zdravim všechny, koukám že tu řešíte vysoké ceny Kratomu, kdyby někdo chtěl levněji tak pište do zpráv, mám 50 g za 400 Kč, 150 g za litr a čím víc tím výraznější slevy, domluva možná. drcený listy. mnoho druhů, něco k dispozici hned, něco bych musel případně doobjednat. kdyby to sem nepatřilo tak mě smažte, ale třeba to někdo ocení :-)
jinak já Kratom užívám cca 10 let, poslední dobou skoro obden, ale dávám si pauzy (důležité), i tak nepociťuju moc nárůst tolerance, ale to je tím že si na to dávám pozor a držím dávky nízko, to je hodně důležitý, nemá cenu žrát toho hodně, nebude to o moc lepší a akorát si člověk buduje toleranci. nikdy jsem nepociťoval závislost a třeba 4 měsíce jsem dal bez Kratomu úplně v pohodě, ale jinak jsem milovník Kratomu a neodpírám si jej :-) je to pro mě v podstatě rostlina s ideálními účinky, až na snížení libida pokud se ho sežere víc, menší dávky jsou na sex v pohodě, ale ten vliv na libido, případně celkově na testosteron u lidí co to žerou hodně, je mínus a řeší se to dost na netu. jinak na Kratomu hodně rád cvičím a je to perfektní (musím si dávat pozor abych se nepřetrénoval, jak člověk jede bomby), mimo hromady dalších aktivit který jsou na něm lepší a prohloubený. v podstatě od prvního užití kdy jsem šel žonglovat jsem si uvědomil, že to je ideální věc na pohybové aktivity.
miluju na Kratomu ten vliv na psychiku, jak se otevře srdce, člověk je sociální a mnohem vyklidněnější.
závislost je ale pro nějaký lidi realita, dávejte si na to pozor, nežerte toho zbytečně moc a respektujte tuto entitu :-)