VOJCANKROCAN: je to tak ako pises, tie brain zaps som si urobil s velmi velkou pravdepodobnostou tou hromadou MDMA.
Tak isto mas pravdu, ze od objednania, pripadne polhodinovej cesty do najblizsieho shopu ma odradzuje prave to (okrem ineho samozrejme), ze uz nechcem zazivat tie noci co som zazival, ked som miesal vo velkom. Uplne debilne dlhu dobu som to pripisoval vsetkemu moznemu, len ne tej hromade bahna co som lial. Lebo predsa tak dobre sa po tom kedysi spinkalo :) Inak hulit som prestal pred cca mesiacom, tym myslim, ze balit si 3 speky kazdy den potom co som uspal deti. Mam este nieco doma, dokonca to mam zabudnute v batohu co nosim stale so sebou a ani ma nenapadne si ubalit.
Je zaujmave, ze dnes som mal pocit (streda), ze som spal uplne na picu a pritom Garminy ukazali 7,5h prerusovaneho spanku, cakal som tak max 3h. Viem neni to uplne najpresnejsie meranie.
Dalsia vec co pozorujem, ze rano, po cviceni a studenej sprche mam dost energie na to aby som isiel do prace a tam fungoval minimalne do doby nez si dam obed. Potom brain fog, zas ten divny palivy pocit a ked pridem po praci domov, tak som mrtvola (podrazdena) a nemam na nic silu. Chapem, ze to ma plno ludi i bez bahnoveho abstaku, ale fakt som cakal, ze budem v pici 24/7 a budem si brat neplatene volno s tym, ze som dostal nejaku exoticku nemoc ako vysvetlenie v praci..
Diky za reakciu :)