• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

Cyberpunk 2077

32 hlasy od 32 respondentů

PENTAFEKTEK
      PENTAFEKTEK --- ---
      já jsem taky za ty titulky rád.. anglicky jsem na naučil hlavně díky filmům a seriálům, a to právě díky titulkům kde jsem pochytil spoustu slov a frází a hned jsem věděl co znamenaji.. dneska se v pohodě anglicky domluvim, ale prostě existujou pořád slova který neznám takže jsem rád za český titulky v jakýkoliv hře..
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      LYNCH: ?
      LYNCH
      LYNCH --- ---
      hrat cyberpunk》》 mirit mobilem, mirit bouchačkou, ridit na volantu..ti nevim
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MELDA: Ja se ucil anglicky treba na Quarantine. Tenkrat jsme na to museli brat slovnik, hrozny to bylo.

Dneska? Vezmes mobil a namiris jeho kamerku na napsany text.

Jeden rok takhle a pak uz pana nize clovek nepotřebuje. Druhak nevim jak kdo co dela, ale u dost profesi to myslim umi na prijmy poradne pritlacit.

Aby Te to nemrzelo, tak ja si ted pojedu s DE druhy kolo :-) Boli to hrozne, ale vyplati se. Navic je to dobrej argument na moje decka, kdyby zacaly u anglictiny knourat (tuk tuk, to se zatim nedeje).
      MELDA
      MELDA --- ---
      LSDMASACRE: RESTART :-)
      MELDA
      MELDA --- ---
      LAUNCHER: Za mne tu cestinu kvituju, hlavne u her s prvku RPG a s tunami psaneho textu, kterej v te cestine prosvistim a hlavne pochopim podstatne rychleji nez v anglictine, kde bych si obcas musel neco dohledat, protoze nejsem rodily mluvci a anglinu jedu taky stylem pub english :-)
      Jinak vetsinu jinych her jedu klasika anglictina, ale proste Witchera a CP proste tu cestinu vitam, protoze procitani tech strepu v anglictine, kdy nahodou nevic, kdy se ti jaka informace bude hodit a podobne, tak bych byl tedka mozna nekde v desetine fazi hry. A rozhodne bych z toho nemel takovej zazitek. Ted to jedu tak, ze vnimam anglictinu a kdyz nahodou ztracim pointu, nerozumim nejakymu slangu, tak juknu do titulku a sem hnedka doma... za mne naprosta pohoda.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      Hotovy box / Beat on the Brat Finale

Pro predstavu: Level 40, body 10. V tom body by myslim stacilo i mene.

Jak na to:

Dulezite je dobre vybaveni (viz soupis meho na konci), ale jeste zasadnejsi je naucit se cist protivnika. Rekneme si, jak na to.

Udelat save game, kdyz stojite pred stolickou v ringu, na kterou si mate sednout. At muzete snadno opakovat. Pozdeji save imho nejde.

Mr. Vic nasledne poradi, ze zasahovat brisni svaly. To se snazit delat, ale ne vzdy jsou odkryte - nevadi, i jinam ho to boli.

V turnaji jsem nepouzil jiny utok nez "natahovaci" (ostatne stejne i pri vsech predchozich zapasech), jestli je to dobre nebo spatne nevim. Ty male utoky mi prijde ze mu nic nebo malo delaj. Tzn kdyz pisu "busit do nej", myslim animaci natazeni utoku, bouchnout, zase natahnout, bouchnout atd.

Zacatek turnaje - ihned zmacnout tlacitko pro pro zpomaleni casu (viz vybaveni), utikat k nemu, prvni rana na brisni svaly, dale busit az se zacne otacet. Soucet vasich ran, nez zacne animaci sveho protiutoku, by mu mela ubrat alespon 10pct z jeho zdravi.

Jak zacne neco chystat (zacatek animace bud vaseho odstrceni, nebo vyskoku, nebo jakakoliv jina ktera se vam od pohledu nelibi), utikejte daleko od nej. Az poleti k vam, uskok vlevo nebo vpravo (dvakrat klavesa vlevo - uskok vlevo). Celou tuhle dobu mam zaroven zvedly kryt (tlacitko bloku), kdyby me rana prece jen trefila, at nadela co nejmensi skody.

Po priletu a promachnuti boxera do nej ihned zase utikat busit. Nasledne opakovat viz vyse.

Jak se dobije zpomaleni casu, zmacknout tlacitko a hrr na boxera. Idealne zpomaleni casu mackat, kdyz ma odkryte brisni svaly.

Tohle parkrat opakovat a boxer lezi. Z procent viz vyse by se zdalo, ze opakovat 10x, ale staci vyrazne mene - casem ho zacnou vase rany vice bolet.

Vybaveni:
      * Pred zapasem jsem snedl health booster a stamina booster (podle statistik postavy v zapasu, by to melo mit vliv; ale nevidim pocitadlo ktere normalne je... takze tezko rict, jestli to realne vliv ma nebo ne, snad ano)
      * Pryc muj oblibeny cyberdeck, nainstalovat misto toho zpomalovani casu (na tlacitko). Do neho neurotransmitters mody.
      * Legendary Gorilla arms, v nich legendary black-market battery + rare sensory amplifier (lepsi jsem nemel, zkusil jsem jestli to pujde, slo)
      * Epic micromotors (opet, lepsi jsem nemel a stacilo to)

GANDHI
      GANDHI --- ---
      heh, tak prvni pruchod hotov:) 175 hodin:p (a ty zpravy pri titulkach me docela dostaly - vubec ten zaver je super)
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      už přestanu tapetovat... ale...
      od prvního traileru mě chytnul hype. ten mě na tejden opustil při prvním odložení hry ale pak sem se zas těšil... Co chci říct, že se mi za celou dobu pařanství nestalo, že bych přicházel v hypu, hrál v totální euforii z toho všeho a odcházel absolutně spokojenej. Jo Witcher byl taky masakr ale CP2077 má prostě asi něco co mě bere. CDPR prostě umí. Ano, pár chybek se našlo, ale u mě po 1.0.6. vše zmizelo krom FPS dropů který neřešim.
      Chci implantáty, okamžitě :D zeptám se až se pujdu očkovat jestli nemaj něco skladem :)
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      samo, ještě musím koupit všechny auta. ale pak už bude prázdno :(
      :D
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      tak jsem právě dočistil mapu... mám takový hodně prázdný pocit v sobě... nic už nebude jako dřív...
      když si vzpomenu jak sem 9.12. čekal na spuštění... a pak to začal pařit... tvl... já chci víc a víc, mnohem víc.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      LSDMASACRE: LAUNCHER: Hmm, tak protoze na to patrne nemam misi, tak vsechny dvere kolem dokola jsou locked a okna se mi nedari rozbit. Muze byt, ze take delam neco spatne.
      DANII_DP
      DANII_DP --- ---
      tak se taky hlásím k závislákům :)

když člověk dává pozor aby se jednotlivý mise a gigy správně triggerovaly, tak je co hezká hra

jednou dohráno na normal a teď znova na hard
      vycraftit si armadillo křečkovat armor :)))

beat the brat byl poprvé nerváček, ale s gorilla hands to pak šlo
      posledního jsem zkoušel snad dvě hodiny na normal a vzdal jsem to

škoda toho uspěchanýho vydání
      patche na starší hw by bodl

140 hodin a pořád mám co objevovat :)
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      LSDMASACRE: Ok, ze jses to ty... jdu to najit.
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      LAUNCHER: zajdi do sklepa na tom fleku... pro dobrej pocit...
      jako WTF? Claire z Afterlife je chlap? :D
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      LSDMASACRE: GANDHI: Bohuzel ne, jen jsem probehl okolo pri reseni crime reports na "very hard"... potrebuji jeste par levelu. Jsem hroznej no, nemam na ten pribeh uplne cas :-)
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      LAUNCHER: říkám si doprčic tam sem byl, nějaký baterie nebo co. a pak si uvědomím, že to bylo ve dne a vůbec to nevypadalo takhle cool :) byl si ve sklepě?
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      LAUNCHER: tam bude urcite nekde nejakej shard s hintama
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      Nevim na co se koukam, ale zaujalo me to. Z nahodne jizdy po meste.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam