• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DAVESADE: taky hraju na puvodni ps4. Po prvni nasrani jsem chtel refund, nikdo se neozval, tak jsem to rozehral protoze jsem na to mel naladu a po tech patchich uz to tolik nepada. Je to teda docela hnusny, ale jinak mam stejny pocity, dost me to bavi a jsem ochotnej toho spoustu veci odpustit i kdyz je to obcas komicky.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    DAVESADE: Já teda perky neřeším ani na hard. Mám jich 6 v záloze a nevím kam je na levelu 20 dát, jen tak tam běhám a vraždím na co se podívám, a abych si to stížil tak jedu jen stealth a mantis blades, protože s ostřelovačkou a pistolí to šlo skoro samo.

Asi bych se jako mladej vztekal že je to hroznej easy mode, ale pro fotra s málo časem je to takhle vlastně dobrý.
    DAVESADE: na normal je to takovy easy. Nezkousel jsem, ale nedivil bych se, kdyby na easy umirali nepratele samovznicenim :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jsem tady asi jediny, kdo to hraje na hole PS4 bez PRO... Nakroutil jsem zatim 15 hodin, hra mi asi 6x spadla, loadingy jsou otravne pomaly a framerate a doskakovani na pytel... Ale z nejakeho obskurniho duvodu mne to bavi jak svine! Nejak mam pocit, jakoby to bylo psany pro mne na miru. I ten pribeh je prekvapive dobrej, dialogy jakbysmet. Jedu primarne samopaly/pusky, sem tam trochu stealth, ale na normalni obtiznost vubec nemam pocit, ze by hra kladla jakykoliv odpor. Ty auta jsou komicky, zkusenosti Rockstaru nelze ocekavat... ale ja jen jezdim a kocham se tim mestem, tim to u mne vyhrali na cele care, i kdyby hra stala za starou bedlu.

RAPTORCZ: aby se meli incelove nad cim vztekat
    RAPTORCZ
    RAPTORCZ --- ---
    SIMSALABIM: Ale na to jsem se neptal, ze? Ano, key bindings. Nemam ovladac, tak proc tam neni nastaveni pro klavesnici/mys?
    Ja jen, ze nejlepsi sandivan je epickej dalmar. Otestovano za vas :D
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    RAPTORCZ: KEY BINDINGS? Hned vedle INTERFACE? A dyztak, vedle interface je language a tam se to da prepnout do cestiny ;))
    RAPTORCZ
    RAPTORCZ --- ---
    Proč mi ta hra nabízí v options controller a přitom mám klávesnici a myš? Jak vynutit aby mi zobrazil přiřazení kláves a ne čudlíky?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: My jsme jim teda rikali a dodnes jim rikame "Aragon", pripadne mn.c. "Aragorni" :-)

Ale Elf take dobre :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Nechtel to prekladat, protoze je to Elf a mel pravdu, nemel to prekladat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tak jsem si to pustil a je to katastrofa, tolik veci to vysvetluje. Chyby v prekladu nejsou vubec o testovani. Ten clovek to vubec nemel prekladat. Je to "fantazak", nebo jak jsem rikaly v 90's Elf :-], coz nemusi byt uplne prekazka, ale on v podstate mezi radky priznava, ze si neudelali ani zakladni reserse! Uplne mu unika z ceho nazev vychazi, o exitstenci kybernetiky zda se nema ani tuseni. Atd, atp.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tak on to hlavne nechtel prekladat z duvodu mnozstvi toho textu...cca 10000 normostranek...to je celkem dost textu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: ja uz sem to tu psal taky nekolikrat.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MELDA: zenisek tam rika, ze kdyz tu hru poprvy videl, tak se mu vubec nechtelo to prekladat.. no mel se na to vysrat :) deltujem!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: Aha!!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOMBRIDER: Ale neni to poprve co ti to pisu vole :)))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOMBRIDER: Funguje ... posli tu fotku v ps treba me ... a u sebe v app si najedes na zpravy a pak stahnes do mobilu ... od tama uz je to easy ne :) ja tak mam druhy US ucet na ktery si to posilam

TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MELDA: Aha!
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: ja si na to zalozil nove psn id :-) staci mu pak jakekoliv foto z konzole poslat jako foto a hned mas tu fotku i ty v mobilni apce jako zaznam konverzace chatu :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    STSUNG_NAVANA: V 2077 je spousty aut, ktera "nikdo" neridi, napriklad taxiky. Ostatne, staci si sve auto zavolat pres klavesu V, prijede Ti samo. Neprijde mi to zvlastni ani dneska, natoz v roce 2077...
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Dneska jsem se trochu pobavil a treba to pobavi i nektere z vas. Bezel jsem k nejblizsimu travel pointu, abych se dostal k dalsimu auto. Na parkovisti jsem tam zahledl auto a dva typky co se ho snazili rozmlatit. Tak jsem vytahl sniperovku, ze je odstrelim pokud jsou to clenove nejakeho gangu. Kdyz me uvideli tak nasedli do auta a prejeli me. A jak to tak byva po prejeti casto skoncim na aute. Tak jsem se sebral a koukam....hele to auto nikdo neridi .

Who's driving?
    https://www.youtube.com/watch?v=-jIbOpQQl04
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam