• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & Outriders - 3rd person GaaS klub
    KORAL
    KORAL --- ---
    KID_MCHUTT: ok, tak já si tu The Division 2 koupím :-p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: sám jsi to viděl, já po včerejšku nemám motivaci to zapnout. Minimálně do patche. A fakt se bojím, že to dopadne jako s tím F76 - pěkné hry, spousta dobrých nápadů, ale tak brutálně dojebané...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Anthem je relax, ale je pravda, že hodně kamarádů od něho už odešlo. Je klidně možné, že BioWare ztrácí motivaci, když vidí kolik lidí jim postupně odchází a to číslo klesá.
    Snad to po půl roce nezabalí jako propadák.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIMBAS: to mi vadí celkem málo, od té doby co přidali insta vstup do obrazovky s misemi, ale ty bugy a to, že vlastně není co moc dělat mě sejří víc...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KID_MCHUTT: ja tam nutne potrebuji velkou škálu protivníků a různé bossy. Jo a rychlý pohyb v pevnosti ideálně klikání dialogů z mapy :) bych se posral kvůli jednomu rozhovoru jít na druhou stranu vždycky
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIMBAS: tak content patch se blíží, doufejme, že taky něco opraví a ne zase rozbije..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nicméne nelitat to s kamosema tak tu hru zahodim. Mam obleky 700+ vsechny a je to nuda. Litam jenom abych mel vsechno legendary. Nejaka mista jsou pekna ale je tam strasne videt ze je to udelane na letani. Nejsou tam moc logicke cesty a wau efekty se po nekolika preletech okoukaly. Delat neco dokolecka me nikdy nebavilo
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KORAL: já měl za to, že se ti věci na konci daji do vaultu i kdyz je primo neseberes. Aspon teda me se stava ze mam nakonci i 5+ masterworků a pritom jsem jich tolik nesebral
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mně se to dneska taky mrvilo :/
    jo a snažil jsem se vydělávat coiny. udělal jsem řpes víkend 20x QP a nic mi to nedalo. Loot jo, ale coin ani jeden. Jen některý výlety ven a pak některý tý smlouvy. A z pěti jen jeden stronghold. A z obtížností GM1 jen jedna mise, ostatní ne, ale zase padaly masterworky.
    CO mi ale opravdu vadilo byl vypadlej zvuk, jsem neslyšel že za mnou je zvířec a ten mne normálně sejmul. Jednou mi dal mobák ránu a sebral mi 70 % zdraví, podruhý nic.

Měli by to na chvíli vypnout a zrestartovat. V neděli jsem šel do QP nastavenou GM1 obtížnost, z pěti všechny mise buglé. Přitom na osttaních obtížnostech ani jedna jediná. Divné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Nevím, jestli byl dneska patch nebo co, ale ta hra je úplně zkurveně zabugovaná - ještě víc.
    Nefunguje nic, co by mělo.
    Damage je dokurvená - nespouští se ani comba (pokud můj nabíječ není poslední na potvoře), ani speciální efekty ze zbraní (blesky. udělá to efekt, ale ne dmg)
    Heal je dokurvený - combo má healovat štíty. Nedělá to.
    Hra se samovolně restartuje.
    Blbne interakce s předměty.
    Jsou zabugované dailies.
    Random party jsou z prdele vyřešené, kreténi ve fialovém gearu můžou do MR2
    Gear je úplně na hovno, protože štít z gearu vydrží jednu, slovy jednu ránu nezávisle na její síle.

V té hře není dobře vůbec nic a místo aby se to zlepšovalo, domrdávají to čím dál víc.

A pak si člověk pustí Division 2 - a až na kosmetické sračičky s levitujícími plechovkami je tam všecko v pořádku... Takže tak.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KID_MCHUTT: dik, jsem pako;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LA_PIOVRA: ty se dají otevřít
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TRAGED: a kdyby se nezavaraly cesty, kdyz se v pevnostech zaviraj opozdilcum cesty dal a za nima zbytek otvira truhlu:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já si nemůžu stěžovat, vždycky potkávám lidi, co tak nějak lítaj dohromady.
    A když bylo nejhůř a já padnul, tak se ke mne vypravil jeden javelin, byl celej bílej a snesl se ke mne z nebe a zvednul mne, jako anděl :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Ano, bylo by prima, kdyby prehlednute dropy chodili jako v Destiny postou.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Škoda, že v tom free světě nemůžete být opravdu sám.
    Stalo se mi, že jsem tam byl s kamarádem a kus od nás si běhal nějaký týpek sám. No jen ze zvědavosti sem se za ním vydal a měl jsem tam na zemi MasterWork a kamarád Legendárku.
    Tak si říkám, kolik takových dropů jsem přéhlédl a nebo o ně přišel, jen proto, že se dotyčný držel blízko nás a nebo se náhodou naše cesty protnuly.

Tohle mi přijde sakra na houby a nedomyšlené.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to radši nechám bez komentáře...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Teď se nekdo radoval ze Blizzard ukecal MS a kvůli WoW je DX12 pro Win7
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to už snad mají jenom důchodci, ne? :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Drive mě stvalo, že mi hra co 5 minut řekla, že za dvě hodiny se seerevr restartuje, teď mě štve, že se mi vypne server aniž bych si všiml jakéhokoliv odpočtu. Odezdi, ke zdi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam