jak řikáš, green slabší z toho balíku, white a yellow jsou ok ale i u red maeng da jsem zaznamenal pokles kvality, nějakej čas zpátky to pro mě byl nejsilnější vzorek na našem trhu, ted teda nic moc (pokud se bavíme o herbal store)- můžeš si řikat že víš co je dobrý, ale vendor dostane novou sklizeň a všechno je jinak. a na eshopech nepíšou "new batch" nebo tak něco.
přijde mi společenský velice, já jako introvert už nezažívám takovou tíseň, aspon v práci jsem kontaktní a do očí se lidem dívám se sebejistotou od jistý doby..a to i když nejsem na kratomu. nechce se mi to mlít dokola, už sem na nyxu nechal kus příběhu a nechci se opakovat. jo, a kolem tý závislosti se tu vytvořil zbytečnej hype, já to všechno vim a rizika jsou mi známy, tak mě trochu mrzelo, že se tu furt jely varování aka 'stay away' a neřešily se praktický věci. moc se to tu démonizuje, hele, když už v tom jedete, z mýho pohledu vás to bude stát hodně peněz, největší riziko je finanční. zdravotní taky, ale to by jste museli dávat extrémní hromady po dlouhou dobu. a dá se fungovat i když dáte pauzu. v jiných drug auditkách se taky neprobírá: bacha vole, neber to, je to zlo když pojedeš toho moc.. :) navíc je to furt 100% naturální mletej list, mńam.