• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: vid! mno taky sem cumel jak puk! :))
    shroud to samy. ten tam seka i cheatery :)
    HOW TO BEAT HACKERS IN ARC RAIDERS
    https://www.youtube.com/watch?v=Zm0ZvfAvf-Q
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ty kraso !!!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    When a 10,000 Hour Tarkov Duo Plays ARC Raiders
    https://www.youtube.com/watch?v=2wh-sPrgQEE
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ETHAN: dozvíš se, jak se ti to otevře...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: TO se otevře až na 20. levelu, že jo? Načetl jsem si, co bych neměl vyhazovat, takže až se tam dostanu, tak doufám, že aspoň začátek půjde svižně. Ví se už, jestli ty skill pointy navíc zůstanou člověku i po dalším resetu expedicí, nebo navíc budou body vždycky jen podle toho, jak moc se povedla ta nejčerstvější?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Občas vypnu crossplay a řeknu vám na tom ps resp. konzolích to vůbec není tak toxické jak na pc... jen říkám...
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    _KOFILA_: ja sem na čtvrtý ty růžový věci budou asi na dýl, mám od každýho pouze jeden kus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: este dva vetracky a du na treti stranku! :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak na jaké stránce expedice už jste?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já musím přiznat, že zatím stále převládají pozitivní interakce. Ale bude to asi tím, že se většinou pohybuju po světě v natolik špatných hadrech, že nikomu nestojím za zabití. Ještě nikdy jsem nevyběhl ven byť i jen se zelenou zbraní. Což tedy je dáno tím, že jsem náhodně ulovil jen dvě a obě jsou brokovnice, což je k ničemu, pokud se nehodlám k cíli přibližovat a pak už mám jen dvě další modré, které ale nevytáhnu pro random plnění questů a shánění toasterů, protože by mi je právě nějaký dobrák snadno sebral.

Zrovna včera jsem naopak zažil super hru, kdy na začátku jsme se potkali a nezastřelili s jedním, co měl v ruce Anvil, prošli jsme asi 25 minut, sejmuli kde co, nechal mi recept na Bettinu, protože ho evidentně už uměl, já mu dal regen štítu a ke konci nějaké náboje a ačkoliv jsem celou dobu čekal, že mě na konci vykostí prostě tak ze sportu, tak ne.

Jsem hodně PvE hráč, na PvP s poskakujícími, pobíhajícími a podobně hráči nemám a vždycky zákonitě prohraju, ale přesto musím říct, že dokud bude to pozitivní převládat, tak vlastně taková ta nejistota, jestli to do mě ten druhý nasype nebo ne, tomu dodává zajímavost. Ocenil bych, kdyby byly nějaké postihy za to, když řekneš "don't shoot" a pak zaútočíš, ale třeba ve formě bounty vypsané na hlavu tomu člověku, která by byla dobře ve hře vidět, ne aby to byl postih jako postih. Prostě děláš srabáckou formu PvP, bude ti dopřáno víc PvP. Pořád by tu byla možnost sejmout někoho bez varování. Případně za to taky bounty, ale až když třeba toho naděláš víc, nebo s kratším trváním. Prostě PvP tomu dodává na zajímavosti, ale zase ve chvíli, kdy to začne být čistě PvP, s tou hrou končím, protože to není pro mě. Čistě PvE mód bych třeba já osobně bral, ale je mi jasné, že by to tu hru zabilo, takže si ho vlastně nepřeju.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ja vcera zazil klasiku. Ve trech jsme se pustili do Bastiona nebo jak se jmenuje..uz jsme ho meli, kdyz nas ten jeden seujmul a vylootil. Jako ja jsem tak nejak skoncil s tim byt hodnej :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo jak uz sem psal. hodil by se nakej system, kterej by to nejak zviditelnoval. at uz ze ses jakoze cool, kdyz treba budes hodnej, budes zvedat hrace atd., tak bys dostaval nejaky lajky od nich nebo neco. proste nejakej system reputace nebo co. to samy s temahle hajzlikama. neco jako bounty system.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako je to hra, chapu chapu... ale tohle me nasere vzdy a spolehlive.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Rekl bych, ze cim vic tech meme bude, tim vic se meni hra. Vcera jsem dobehl uspesne zhruba v 30% behu. Rozmohl se nam tam takovy nesvar...

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BOBESH: jj, jsem si myslel, cchi hrat solo, ale nechci s drahejma vecme, aby me prevalcovalo nejaky trio nymandu)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOJZEE: mnoo jako sazi to ted vetsinou 1v1 a pak zvlast tymy po dvou,trech. ale imho to nikde oficialni a nejak natvrdo receny neni
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BOBESH: je tam solo lobby? jakoze, kdyz jdes solo, tak tam nepotkas tria?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve
    @ARCRaidersNews
    Eurogamer gave ARC Raiders 2/5 just because of AI voice generation.

This dropped the game's Metacritic score from 94/100 to 88/100. I get some don't like AI voices, but really?

They're ignoring all the game's successes and achievements, removing 3 points for what? Literal bollocks.

What has happened to video game journalism? What the hell is this review? @eurogamer
    Arc Raiders review - a smartly designed extraction shooter marred by one inexcusable decision | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/arc-raiders-review
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw hazim sem Viktoruv gameplay. Solo Spaceport novej Trial (download data nebo jak) na tri hvezdy. u toho sesekali Bastiona, Bombardiera a jeste neco kolem. dal to tzv. na Cohha. tzn. prokecal se az k tymu okolo 6-7 solo lidi s kterejma to pak dali. pekny. tenhle styl se mi v solo runech libi
    zacatek v 6:50. konec 41
    Nový týden = nové trials! Arc Raiders! jdeme na to!
    https://www.youtube.com/watch?v=Hzg15_xsUZM
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Máte někde Steam ID, rsp. nechcete někdo spoluhráče? Za deset minut to jdu pustit tak, že bych mohl někoho svým počátečním noobstvím oblažovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam