MIGUEL: nemá ta appka možnost whiteboard? já normálně taky pořád čmářu po tabuli, tak jim teď posílám text přednášky, ať mají na co koukat.
Zkoušel jsi nějakou interakci, jako vyvolávání, diskusi a tak? To jsem zatím neměla možnost zkusit, možná příští týden, si od toho slibuju, že by třeba mohli být aktivnější.
Mě docela začíná zmáhat interakce se studenty mimo samotnou výuku, máme komunikační skupinu, kde studenti dost kašlou na nějakou formu (a kolikrát i na obsah) a dává to plný prostor jejich lenosti, takže místo aby otevřeli sylabus a laskavě si ho přečetli, tak mi posílají blbé dotazy. Já mám tendenci jim na sebe mimo emailu kontakt nedávat, ale teď to nešlo, tak jim dávám ještě týden a přestanu odepisovat mimo čas hodiny. Na druhou stranu mi ale díky online výuce, povinnosti se logovat, úkolům a tomu, že je ta appka pořád upomíná, že je ještě nemají hotové, odpadla polovina třídy a zůstávají lidi, co je to snad i zajímá (vyfasovala jsem tenhle semestr výběrák ze společného základu pro prváky ve druhém semestru, to je peklo samo o sobě, protože jejich přístup "tady mě máš a uč mě" je hodně silný).