Já v tom mám odehranejch asi 60 hodin. Dneska jsem k tomu dopsal i recenzi v neděli ji budu házet na web.
Ale abych to sesumíroval. Je to dobrá hra, která má fůru technickecjh problémů a chybějících funkcní. Hraní samo o sobě, hlavně v příběhu je super, ale chybí tomu dostatek end-gamu, kterej je celej na jedno brdo, loot by potřeboval pořešit trochu jinym způsobem (legendárky jsou v průměru na hovno) ale opět, hlavní problém jsou technický potíže.
Já sám jsem měl štěstí, funguje mi to v pohodě na plný detaily okolo 60 FPS (mám 6core ryzen a GTX 1070 grafiku, optika internet) v 1080p, do hry jsem se dostal vždycky v pohodě, crash jsem zažil jednou, ale nevím jestli to bylo hrou nebo jenom něčím v PC páč se mi to občas stane i tak a díky bohu inventory-wipe se mi vyhnul úplně.
Celkově bych to asi znova za tyhle peníze nekoupil, ne že by mě to nebavilo, baví a hodně, ale realně se to mělo prodávat za 40 USD a ne 60 a na tudle cenu (nebo ideálně 30 USD) bych počkal s koupí. Mezitím navíc opravý bugy a pak to bude velice zábavná hra.
Spíš doufám, že se objeví nějaký update, který přidá pár dungeonů nebo aspon vyšší obtížnosti a DLC, který udělá to samé. Příběhově si myslím, že to má hodně potenciál, který by bylo škoda nevyužít, ať už v DLC, datadisku nebo i jednou v pokračování, který se snad obejde bez porodních potíží.