• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja jsem za posledni 3 dny nasel asi 7 blueprintu.. vzdy jsem ho uz mel. Nejcastejsi byl na jolt mine a light stick blue :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Když vás tak čtu, tak jsem rád, že ta expedice není povinná. Ulovil jsem zatím jen tři návody na zbraně, level mám kolem 40 a to to hraju každý večer posledních 14 dnů. Sotva jsem se dostal do fáze, kdy zvládnu nebýt smutný, že přijdu o Anvil IV, když potkám někoho v PvP náladě.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dva oživlé inventáře kolonizují virtuální krajinu, 2025
    https://youtu.be/MufHw6T_Iow
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    TRISMEGISTOS: My hráváme ve dvou, ale až po 22 hod, PC. Klidně se můžeš přidat.
    Ale jsem teda pořád dost lama, čili žádný extra velký tutoring nabídnout nemůžu :D
    Boost tady ale taky úplně nejde, max se můžeme zaměřit na questy a itemy, co potřebuješ na upgrady.
    ID Otakar#1143
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    ja uz taky „jen” cekam na wipe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Scrappy
    @TheRooster
    🟢 ARC Raiders Update 1.4.0 is LIVE!

- Locked room exploits fixed.
    - Gun quick swap exploit fixed.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já už vzdal i ty blueprinty, to se fakt nedá, jako chápu že s dalším wipem jak začneš znova, že je esencialní hrát podle toho co máš za blueprinty a na druhou stranu je peklo když ti týden nejde defibrilátor a musíš ho jen sbírat z mrtvol... mají to skvěle vymyšlené, už aby byl ten wipe... chodím tam už jen plnit feats at je na nové decky... ale teda byla to jízda, od dob demon's souls jsem se takto skvěle u videohry nebavil, mňam!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PIETA: čoveče já to zapnul v létě, na tři dny, že si polétám a podívám se jaké to tenkrát vlastně bylo... nezestárlo to strašně, že?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kde se vzal Scrappy :)
    A Scrappy origin story | ARC Raiders
    https://arcraiders.com/news/the-story-of-scrappy-the-rooster
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PIETA: byla... A je imo škoda, že to zařízli...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tato! to sou dioramata! :)

PIETA
    PIETA --- ---
    Vím, že to tu teď trochu převzala jiná hra, ale jak se teď blíží shutdown Anthemu, tak jsem si řekl, že to chce ještě jednou zahrát, takže se na to chystám v prosinci - i po těch letech mám dojem, že to vlastně byla strašně zábavná hra, jen nedodělaná, takže člověk doleveloval na max a skončil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to uz sem videl/zjistil pred par lety u tohohle typa. ten teda vyuziva ten "claw grip" :)
    ZLaner's Handcam POV on Black Ops 6 Warzone 🎮
    https://www.youtube.com/watch?v=UJM6jrEms1Q
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE: ale jiste. nicmene tu dokladam dukazem, ze to lze i s gamepadem proti k+m .)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: me strilecky na PS problem nedelaji, spis jde o ty reflexy ktery mas na mysi i quickuse bude uplne jina pohadka. Stejne uz se na to PC chystam :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Fan-made Arc Raiders Watchlist names and shames griefers and backstabbers in Embark’s extraction shooter - FRVR
    https://frvr.com/blog/arc-raiders-watchlist-names-and-shames-griefers-and-backstabbers-in-embarks-extraction-shooter/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE: mno dyz prej budes hrat min. 8 let strilecky ala Fortnite, Apex, tak se to prej da ;)) viz. BOBESH
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: ja mam cross vyplej, protoze proto pcckarum se to neda stihat
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: presne tak, moc to resime, na neeee! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRISMEGISTOS: ja bych doporucil kapitana Kofilu, ale nechci mluvit za nej. tak si to tu treba precte a povodi. hazel sem tu nejaky tipy od Viktora Břenka, ale na yt uz je toho hafo od ruznejch lidi.

ja jak to pozoruju, tak asi bude nejlepsi crossplay zapnout, do toho zatnout zuby a jit tvrde do pvp, jinac tam budem furt jen za votloukanky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam