• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    P_T
    P_T --- ---
    RATTKIN: breceni, ze na oldgen konzolich to je napicu za 3...2...1...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RATTKIN: taky mi to tak prislo - i kdyz se mi zda, ale to uz si jen treba nepamatuju, ze tahle verze ma mnohem lepsi reflexe za deste a prislo mi, ze i ten provoz pusobi trochu plynuleji
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GANDHI: takhle to zhruba (+- youtube komprese) vypadalo i v den vydání
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GANDHI: kulervoucí ne, ale podruhý se mi to hraje ještě líp, než poprvý a vlastně už se těším i na třetí průchod, kdy už snad bude i nějaké dlc
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ale k cemu je, ze to ted takhle vypada, kdyz to ma hromada lidi stejne uz davno dohrany a hra samotna zadnej kulervouci duvod hrat to znovu nenabizi:p
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MELDA: takhle to fakt vypadá. Já teda mám jen 3080 tak mám DLSS performance preset, ale dobrý.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MELDA: tak ono je to spis pro high end PC nez z Pska totiz
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Hele, zakovych kulervoucicj videi sem pred vydanim CP2077 videl nespocet. A pak prisel ten den..a vse bylo jinak :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Cyberpunk 2077 verze 1.31 ukazuje ray tracing bez omezení a DLSS 2.2 | Svět hardware
    https://www.svethardware.cz/cyberpunk-2077-verze-1-31-ukazuje-ray-tracing-bez-omezeni-a-dlss-2-2/56010
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Když to hardware nedává, musí ubrat. Co je na tom nepochopitelného? Když se to nevejde do paměti, tak musí zmenšit rozlišení, nebo zmenšit počet textur(zavést pop-in)
    Nebo zbourat ty paneláky...
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No nevim jestli se mam desit, protoze zatim pokazde, kdyz tohle stalo v nejakem fixu, tak to zpusobilo jen to, ze vse vic a vic orezali.

Nejlepsi patch je vlastne svym zpusobem hned ten prvni, pak uz to slo pekne do prdele.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA:
    Console-specific

[PlayStation] GPU memory optimization.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A co zase fixujou?
    VACA
    VACA --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    PSYCHO: A tak mozna sem si to trochu zakriknul, ted nejak zasekavala doprava vez duvodu, asi starej znamej bug.
    Obcas ale v pomeru k mnozstvi velmi vyjmecne, mi nejde sebrat nakej drobnej loot..
    Jinak snad v ok, klepu na stul..
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    VACA: Ja to dohral bez jakyhokoli patche a jediny co sem potkal byl obcas nejakej nevygenerovanej sloup do kteryho sem to napral :D
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *za me jsou tohle takovy prvni dva bugy co cloveka nastvou a trochu znechuti..
    Jinak za sebe musim rict ze obcas nakej drobnej spis kosmetickej bug, ze se vznasi cigareta mimo ruku, nebo sem videl jednoho tipka v sede levitovat nad zemi, ale do ted me tam nepotkalo nic uplne hroznyho. Poprve jsem to teda pustil az s tim poslednim patchem..
    VACA
    VACA --- ---
    MEDAN: Aha, ok. Tak snad to nebude za moc dlouho. Ono s tim asi souvisi, a na tom reditu to taky obcas nekdo zmini, ze se mi nespawne ani ten supersport v jeskyni po Nashovi:’(

To kdybych vedel tak jsem si mozna dal prvni prvni pruchod za jinej lifepath a tim padem neresil auto na smetosti. A s nashem to vyresil jinak a tim padem mel aspon zdarma ten novej quartz bandit..
    N nic tak ja budu zatim pokracovat v grindeni eddies, no..
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VACA: workaround je nejspíš počkat na další patch... taky jsem na to narazil. https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/p942fk/nomad_car_is_invisible_during_boots_are_made_for/
    VACA
    VACA --- ---
    Je nejakej workaround pro bug v nomadsky misi “these boots are made for walking” kde mam vyzvednout svoje stary auto ze smetaku za mestem?
    To auto se se tam totoz nespawne, takze ho nemuzu naskenovat, ani se podivat pod kapotu a tim padem nemuzu quest dokoncit.
    Tak jestli na to existuje nejakej trik, a nebo mam s timhle ukolem proste smulu..
    Na googlech jsem reseni nenasel.:(
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SINHIRIELL: V Elder Scrolls je pribeh? 🤷‍♂️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam