Byl bych rád kdyby ještě někteří zdejší uživatelé popsali vliv na libido/ testosteron, protože jak jsem už zmiňoval, je to jediný negativum Kratomu (mimo rizika závislosti a dehydratace) co jsem vypozoroval a vyčetl ve větších (!) dávkách (normální dávka je pro mě 2 - 3 g, s tím že pozdějí v průběhu dne občas trochu doložím, v průměru cca 2 x týdně, časté pauzy). U mě v malých dávkách v pohodě, dokonce někdy v momentě kdy to najíždí tak je to i afrodisiační (btw. dobrý kombo je s Tongkat Ali což je testosteron booster a afrodisiakum), člověk dýl vydrží. Nicméně pokud dám víc nebo doložím, tak libido upadá, naštěstí málokdy dám víc, ale stalo se mi že se mi nechtěl vůbec postavit když jsem se přendal (měl jsem novou přítelkyni, druhý rande, ona poprvé dávala Kratom a nic jí to "prej" nedělalo a já s ní držel krok, přidával jsem si a dal jsem několikanásobně víc než normálně). Prostě když je ho moc, tak se cítím dole znecitlivělej. Četl jsem o tom na netu a fakt hodně těžkých uživatelů si na to stěžuje. To je další příklad kde je vidět, že v malých dávkách Kratom může obohatit váš život (konkrétně zpříjemnit sex) a zbytečně velký vás otupí a hodně sníží libido. Čím míň Kratomu a čím větší rozestupy, tím víc ho efektivně využijete a budete z toho těžit :-) Důležitost dávkování a rozestupů kvůli toleranci je věc, která by se měla tesat do kamene.