
---
20:50:45 18.3.2025
3 odpovědi
±0
KOCHANSKA_CH
: Naskubala jsem v lese velkou tasku medvediho cesneku. Mas tip na skladovani/vyrobu? Krome masla a medvediho pesta.
KOCHANSKA_CH
---
---
20:23:01 18.3.2025
1 odpověď
+18
Chorizo fazole.
JAJITA
---
---
15:07:25 17.3.2025
1 odpověď
ACIDQA
: Prosím tě, mohla bys dat link na ten chleba? Už tady kdysi byl, jenže na novém telefonu to neumím vyfiltrovat. Díky moc :-)
FERRYH
---
---
13:42:00 17.3.2025
RUTHLESS
: podle toho jak opulentni je to menu, tak bych rekl ze tech spolubydlicich uz ma az az... :)
ale taky bych se pristehoval!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam