• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: RT gimmick? Jak pro koho...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RATTKIN: Houbles. Pokud ozelis RT gimmick, tak ti na CP2077 v Ultra detailech staci 7 let stara AMD R9.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    moc nechápu proč to vůbec cílili na konzole, když to na nadupaném pc s RTX 3080 jde jen tak tak (4k ultra RTX 50 fps s performance DLSS)
    mě to přijde jako první Crysis, next-gen grafika, kterou si málo kdo zahraje.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MELDA: Hmmm, slušný. V našich končinách pořád za cca 550 nejlevněji, nějak to neklesá :-D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Na druhou stranu, kdyz bych si hru koupil za 10$ a ne za 1800,-, tak bych asi taky rikal, ze to je za ty prachy super bomba hra. :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Oni to pak po cca 3/4 roce mlzeni, vymluv a vseho mozneho priznali, ze ta hra byla primarne testovana a odladena pro PC. A podle toho taky vypadaji ty reakce a oceneni...kde v ramci Steamu atd sbira CP2077 jednu cenu za druhou....ale...

Cyberpunk 2077 na Steamu zaplavily velmi pozitivní recenze - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96322092/cyberpunk-2077-na-steamu-zaplavily-velmi-pozitivni-recenze/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak mam kliku, ze jsem to rozjizdel jako prvni hru na fungl novym stroji s 3070 a nepotkal se s zadnym signifikantnim bugem a naramne si to uzil
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MELDA: cool, tak je pořád čas a koupim to nejřív na další BF nebo xmas slevu...
    jako sem si teprv ted koupil Pathfinder kingmakera

a aspoň nemam ty pocity, co tu píšete níž - protože v tom je k zákazníkovi stále herní průmysl jedno velké vymrdej - plať a testuj nám to, pak to zaplať full price a testuj ty bugy dál, my to možná někdy fixnem :D

z CP2077 mě těší pořád merch (mikina trauma team je při koroně fajn) a nějaké malé cetky + OST
    jo a KeenuReavse bych zahrnul pod zem místo toho ET, týká se i posledního matrixu - na hype to maká dobře, ale není třeba pořád recyklovat ty samé... ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Me prijde, ze proste experimentuji. Ja jsem byl presne ten co cekal na den spusteni a pustil sem to hnedka... prvni den sem koukal a rikam wtf.. tady se neco kurevsky nepovedlo. Behem dvou dnu byl venku prvni patch, ktery tu hru vystrelil o 1000 lvl nekam jinam, jak co se tyka hratelnosti a grafiky, proste pecka...ale ejhle... kdyz to proste vodzatkovali, tak leckomu to na obyc PS4 absolutne nestihalo, tak prislo to co nikdo nechtel a to kazdym patchem snizovani vseho mozneho, az sem po jednom patchi rekl, ze jako simulace prazdneho mesta je to super, ale to neni to co sem chtel. Megapole si predstavuju jinak, tepajici zivotem, plnou koure a bordelu atd. A fakt mne mrzelo, ze s kazdym patchem, ktery mel neco opravit a vylepsit, tak prislo nenapadne, nepatrne zhorseni a ubrani na vykonu...treba v podobe ruznych textur atd...takze jednu chvilku jezdilo po meste max tak 5 druhu aut a lidi meli skoro vesmes stejny hadry atd. Proste takhle ne. Takze maji sanci se polepsit, ale to by museli na tom makat...a ja se obavam, ze tomu tak absolutne vubec neni.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KID_MCHUTT: Já nespěchám, právě mě plně zaměstnává Fallout 4. Ten mi chvilku vydrží :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DEEFHA: tak to pak počkej :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KID_MCHUTT: Na PC spíš ne, neb nemám herní stroj :-) Takže XSX nebo PS5 verze.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    na konzolích je to taak jak píše Melda, dokonce se to vizuálně i na Xbox zhoršilo. Místo opravování rozbíjejí i to, co už funguje.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DEEFHA: hele, to asi záleží - na PC není asi potřeba čekat, na konzole bych počkal na ten nextgen patch
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    No, já pořád ještě váhám. A jak to tak tady čtu, spěchat nebudu :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOMBRIDER: jj, mně se povedly dva kiksy za sebou - AC:V na PC a CP2077 na XSX - pokaždé jsem trefil tu víc postiženou platformu na bugy :) ale i tak jsem to hrál, dokud to šlo, oboje mě zastavilo na bugu, po kterém nešlo pokračovat, typově se v obou případech prostě nespustil trigger když měl... Ale třeba stihnou ten nextgen patch dřív, než se západní civilizace sesype :P
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Hajp! Hajp! Hajp! Já se teda svezl na vlně řádného hajpu. A hru koupil ještě teplou z trouby za plnotučnou cenu. (Dostal jsem k tomu knížečku, mapu a dopisy heč).
    A teda mě to bavilo tak moc. Že jsem to dokonce jako z mála her dohrál. A užil si i těch pár konců na které jsem kápnul. Příběh mě vtáhnul. Johnny dobrej. Grafika skvělá. Jediné co mi přišlo úsměvné bylo chování aut. Jinak lidí a aut na ulicích tak akorát. Bugy jsem nepotkal. Prostě parádní hra. GTA jsem od toho neočekával. Witcher jsem nikdy nehrál. Proti FarCry úplná lahůdka :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIONOR: Nepotěšilo.

Na té hře mě sere její technický stav. Chci se za svoje peníze jako platící zákazník bavit a ne mít pocit, že když skončím s testováním, za které platím, testuju a ještě za to platím.
    Nenadávám na příběh - nechal jsem v tom taky 60 hodin, ale na to, že je to další hra, kterou jsem nemohl dohrát, protože gamebreaking bug. A nebylo těch bugů tam málo, to fakt ne - na to, že jsem to hrál na jednoúčelovém herním stroji, který v přesně stejné konfiguraci měli na testování, to bylo technicky tristní.

Proto jsem to taky odložil a nebudu to hrát do té doby, než vyjde nextgen patch. Jenom mě mrzí, že jsem zaplatil plnou cenu a naučilo mě to, že nebudu už nic z "AAA" produkce kupovat v preorderu nebo první den, ale až po měsíci, až bude jasné, jak to celé vypadá. Za poslední dva roky jsem nehrál jediný "AAA" titul, který by neměl gamebreaking bug a šel dohrát po vydání. Jediný.

A sere mě to opravdu hodně, vím, že ty hry jsou extrémně složitý kód, ale když pak člověk potkává skriptovací chyby v dialogu, je to na kopanec do koulí s rozběhem - tomu, kdo to pustil ven, ať je to QA, DEV nebo PL.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SWAMP_ASS: Jo tak mě walking simulator v podobě DS vůbec nebavil, asi protože jsem roky předtím spálil stovky hodin v DayZ :D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    ELECTRICKOTA: Já to mám stejně, bavila, baví moc a věřím, že dál bavit bude, nicméně jsem se musel z toho přílišného očekávání a následného kaboomu po vydání oklepat, nakonec mi nezbylo nic jiného než k tomu přijít odehrát a dát taky 9 z 10, celý mi to přineslo uvědomění, že míra kreativity, technických možností a kdoví co ještě dalšího není v tuhle neomezená a svoje představy tak trochu uklidnit.
    Btw. trochu mi ta situace korelovala s Death Strending i když tam to mám osobně 10 z 10 :D

AVATAR: jak jsem psal zdravím investory, ty zmrvenej herní brand nezajímá, naplnit, podojit, pohodit...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    SWAMP_ASS: Proto je lepsi se na hype vysrat (treba ja jsem fakt nesledoval zadne preview alfarecenze apod dokonce jsem to treba prestal sledovat tak na tok mozna dyl a vubec jsem netusil co tam nakonec bude a nebude) a cekat co se z toho vyklube … jakoze at svuj myslenkovy pochod vysvetlim … hype sledovatele cekaji 100 dostanou 70 a jsou zklamani ja cekam 50 dostanu 70 a jsem happy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam