• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak si tak rikam, jestli neni trochu cas na rekapitulovani... :-)

Takze... DLC nikde, PS5 update nikde a to ani nemluvim o tom, ze vlastne uz hnedka na zacatku odvolali avizovany, slibovany online. Optimalizace na PS4 a Xbox je tak nejak poslepovana.

Suma sumarum bych rekl, ze celkem trapas. :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: to je jen pulka pravdy - zeptej se Vaase jak je to s tim opakovanim a silenstvim:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Opakovani matka moudrosti !!! To si chlapce pamatuj, mohl si to tu klidne nechat :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BEARDY: to se vždycky nevěřícně ptá CDPR, jestli to tam fakt ještě je nainstalované
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Nemáte tušení, co se to na Steamu stahuje pro CP v rámcí kb? Jednou je to 36kb, pak je to 100Kb...
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Neznat Humble v dnešní době, to je jako nebýt. Tam ty peníze opravdu končí tam kde mají.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Humble RPG Book Bundle: Cyberpunk by R. Talsorian (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/books/cyberpunk-r-talsorian-books-2021
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BEARDY: Nemyslim si, ze by tam zas az tak moc chybel.

[TRAGED @ GameShots :: screenshoty z her]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: vždycky ne, ex je specifická, ale to bych tu opravdu nerozebíral
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: A kocoviny za tebe ma vzdycky nekdo jinej, to nezapomen dodat. Porad si pamatuju nejaky Zlenice, kde se lilo do nekonecna a kocovinu za tebe mela tvoje, predchozi vecer abstinujici, zena 🤷‍♂️
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROBIN_SNNS: to jsem hrál a chvíli i s dcerou :) to není špatná hra, jenom už je to moc odpočinkové... Navíc u ničeho nevydržím dlouho, výjimky jsou, ale není jich moc...
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KID_MCHUTT: Pak jsi si zvolil špatnou hru. Pokud chceš odpočinkový zážitek, kde nenajdeš prakticky žádnou chybu tak zkus Stardew Valley ;-) Problém s CP77 to sice nevyřeší, ale relax to bezesporu je.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: to já jsem celkově, nejen u vývojářů ;) jsem majitelem hlučné zářící osobnosti s hlubokou gravitační studnou... :)
    KID_MCHUTT: ty musis byt u vyvojaru oblibenej :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: kudy chodím, vyrůstají bugy jako houby po dešti, mé jméno je Zmar! :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: já bych ty user věci si rád zahrál, ale mám tam bug a nenačítají se mi, ani ty tvoje :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: úžasná hra, co má dobře napsaný příběh a má vlastně i srdce a moc krásné město je to i na PSku :)

o to víc mrzí ty komplikace a technické problémy.
    KID_MCHUTT: drivatari delaj prasarny podle druhu zavodu spis, ale to uz jsme ciste ot :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: njn. Ale závody fungujou, občas mám teda pocit, že drivataři se učí prasárny od hráčů, sbírka aut utěšeně roste, většina achievementů šla udělat, už aby byly ty ostatní opravené a pak třeba nějaký další content :D

popravdě - nejvíc mě tam serou (teď) dvě věci:
    - ty user made contents, které jsou udělané na automatické vydělávání peněz nebo SP... Když chce člověk jet nějaký user made závod, probírat se tím, je peklo (a že některé ty user made věci jsou pěkné, třeba ty moje :P)
    - to, že nejde editovat hotové trasy po publikování (při test drive člověk narazí na něco, co nedomyslel, tak by to chtěl upravit, ale aniprt)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam