• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Zdar, hrávám obvykle po 22 hod, kdyby někdo, tak ID Otakar#1143
    MELDA
    MELDA --- ---
    A teda jako rikam, ze tohle je dost navykova hra. Vcera sem ji vypinalk asi 2,5 hodiny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Komunita ARC Raiders přišla s nápadem, který by mohl změnit hru k lepšímu | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/komunita-arc-raiders-prisla-s-napadem-ktery-by-mohl-zmenit-hru-k-lepsimu
    MELDA
    MELDA --- ---
    _KOFILA_: Kde ty lonske snehy jsou, kdy jsme se plizili kolem zdi, aby nas nikdo nevidel :-) Myslim si, ze by te to ted s nama bavilo vic a vic :-) Aspon teda mne to bavi vic a vic :-)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BOBESH: úplně vlevo capsule na extrakci :)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Lore není úplně odhalen, ale když se někomu nebude chtít Lore číst, tak tady to týpek dobře zpracoval :)

VŠECHNO o světě ARC RAIDERS | Největší CZ LORE video, jaké kdy vzniklo!
    https://www.youtube.com/watch?v=4AAVFbuR-Aw
    MELDA
    MELDA --- ---
    _KOFILA_: Ja jsem s tema sprejama marnej 😂
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: bacha, rozmohl se tady takový nešvar... Ano, nešvar. Hoši jedou něco co si sami pojmenovali "plíživej stajl", nekecám. Takže znovu, opakuji, stitcher nelevelovat, jen craftnout větší zásobník, pár healů a fighty na Stelinku Mantis Zázvorkovou. Ale honem.

O víkendu budu ready.
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    B3TL: me je 44 a bavi me to jak zamlada 😂
    B3TL
    B3TL --- ---
    Pánové táhne mi na 50 a baví mě to, taky bych se někdy přidal. ID B3tL
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: To by bylo moc lidi v mape a nebo naopak malo tymu. Takhle me to vychazi fer.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    z ceho vlastne vychazi ty trojice? historicky z naky Divize apod? vic smysl mi davaj ctyri lidi jako tym
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: Perfekt, přijato.
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Uz sem ti poslal zadost. Maxmilian Picmaus :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: btw mám tě na PS ve friends? Teď si nejsem jistej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nebo beh s Bobem pres pulku mapy, kdy si nas davali snad vsechny Arci co na mape byli a smetlo nas to na dosah EP cca 20 metru od cudliku... jo to byl taky krasnej run. Bohuzel, z nejakeho duvodu i kdyz sem myslel, ze sem si vse ulozilk, tak se me to nenahralo. Kouknu jeste do stanice.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BARTOLOMEJ: Máš to tam. Id Mugen42
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja vcera par behu s Jimem a jako teda musim rict, ze to byla celkem jizda. Zvlaste Control Tower na DAMu. Ten jsme si strihli hnedka dvakrat. Jednou s uspesnym navratem, podruhe bez naboju na rimse koukajiz na konec sveta :-)

MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    BARTOLOMEJ: poslano fr. invite
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam