• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak prvni pruchod hotov:) 175 hodin:p (a ty zpravy pri titulkach me docela dostaly - vubec ten zaver je super)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    už přestanu tapetovat... ale...
    od prvního traileru mě chytnul hype. ten mě na tejden opustil při prvním odložení hry ale pak sem se zas těšil... Co chci říct, že se mi za celou dobu pařanství nestalo, že bych přicházel v hypu, hrál v totální euforii z toho všeho a odcházel absolutně spokojenej. Jo Witcher byl taky masakr ale CP2077 má prostě asi něco co mě bere. CDPR prostě umí. Ano, pár chybek se našlo, ale u mě po 1.0.6. vše zmizelo krom FPS dropů který neřešim.
    Chci implantáty, okamžitě :D zeptám se až se pujdu očkovat jestli nemaj něco skladem :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    samo, ještě musím koupit všechny auta. ale pak už bude prázdno :(
    :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak jsem právě dočistil mapu... mám takový hodně prázdný pocit v sobě... nic už nebude jako dřív...
    když si vzpomenu jak sem 9.12. čekal na spuštění... a pak to začal pařit... tvl... já chci víc a víc, mnohem víc.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: LAUNCHER: Hmm, tak protoze na to patrne nemam misi, tak vsechny dvere kolem dokola jsou locked a okna se mi nedari rozbit. Muze byt, ze take delam neco spatne.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    tak se taky hlásím k závislákům :)

když člověk dává pozor aby se jednotlivý mise a gigy správně triggerovaly, tak je co hezká hra

jednou dohráno na normal a teď znova na hard
    vycraftit si armadillo křečkovat armor :)))

beat the brat byl poprvé nerváček, ale s gorilla hands to pak šlo
    posledního jsem zkoušel snad dvě hodiny na normal a vzdal jsem to

škoda toho uspěchanýho vydání
    patche na starší hw by bodl

140 hodin a pořád mám co objevovat :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Ok, ze jses to ty... jdu to najit.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: zajdi do sklepa na tom fleku... pro dobrej pocit...
    jako WTF? Claire z Afterlife je chlap? :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: GANDHI: Bohuzel ne, jen jsem probehl okolo pri reseni crime reports na "very hard"... potrebuji jeste par levelu. Jsem hroznej no, nemam na ten pribeh uplne cas :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: říkám si doprčic tam sem byl, nějaký baterie nebo co. a pak si uvědomím, že to bylo ve dne a vůbec to nevypadalo takhle cool :) byl si ve sklepě?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: tam bude urcite nekde nejakej shard s hintama
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Nevim na co se koukam, ale zaujalo me to. Z nahodne jizdy po meste.

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: až se budu nudit tak si tam nahodim DE dabing.. to bude slušnej bizar :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Ja jsem zvazoval, jestli nedat DE. S tou celozivotne bojuju a spis prohravam :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: ale já to zvolil blbě. stejně jako při nedostupnosti cz titulků u seriálu prvně sleduju bez, pak na to mrknu znova s eng titulky protože ne všemu rozumím a pak to vezmu s cz titulky. ano sem magor co se na jeden díl podívá třikrát... takže prvně sem měl hrát CP77 s eng titulky a podruhé s cz titulky :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: No prave. LSDMASACRE: Protoze ses polepsil :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    a abych doplnil, hru sem rozehrál s cz titulky ale příště si to hodím komplet v eng. ani nevim proč :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: já třeba ty titulky ocením. anglicky jsem se nikdy neučil a za ty léta kdy hraju hry a sleduju filmy/seriály v eng s cz titulky sem se obstojně naučil rozumět a nedělá mi problém si cokoliv přeložit, popřípadě si i lehce s odřenýma ušima a za pomocí rukou a nohou pokecat anglicky.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Ja se pak divim, proc je problem do prace sehnat cloveka, co pri jednani s klienty v EN neudela ostudu... Natoz v DE.

Lidi jsou tu tak liny, ze i ty hry musi dostat v CZ, misto toho aby tomu dali chvilku prace a pak slo v EN vsechno samo... Ach jo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Treba by mohl rozhovor nekoho zajimat, jestli bylo, sorry.

Testování češtiny v Cyberpunku 2077 překazil covid, loni jsem přeložil přes 2 miliony slov, říká Filip Ženíšek | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...ekazil-covid-loni-jsem-prelozil-pres-2-miliony-slov-rika-filip-zenisek.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam