• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BTW kupoval jste si někdo někdy nějaký auto? Já jakmile jsem dostal Jackieho motorku, už jsem nějak neměl důvod jezdit v něčem jiným.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HOWKING: Hledej pravidla v punku!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mimochodem, pochopil někdo jaká jsou v Cyberpunku dopravní pravidla. Nedávají přednost zprava, nedávají přednost protijedoucím, ale naopak, protijedoucí dávají přednost odbočujícím. Taková nejsou ani v US. (to neměl z vývojářů nikdo řidičák?)
    A tím jak nikdo nedává blinkr, tak jsem se naučil fakt předvídat a hodí se mi to docela i v reálném provozu - dělá to ze mě lepšího řidiče :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LOGO: Já se snažím jezdit bez ničení auta a hlavně jsem se donutil jezdit s pohledem z auta (dá se tomu uvyknout) a daleko lépe a přesněji se pak hážou různé myšky. Líp vidím kam se vejdu. Ale když do mě někdo napálí bez důvodu, okamžitě síťařím a vyhazuju mu auto do vzduchu :D Taky jsem si zvykl na křižovatkách, kde nějakej trouba usne a nejede na zelenou hacknout mu auto na plný plyn :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: však o tom to přesně je, to je podle mě od autorů dobře vymyšlený s těma "civilama" ve hře.
    Jedu autem, mám fofr, ťuknu se s cizím autem, a ten blb hodí nějakou idiotskou hlášku typu - nebojte jsem v pořádku. No co máš pak dělat jinýho, než zmasakrovat jeho a všechny kolem okolo, když už jseš v tom. Taková pohodička. Kdyby ty jeblý kecy neměli, který tě nutí je sejmout, byl by ten lajf mimo mise nůďo :b
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MELDA: To samozřejmě vím, ale teďka jsem měl třeba některé zakázky dřív než jsem byl poprvé u doktora a tak jsem nemusel pořizovat první povinný cyberware na dluh jako minule.
    MELDA
    MELDA --- ---
    HOWKING: Dost misi se da udelat vicero zpusoby a maji pak i nasledny vliv na vyvoj hry :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Jedu druhý průchod (první corpo, druhý nomád) a nevím zda je to tou volbou, nebo se to děje náhodně, ale souslednost děje je jiná a mám pocit i že děj se lehce liší. Asi se to dá hrát mockrát aniž to omrzí.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja mel ted o vikendu velkej immersion moment, v jedny misi v dogtownu jsem mel moznost opustit budovu plnou nepratel, tak jsem teda jakoze odchazel, ale po ceste neustaly pitomy poznamky na me, tak jsem se u vychodu nasral, otocil se a celej ten barak jsem vystrilel.. sulini! :)
    me to tedy zatim bavi hodne a uz si promyslim druhy pruchod jako nomad.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TOFI: Jedu 1920x1080 s upsamplingem na 4k a 60 fps dávám (víc můj monitor ani neumí, ale u téhle hry to není tak fatální :D)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Za me je hra rozdelena do aktu - nektere jsi opravdu jenom divak. Vydrz nez se odemkne 3 lokace, pak dostanes svobodu a moznost se soustredit na mensi lokace a questy. Ze hry se stane vic jako Judgement a mene jako David Cage.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Covece, ted ani nevim... po Update 2.0 se zmenilo nastaveni HDR, tak sem to nahazoval znovu a ted vlastne nevim co tam kde mam, mrknu doma.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: zkus se naladit tim anime. jinak te chapu. mesto, svet je peknej, ale taky to pro me neni upe vono


    MELDA: to mas asi vyply vsecky ty chromaticky aberace atd. vid? ja to mel defaultne zaply, ale vidim pak furt jak nametenej



    TOFI
    TOFI --- ---
    HOWKING: MELDA: no jako vypada to fakt pekne, jestli to takto jede v 60fps+
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER:
    HAVANA:

    jooo tak to se tesim a jsem rad, ze jsem v tom nebyl ze startu sam. Rozjel jsem street kida, nic jsem si dopredu neprocital, tak se necham prekvapit. kazdoapdne na PS5 to vypada necekane dobre a audio s dabingem je vazne skvely, ale to uz jsem psal.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Pipik hore? :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TOFI: i910900K, Rx6900XT, 64GB RAM
    TOFI
    TOFI --- ---
    HOWKING: na jakem HW to hrajes ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Měl sem to stejně. Dokonce sem řešil i refund, kterej ale ps nemá. A tak sem tomu dal šanci...a najednou bum a úplně sem se do toho ponořil.
    A dokonce sem dělal to co moc často nedělám. Jel si roleplay a po nějaký náročnější misi sem prostě vzal auto a jako pravej nomad se jel projíždět po pouští
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Problem Cyberpunku je, ze se poradne otevre az tak po deseti hodinach kdy se ti dostane vetsi volnosti. Jakmile do sebe nacpes poradnej kyberware a rozjedes si svuj styl tak je to paradni. Nektere questy jsou take naprosto vyborne, dabing bych vyzdvihl. Ja treba rad vyskakam double jumpem na kryty bod, odkud rozjedu kyber masakr pres kamery...pak vycistenou lokaci doprobehnu s katanou nebo kudlankou...bouchacky temer nepouzivam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam