• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NOISEGATE: woom 3 automagic vidim za 8,5 tisice, to uz je 4k pod cenou novyho, driv to bylo treba 1k.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    POZITRON: tezko rict, asi to neplati u vseho, treba kocarky/charioty thule si cenu docela drzi. Tam jsem rad ze jsem se nenechal nalakat nizsi cenou a vzal overenou znacku, ktery neni problem se i po letech zbavit (i kdyz o tom jestli zrovna kocarky thule jsou uplne dobre navrzeny bych klidne pochyboval..) Ad kola - zrovna shanim pro synka 16” a ty ceny mi u renomovanych znacek na bazaru priijdou furt dost vysoko (i z ohlasu za co kupovali / prodavali kamosi a lidi okolo).
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NOISEGATE: : to uz vubec nemusi byt pravda.

mam 3 deti ve veku 3 az temer 9 a myslim, ze tohle muzu v prubehu let porovnat. prodej detskeho vybaveni je rok od roku obtiznejsi. treba kocarky. jeste pred lety bys prodal kocarek, ktery jsi koupil v bazaru, po dopouzivani za temer stejnou cenu, za kterou jsi ho koupil, dneska ses skoro rad, ze si kocarek nekdo vezme za cokoladu a nemusis ho vyhodit. to uz plati i o odrazedlech first bike, ktere se pred lety prodavaly snadno a s malejma kolama to bude brzy podobny, protoze je jich v obehu hodne a deti ubyvaj.
    zaroven u kola, u ktereho nevis, kolik deti ho realne pouzivalo, se muze klidne stat, ze se neco posere a nezbavis se ho vubec.
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    MARASAN: záleží, jak to to tvoje ditko dobije.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NOISEGATE: to uz tak uplne neplati, jak Woomu tak Rascalu nebo Early Rideru je uz pomerne dost a ceny z druhy ruky uz jsou treba o 1/3 nizsi. Ja teda kupoval z druhy ruky skoro novy a prodaval treba po 2 letech.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    POZITRON: cena super, otazka jaka pak bude zustatkova hodnota, u tech bazarovejch woom, rascalu po dvou letech strelis bazarovku temer bez ztraty.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SIMPI: vubec bych se polygonu nebál
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DYNK
    DYNK --- ---
    SIMPI: Zkusenost nemam. Prosel jsem si stranky a odrazuje me, ze jedinej kontakt je tam email, nikde jsem nenasel odkud jsou. Nazvy kol (XQUARONE) mi ukazujou na Cinu.
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s polygon siskiu d24?
    https://www.polygonbikes.com/siskiu-d24/
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    INSOMNIA: jam ma porad ten Early Rider 16, kdyby nekdo chtel.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    PEPAZZ: Pošta prosím
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Budu prodavat rb kid na 26tkach,vzduch vidle , super váha, teleskop ..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    tak kdyby to nekoho zajimalo, tohle kolo se nam zatim nezda vubec spatne. krytku retezu ma, nevim, proc neni na fotce a prisla k tomu i stabilizacni kolecka. kupovala jsem ho na 2x, coz se nakonec vyplatilo. :) ted za nej chtej 6490, lol, to bych nedala.
    ja ho koupila nejdriv za 4350, ale prislo poskozene, nesla nasadit trubka se sedlem. reklamaci uznali okamzite, vratili penize, tak jsem ho koupila znova a ten den bylo s kuponem dokonce uz za 3729. :)

https://www.alza.cz/sport/joiride-ultra-light-14-petrolejova-matova-d13324957.htm
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Alze konkurovat nebudu, ale treba se nejaky zajemce najde. [Prodám dětské kolo Woom 2]
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nakonec jsem zariskovala a vzala na alze s kuponem za 4300 kolo vazici 5,5 kg joiride ultralight od olpran, asi jako maj tu radu canull a to nejsou spatna kola. Tvarej se, ze plna cena pres sedmicku, tak 4300 asi ok cena. :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    POZITRON: mas to v poste...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AQUARIUS: a to je kolik? :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Mel bych na prodej cervenej Woom 2 rocnik cca 2020, po trech detech, ve slusnem stavu, staci dofouknout gumy a nastavit sedlo... Pro Nyx muzu urcite vymyslet zajimavou cenu, osobni odber v Pardubicich, pripadne sem tam mivam cestu do Prahy, MB, mene casto do Liberce, Beskyd a Plzne.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMPI: bez ztraty kdyz koupis bazarove a pak prodas, to pak jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam