• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BBAN4N: čau, drcený listy, můžu se zeptat jak to aplikuješ, děláš z toho čaj? tady v ČR je 99% nabídky prášek z listů. určitě se domluvíme dyžtak v poště, ale s tou drťkou to bude určitě zajímat i další kolegy.
    LOJZEE: chtěl jsem tím říct, že když už si závislost nezodpovědným užíváním uženeš, budeš moct fungovat, i když to utneš. chtěl jsem tím říct, že ta závislost, když už je, není destruktivní, maximálně na peněženku..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ideální je využít drogy k tomu tréningu, ať to není jen bezhlavý fetování.

LOJZEE: jo, že jsme smažky už jsme pochopili na začátku .)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    STICKYGREEN: ty tvrdis jak se tu demonizuje navykovost a pak reknes, ze se da fungovat, i kdyz si od toho dam pauzu.. nejak me to pobavilo..mozna se demonizuje, mozna to podcenujes, mozna to jinak vnimaji lidi zvykly casto experimentovat s ruznejma latkama a lidi, co zvykli nejsou, ale nechci se zas k tomu vracet, asi uz se vsechno reklo..
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    jak řikáš, green slabší z toho balíku, white a yellow jsou ok ale i u red maeng da jsem zaznamenal pokles kvality, nějakej čas zpátky to pro mě byl nejsilnější vzorek na našem trhu, ted teda nic moc (pokud se bavíme o herbal store)- můžeš si řikat že víš co je dobrý, ale vendor dostane novou sklizeň a všechno je jinak. a na eshopech nepíšou "new batch" nebo tak něco.

přijde mi společenský velice, já jako introvert už nezažívám takovou tíseň, aspon v práci jsem kontaktní a do očí se lidem dívám se sebejistotou od jistý doby..a to i když nejsem na kratomu. nechce se mi to mlít dokola, už sem na nyxu nechal kus příběhu a nechci se opakovat. jo, a kolem tý závislosti se tu vytvořil zbytečnej hype, já to všechno vim a rizika jsou mi známy, tak mě trochu mrzelo, že se tu furt jely varování aka 'stay away' a neřešily se praktický věci. moc se to tu démonizuje, hele, když už v tom jedete, z mýho pohledu vás to bude stát hodně peněz, největší riziko je finanční. zdravotní taky, ale to by jste museli dávat extrémní hromady po dlouhou dobu. a dá se fungovat i když dáte pauzu. v jiných drug auditkách se taky neprobírá: bacha vole, neber to, je to zlo když pojedeš toho moc.. :) navíc je to furt 100% naturální mletej list, mńam.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TRAZE: ten balíček jsem mel, a kvalitou mi prisel slabsi. Treba zeleny byl nechutne horky a ani sedm gramu jsem necitil. Ne ze bych chtel zavislost podceňovat, ale kluci to tady trochu prehani.
    Kazdopadne je videt, jak je to individualni, me se to hodi do spolecnosti uplne nejvíc, a stimulacni je pro me i velke množství. S alkoholem to neprehanet, pak je to skoro jako antabus. Ve skutečnosti jsou druhy jen tri. Bily je hodne energicky, cerveny spis narkoticky a zelenej je takovej stred. Zlutej je brzo sbiranej bilej a zlatej bude asi nejakej lepsi vyber zlutyho, nebo nějaká jina susici metoda, rozdil mezi nim a zlutym jsem moc nevidel, stejne jako mezi bilym. Hele a co kdybys zkusil vyuzit kratom k odvyknuti koureni, at to k něčemu je?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    TRAZE: mě z těch 5 maengů (white,green,yellow,gold,red) co mají v nabídce momentálně nejvíc chutná white a yellow.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Hmmm. Tak 50g balicek vzorku Maeng da z herbal storu je skoro za mnou. Z prvniho ochutnani jsem byl trochu rozpacity, ale po nalezeni te spravne davky (u me kolem 3g) se mi to zacalo docela libit. Uz dlouho me tak nebavily protivne prace na byte a soustredeni se na uplne prkotiny. Do spolecnosti se mi to ale vubec nehodi. Kombinace s alkoholem je docela fajn.

Nejsem schopny mezi temi 5 druhy rozpoznat nejaky rozdil, takze vzdycky kombinuji treba 3 najednou. Vyssi davka kolem 5g na prazdny zaludek mi zpusobila nevolnosti, motani hlavy, poceni a docela silny narkoticky ucinek, po kterem jsem jen nekolik hodin lezel v posteli a nemohl ani nic snist.

Celkove to na me pusobi dobre a stimulacni ucinky mi sedi asi vice, nez kofein. Nicmene po tom co tady ctu o vzrustajici toleranci a vcelku silne zavislosti, tak budu dalsi objednavku hodne rozmyslet. Jako kurak mozna nechci byt zavisly na dalsi kratochvili :D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    např.:
    100g Maeng da White -
    - kratomshop cz 1590kč (cena se při navýšení gramáže z 10 na 100 pouze vynásobí 10!)
    - herbal store cz 761kč. (zákaz.sleva)
    - kratomlove cz 880kč
    - kratomuj cz 879kč

záměrně porovnávám odrůdu MD white kterou mají na herbalstore kvalitní, mají v nabídce i slabší kusy, člověk musí vybírat
    ptal jsem se na kratomlove na cenu 0,5-1kg, odpověď: 1 kg bych Vam mohl prodat za 6.200kc (0,5kg by bylo za 3.300kc)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    měl jste někdy někdo drcený listy?
    docela by mě zajímalo, jakej z toho je čaj v porovnání s práškem z listů, který stačí rozmíchat ve vodě. na herbal store stojí 10g 94kč (mám zák. slevu), tedy stejně jako prášek z listů - a na vegetalismu, což už je vrchol - cena neuvěřitelných 140kč !!

to by mě zajímalo, kdo jim to kupuje, třeba na kratomshop cz jsou ceny nehorázný,většina vzorků 159-169kč a ani při většim odběru třeba 200g žádnou znatelnou slevu nezískáte.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: jo, tohle je dobra stranka.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    docela jsem si početl na tomhle webu, zaujala mě sekce kratom alternatives

https://www.kratomnews.org/category/kratom-alternatives/

ale vedle toho, že prodávají tak je tam spousta dalších informací..včetně průvodce při odvykání :)
    Quitting Kratom: How to Do It Effectively and Safely
    https://www.kratomnews.org/quitting-kratom/
    DIVA
    DIVA --- ---
    Vy jste jak mali. Ja teda zadnou nadpozemskou disciplinou netrpim a umim si to uzit i zrezirovat bez jakychkoli nesnazi. Coz teda zvladam i s jinyma nezakonnostma, ale maloktera je takhle prijemna a bez vedlejsich zatezi. Ale jak rikam, kdo se boji, necht sere pri zdi a drzi mlc.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja myslim, ze kazdej je svobodne se rozhodující člověk. Zbytek uz je přírodní vyber.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    rizika je třeba si připomenout, ne že ne. to byl vtip.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    dej do záhlaví nějakej 'warning' at to tu nevypadá jako propagace konzumace a můžem tu řešit praktický věci, odrůdy- vendory -celkovou situaci kolem a tak :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: a naopak
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: naštěstí huleni to resi, jak jsem uz zjistil
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: a asi ne jedno. Ja rad oboji.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RENARD: to "citis se vic stastnej" to je asi nejnebezpecnejsi na tom, a je tam primo ta podobnost s opiaty..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ale ukazuje se, ze kratom je velmi individualni vec. Az se dostanu k pc, tak se rozepisu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ja teda uz nejaky kilo spotreboval, od brezna asi, a zatim mi to furt zkvalitnuje zivot. Budu podavat hlaseni, jak to pokracuje.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KRA THUM KHOK (Mitragyna Hirsuta) - to sem vůbec neznal a vypadá to na méně potentní příbuzenstvo, dávkuje se 15-30g. jen tak pro zajímavost, nemá asi cenu zkoušet. pak jsem ještě narazil na kuriozitu a podle mě ojeb, kratom jako e-liquid! :D https://azarius.net/...igarettes/e-cigarette-refill-cartridges/ethno-vape-kratom-mitragyna-speciosa/ díkyčao
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam