• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    více informací v roce 2013...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Hele co jsem objevil!
    Cyberpunk 2077 - Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DvVjkqB3LH0

Je to staré 10 let!
    TOFI
    TOFI --- ---
    vy potvory (MELDA) tak ja to teda musim taky zkusit proste ...

CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BUCKOWSKI: viděl jsem při premiéře a bohužel mi to přišlo jako dost velká sračka. ze začátku než jsem si zvyk na ten minimalismus. občas tam byly fajn témata, ale spíš náznakem a pak tam byl imho dost mizernej scénář a moře kokotin - např. autonomní auto, co řídí samo... a jak to divákovi ukázat? že i samo točí volantem - opakovaně na rovince atp. ;)

souběžně jsem dal na jeden zátah Edgerunners a to mě bavilo tak nějak víc, i když to byla dost klasika - tzn. dobrej animák, ale vesměs žádná překvapení jak by to asi mohlo skončit, Davido
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HOWKING: Sprave se rika fanfilm a je to u toho i rovnou uvedene ;-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: vydržel jsem do konce a je tam 'easter egg' paralela na toho Johna Wicka, ale z pohledu čistě Cyberpunk 2077 je to fakt shit.
    Jen si musím kvitovat ten vizuál.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI: Nechtěl jsem být první, kdo to napíše, ale je to stračka. :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: tvl... za mě to je hrozně špatný :)

Prostředí fajn, ale proč je Silverhand spíš John Wick a navíc mimo Vho tělo??? Nebo to v DLC je?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: neviděl jsi tohle?
    Cyberpunk 2077 - Phoenix Program Fan Film
    https://www.youtube.com/watch?v=JJdtkKNQKJ4

Je to neoficiál - Fan movie
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: Teď jsem našel, že by mělo jít o jiný příběh z NC, tak snad neudělají filmový přepis příběhu z hry.
    Edgerunners se mi líbilo.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: to nevím, jestli mě láká... uzavřít to do filmu... Ale s poznamkou o V souhlasím.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI: Už jsem viděl nějaké záběry a chystaného celovečeráku Cyberpunk 2077. (jen mě mrzí, že V bude (asi) chlap - myslím že ta chemie s Johnym, Jackiem je lepší z pozice ženské.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    trochu off topic... dnes jsem byl na "Bod obnovy" z mého pohledu trochu podprůměrná detektivka z nadprůměrně zpracovaného "cyberpunk" prostředí. Celkově se mi to líbilo.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: tak kuli trofeji jsem koupil všechny, ale už v prvním runu, ještě na PS4 verzi
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ROBIN_SNNS: to vypadá, že tvůj V je černoch a jsi někde v NUSA, něco z ty historie jim zůstalo...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONCKA: Všechna moje vozidla co mám za kšefty u Kerryho na zahradě. Nekupoval jsem ani jedno.
    [HOWKING @ GameShots :: screenshoty z her]
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ROBIN_SNNS: To zní přesně tak, jak funguje korporátní Amerika už teď...
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HOWKING: Pravidla nejsou žádná. Policajti narážejí do všech aut kolem sebe, auta stojí i když chodci mají červenou a obecně ta doprava tak nějak nefunguje.
    Už si nevzpomínám jestli je to updatem nebo ne, ale když postojím u jakéhokoli policajta dost dlouho, začne po mě automaticky střílet.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONCKA: Aut časem za úkoly dostaneš asi 10.

Teď tam mám zajímavou chybu (po updatu 2.0.1), nemůžu si přivolat žádné své auto. Musím neustále auta krást.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam