• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KULHY: Sorry za debilitu, ale kde je popsanej ten config trik?

Diky
    L4MA
    L4MA --- ---
    KULHY: prej to dela rozdil hlavne u strasich intelu. 5th gen a starsi...
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zkusil jsem ten trik s tim configem, a u me zadna zariva zmena.

i5 7500
    GTX 1070
    16 GB RAM
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak by do konce tydne mel vylezt ven druhej patch, kterej by to vsecko mel zase o neco ucesat. Pak teda az v lednu a unora dva velke updaty.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Aspon ze tam nejakej je, predtim to bylo mesto duchu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    DAVESADE: Pred patchem to vypadalo fakt silene. Po tom patchy tam nahrali uplne jiny textury atd. Vypada to dobre, jen teda diky pomalemu disku a asi i mensimu vykonu, jak jsou ty FPS drops a doskakujici textury, sem tam zasek. Ale myslim si, ze timhle si taky poradeji, protoze patrne fakt maj neco spatne nekde napsany a opravi to casem.
    Jinak nevim proc to dela to zakriveni, ale je pravda, ze ja to mam z konzole a ta to muze tlacit na vystup v nejake te fiktivni aka 4K, takze to neni Ani FHD a ani 4K, ale je to takova ta divna vec, takze u mne to na tv vypada v pohode, ale kdyz to pak nejaka apk komprimuje do FHD, tak to dela to zakriveni :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    jste stastni lide... :)
    ten traffic ze SimCity 2000 je nejlepsi. :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MELDA: Jako ja nejsem vybiravej, ale mne ta grafika prijde fakt v pohode. Predpokladam, ze pred patchem to vypadalo hur.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Ja sem si to musel nahodit na Nyx, abych to videl, jak to vypada... koukam, ze to je vselijak pokriveny :-) Zajimava komprese :-)
    Jinak to je screen z PS4Pro odemne. Jako neni to jak fotony z PC a z PS5, ale koukat se na to da.
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: novej overhaul mod do MOrrowindu? :D
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MICHIGAN: Já teda ještě nehraju, ale právě ten lipsync, by mě zajímal, protože tady by měl být udělanej pomoci AI pro všechny jazykový verze viz SEKI1:
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    THEODORT: R* roky dodelava content? Mozna tak pro MP, kde mu z toho tecou prachy - na single z vysoka sere (zlaty Ubi:p)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    a skryte doufam ze cd projekt red prejde na model GTA kdy se bude roky dodelavat content.. treba bych dost ocenil BD prehravac a napr. uzivatelskej BD content..? Klidne at tam narvou pay per view, je mi to jedno a bude to prvni hra ktery bych to odpustil..
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ja bych byl hodne nasranej kdybych kvuli CP2077 upgradoval grafiku, nedejboze i neco vic.. Death Stranding je graficky imho lepsi, CP ma "detailnost" nahonenou jen rozlisenim, nejdriv mi to prislo trochu napadny, ale jakmile me pohltil dej tak jsem to zacal prehlizet a celkovej flow hry je jak jsem po W3 ocekaval.. tzn pecka..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MICHIGAN: jestlim to taky není tím, že cp je primárně příběhový rpg a gta je primárně městská akce
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Testeři jsou proletariát game devu, dekorum vykořisťování práce se musí držet!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: v BioWare onehdá říkali, že za tu zpackanou Androvmedu jim můžou rumuni. :)
    To byl myslím lepší level :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (pokud to někdo hledal)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEKI1: hm, není někde přepis toho původního rozhovoru? na video nemám úplně kapacitu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam