• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Tady mas porci PS5 shotu:

A Slenderman na zaver :-)

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    AVATAR: Dal jsem si "gorilí paže" a šli na pár ran.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AVATAR: No ty menší jsou jasný, ale tohle byla vyloženě scéna z The Office nějaká 4 série 6 díl , poslední minuta třeba....to me baví, stejně jako v Hearth of stone byla třeba prehrana scéna Listra s Rimmerem....no, snad to bude pak někde komplet sepsany
    GURBON
    GURBON --- ---
    AVATAR: jenom to ne :D Nastesti uz sem nasel lepsi kalhoty...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: OFC ze to rozebiram. Zahodim, ve smyslu dam pryc a zrecykluju. A taky jedu Tech/Int build. Rozhodl jsem se, ze dokud nebufu mit Tech 16 a schopnost ziskat pri rozebrani mody zpet, tak necpu jinam. Uz jenom 6 lvl :-)

GURBON: A cvele to resi jeden dialog v obchode s hadry:
    "Co je ted v mode"
    "Idiomancie, kazdej nosi co chce, aby tim vyjadril svoji pravou personalitu" :-)
    GURBON: vsak se neboj, i transky tam maj romanci :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    TRAGED: nad tim sem se taky zarazil... aneb jak to dopada kdyz je ti jedno jak to vypada, hlavne ze to ma velky cisla :D
    TRAGED: a tak tohle maj poreseny upgradem. Ze zacatku, kdyz mas malo materialu a rychle progresujes se to nevyplati, ale ja mam treba jednu rare podprdu, kterou mam uz asi 15 levlu, do ktery jen strkam lepsi armor mody a upgraduju a furt je to podstatne lepsi, nez co mi pada.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: to nezahazuj, rozebírej. Já jsem inženýr, všechno si okamžitě dokážu vylepšit, co potřebuju. A žeru plánky kde to jde. Vlastně jo, v té výrobě jsem si z toho udělal takovej F76.... všechno umíme, vše dodáme a ono to tam funguje, chyběj jen online další hráči... .
    SBSTRD
    SBSTRD --- ---
    si tu odlozim, kdyztak me smazte))

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Me zatim nejvic vadi ta looter-shooter slozka. Po par levelech zahazuju hightech neprustrelnou vestu s helmou a beru si na sebe sacko a bekovku, protoze maji dvojnasobny armor.
    VIRIK: asi jsi to pochopil spatne, ja si nestezoval, ja mam vyzvu obcas rad a tu hodinu stravenou jednou bitkou jsem si uzil :)
    VIRIK: kazdopadne uz chapu tvuj rant - ta open world slozka je na te hre to nejslabsi a naopak main questy a side questy s nim primo spojene je to, co tu hru dela z meho pohledu jedinecnou.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: tak to je přece naopka dobrá zpráva, že je tam furt co dělat i na vysokých levelch, furt kam jít. Taky miluju open worldy a tímhle jsi mne jen potěšil
    VIRIK: 80 hodin, mam komplet prolezlou mapu, vycistenou ze tretiny od side questu, lvl 25, mam asi 12 vehiklu, 150k na uctu, vsechen dostupnej cyberware...

Je mi jasny, ze kdybych to zkusil o par levlu pozdeji, dal bych to v pohode - vsak pisu, ze jsem se k tomu rozhodl pristoupit, jako k bossovi z ds. Byla to moje volba. Spis me pobavil vysledek :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: ty mi připomínáš ty nešťastníky, co mi tvrdili že jsou tam sice auta, ale nemají peníze a že je tu těžké si je vydělat a že to na tom levelu 11 jen tak tak dávají... odpovědí je prostě - hrajto, exploruj jak prostředí, tak i perky a vlastnosti a přijdeš na to. Je to RPG, pokud maj něco, co tě hodně ničí, tak prostě asi máš u sebe něco blbě.

Já když jsem viděl konečně logo CP 2077, tak už jsem měl staticíe na účtu, vysokej level a byl jsem nabušenej inženýr/nomád.
    A hold ti CP2077 skutečně sice nabízí to proběhnout po hlavní linii, ale to neznamená, že to je ta správná cesta jak se má takový RPG hrát.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    TRAGED: v jednom tweetu jsem cetl, ze to snad chteji zapnout uz v tom prvnim velkym lednovym patchi.
    ale je to jednoduchy, nvidia jim za tu exkluzivni podporu proste zaplatila vic, nez jim asi nabidlo amd, to je cely. tak jako tak to tam post-launch bude:

Cyberpunk 2077 won't support raytracing on AMD cards at launch | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-wont-support-raytracing-on-amd-cards-at-launch/

(o konzolich a RT se zatim asi nema cenu moc bavit, mozna tak za pul roku)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MICHIGAN: Bohuzel, to zatim patri mozna tak do NVidia auditka. :-]
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MICHIGAN: Chybi moznost “oboje” :) doma rt nezapnu, v kanclu na tom testujem co dokaze ta nase masina :))
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---

Cyberpunk 2077 hraju:

31 hlasy od 31 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam