• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    THEODORT: R* roky dodelava content? Mozna tak pro MP, kde mu z toho tecou prachy - na single z vysoka sere (zlaty Ubi:p)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    a skryte doufam ze cd projekt red prejde na model GTA kdy se bude roky dodelavat content.. treba bych dost ocenil BD prehravac a napr. uzivatelskej BD content..? Klidne at tam narvou pay per view, je mi to jedno a bude to prvni hra ktery bych to odpustil..
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ja bych byl hodne nasranej kdybych kvuli CP2077 upgradoval grafiku, nedejboze i neco vic.. Death Stranding je graficky imho lepsi, CP ma "detailnost" nahonenou jen rozlisenim, nejdriv mi to prislo trochu napadny, ale jakmile me pohltil dej tak jsem to zacal prehlizet a celkovej flow hry je jak jsem po W3 ocekaval.. tzn pecka..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MICHIGAN: jestlim to taky není tím, že cp je primárně příběhový rpg a gta je primárně městská akce
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Testeři jsou proletariát game devu, dekorum vykořisťování práce se musí držet!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: v BioWare onehdá říkali, že za tu zpackanou Androvmedu jim můžou rumuni. :)
    To byl myslím lepší level :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (pokud to někdo hledal)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEKI1: hm, není někde přepis toho původního rozhovoru? na video nemám úplně kapacitu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEKI1: na mě to působí dojmem, že hledají obětního beránka jinde, než by měli. To, že se všechno hází na testing, je korporátní sviňárna, kterou dělá kde kdo, i přes to, že testing je overridnutý managementem projektu. A sere mě to extrémně, párkrát jsem to zažil a nebylo jak se bránit, protože nedostaneš příležitost.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    AVATAR: anglicky umim, ale ne na takovy urovni abych vsemu co se tam rekne rozumel. za cz titulky jsem rad
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    KID_MCHUTT: Tak testovane to mohlo byt dobre jen ty nahlasene bugy nejsou opravene. Treba ta navigace a zoom podle rychlosti me napadl hned prvni sekunde. Tezko rict, tady je strucny prepis.
    Hovor s investory odhaluje další informace o stavu Cyberpunku 2077 - Zing
    https://www.zing.cz/.../96221879/hovor-s-investory-odhaluje-dalsi-informace-o-stavu-cyberpunku-2077/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEKI1: nene, testované to přeci bylo dobře. ehm.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MICHIGAN: Covid muze za to ze to pry nestihali a externi testeri ktery maji svuj kancl tak byl zavreny a nemohli poradne testovat ci co a nebyla takova kapacita. Proste jak pises nechali to na posledni chvili jako W3 a zjistili ze by to chtelo tak rok navic.
    MICHIGAN: imo to není zas tak hrozny,. Je tam par novotvarů jako nova či delta, ale ty maji zas jasnej kontext. Jinak jsou tam jen výrazy herní, který vidíš v interface. Spis bych k tomu potřeboval kapesní slovník kdo je kdo, protože tech jmen je tam pozehnane :)

Jinak samozrejme souhlas s tím, ze pro lidi, kteří anglicky neumí plynne je čeština bonus a nemá smysl na ni nadávat.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Hmm, tak to na te ps5 vypada o dost lip. Mala, nepatena zavist :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Hele, ale ty zrcadlovy oci u tvorby postavy tam byly.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    jako jestli myslite ten Afterlife, tak jo, mnohem vhodnejsi by bylo prelozit ten bar jako Limbo nebo v horsim pripade aspon Podsveti.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    TRAGED: co konkretne? Neuromancera tusim prekladal Neff a taky jsem z toho co si pamatuju nebyl uplne odvarenej.
    TRAGED: zadnej "preklad" do anglictiny neni. ta hra je psana rovnou v anglictine, resp. na anglickej dabing a na ten sedi i animace. uz i witcher 3 na tom byl podobne. jestli se nepletu, anglicka verze se brala jako zaklad a z ni se teprve rozepisovala polska verze a ceska verze se prekladala z anglictiny s prihlednutim k polstine.
    to co rikas platilo jen pro jednicku a mozna i pro dvojku.

jinak souhlas s tou ceskou verzi, ta jejich anglictina je plna slangu, navic prizpusobenyho svetu za 50+ let a vyznat se v tom pri cteni rychlych titulku je dost nahovno, i kdyz clovek tu anglictinu jinak v pohode dava. takze tady bych tu cestinu mozna doporucil i tem, co tretiho zaklinace v pohode davali, pro vetsinu lidi to bude pohodlnejsi.

SEKI1: co jsem zas slysel ja, tak se to proste nestihlo. a na tu cestinu byl taky omezenej cas, protoze prvni testovaci build meli poprvy az cca dva mesice zpatky. od dubna sice jedou na HO, ale i diky tomu pak vsechno trva o dost dyl a oni jsou nejspis studio, ktery vzdycky vsechno nechavalo na posledni chvili (ne jako Ubi, SEGA, kteri maj +- odladeny verze pul roku predem). a ted jim jeste do toho koronac hodil vidle.

FORTRESS: njn, asi si je taky koupim, mantis jsou skvely, ale zmena je zivot :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Takze corona-virus a home office si porad jeste nechavaji v zaloze? :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Doufám že tu navigaci fixnou. V autě je to peklo že tam nemá zoom v závislosti na rychlosti. Pokaždý odbočku prejedu a někam to napalim. Jinak jsem někde četl prohlášení že to trochu házejí na externí testery. Nebyla taková kapacita pro testing a že podcenili starou generaci .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam