• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ale tak zase to můžeš brát tak, že jsi udělal dobrej skutek a donesl mu tu bednu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    presne tohle vcera! :)
    free loadout, blue gate, objevim se u Fortress, vidim jeden ten clanek, tak ze to donesu a zkusim najit dalsi a otevrit ten sklep.
    kdyz obiham barak vidim kus pred sebou raidera. jelikoz uz svitilo jedno svetylko u toho sklepa, tak sem myslel, ze taky hleda. tak na nej houknu, vubec o me nevedel a typek hned dont shoot. tak ja s krabici v ruce rikam ok, otacim se abych donesel ten clanek a typek mi ji loupne do zad! :D tak sem mu zatleskal a dal surrender

HEDIS
    HEDIS --- ---
    _KOFILA_: Zacal jsem pozde, tak jsem jen Tryhard III
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ta mě to bylo včera tuze moc fajn odpoledne

BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: tryhard 1!! :D aniz bych se nejak pokousel. mel sem snad jen ty husky za 4,8k
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak kam jste se dostali minulý týden? je tu někdo wildcard?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SWAMP_ASS: hodne dobry! mi pripomnelo tohodle zas :) BOBESH
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    STREET CINEMATOGRAPHER in ARC Raiders vol.1
    https://youtu.be/_thzGXlhwP0?si=NQgVdpklWHNqivTJ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Ano, Je to hrozna skoda.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hraju Anthem, a fakt je mi líto, že se tu hru nepodařilo dotáhnout do konce.
    Ten svět je fantastickej. Strašně pěknej, plnej zajímavejch koutů (který mají ve hře obvykle nějakou vlastní historii). A hrozně se mi líbí, jak je ve Fort Tarsis všechno trochu exotický - architektura, oblečení, ozdoby, stánek s grilem, všechno vypadá hodně nepozemsky.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    OTAKAR: hele super, dik za nabidku! jestli budes online dneska vecer a ja si najdu na hru cas, tak se ozvu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: Je fakt, že zrovna tyhle se docela dají. I když tedy jejich otevírání je dost hlasité a láká kretény. Ale zase za pokus to stojí, díky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: dal si surrender (z menu) a vyjeza z něj taky fléra, vidíš že měl sebou jen flares a shield .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: juuu! :) co se mu to stalo na konci? :o
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: to musí být teď po patchi nové, dřív tam noc skákala náhodou, teď už ji vyznačili...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam