• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: na konci měsíce mám dovolenou tak zkusím vyabstinovat... Motivace by byla. Jen se bojím přesně toho že si po čase řeknu že bych občas mohl... Ale jak všichni víme jedna je málo a tisíc dávek nikdy nestačí...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: zkousej odpozorovat nezvykly reakce, když začneš rozhovor na nejaky tema, a doufej, ze ti kolegové řeknou, že už se s tebou o tom bavili dvakrát, a nebudou si o tom jenom rikat všichni krome tebe.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VOP: ještě je dobrý že kolegové v práci si myslej že žiju děsně zdravě že pořád piju zelenej ječmen :)))) a jsem krásně hubenej a plnej síly
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: tak to vychází z chemicke podstaty opioidů, dojezd značí nejakej disbalanc jako nedostatek serotoninu, dopaminu, dehydratace, proste nejaka ujma telu, kterou musi srovnat. u opiatu jsem tenhle pocit nikdy nemel, proste dojezd v pravým slova smyslu nemají, místo toho mají tu fyzickou závislost. takze na single uziti semtam rozhodně radši herak nez meth, a na dlouhodoby vlastne taky.
    ty propady, co můžou lidi po urychlovacich zazivat, pripadne alkoholová kocovina není dost důrazný. Člověk si říká první dva týdny, ze to už nikdy, a jak začne třetí tyden finisovat a chemie se vraci do normalu, hned s tim predsevzeti slabne.
    oproti tomu odvykani z oxycontinu bylo absolutne presvedcivy, ze do tohohle uz spadnout nechci.
    VOP
    VOP --- ---
    BRUTOL: za mě nejhorší, že mi po tom nikdy nebylo nějak blbě nebo dojezdově no)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    me se teda rozsvitilo vystrazny svetylko mnohem driv. jedno leto jsem daval kratom temer kazdy vikend, kdyz jsem sel nekam parit. A pak jsem jednou nemel pytlik s k. sebou a pristihnul jsem se, ze se mi nikam ven nechce, protoze to beztak bude opruz a nuda :). Jsou to asi dva roky a od ty doby jsem mel kratom tak 5x....
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Nejhorší na tom je ze to je tak levný....
    VOP
    VOP --- ---
    Jo no. Hele dostatečný warningy ohledně každodenního užívání tu RUSHACKu máš. Ač je to individuální osobnostně a i co se týče užívanýho množství a doby užívání a následků atd., tak každodenní užívání v drtivý většině případů rozhodně není dobrý. Ostatně upozorňujou na to nejen objektivní weby/zdroje informací, ale i většina prodejních webů/eshopů. Takže..

Na druhou stranu chápu, že někoho to holt neodradí a nedá si říct a musí si to ošahat sám, mno.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    RUSHACK: Je to dost individuální. Někdo absťáky nemá ani při 20, já je měl i při 5.
    VOP
    VOP --- ---
    RUSHACK: tak si to užij a kdyby to rostlo a přišly nějaký problémy, tak napiš)
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    VOP: ten fyzickej absťák bude mit primou souvislost s mnozstvim a dobou uzivani.ja si davam denne teprve asi mesic tak 8g max/den.
    VOP
    VOP --- ---
    RUSHACK: psal jsem to někde níže.. užíval jsem 3 roky.. poslední rok (takže spíš dva;) 5-7x denně á 3g

Proč se ptáš?
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    VOP: Prosim tě, kolik jsi toho bral a jak dlouho?
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    FARFELOO: super, díky!
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ZUZANKOVA: snad naopak, ketak jako uleva od kratomu/opiatu... nedavno jsem myslim narazil na nejaky lekarsky clanky v tom duchu... ale mozna sem byl moc na vitaminu-k, vim ja...
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: Pro mě osobně je kratom jako náhražka ketaminu a jinýho zvěrstva super věc, ale to je čistě můj osobní problém a asi jsem to vážně nepochopila...každý to máme jinak :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZANKOVA: ocividne to nechápeš, ale nebudu ti to vyvracet
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Já si naordinoval Magnesium, Vitamin C, 5-HTP, kozlík, olej z černýho kmínu a samozřejmě marihuanu. Zvládl jsem to bez křečí, po 4 dnech jsem už byl schopnej i spát!
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: Z bláta do louže...za mě ;) ne-li líp....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam