• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: Ne, není. Je to PvPvE hra a já ji nehraju pro tu PvP složku, byť její možnost dodává hře napětí. Líbí se mi setting, různé druhy nepřátel, baví mě prozkoumávat mapu. Kdyby z toho světa byla PvE hra, hrál bych hned.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    _KOFILA_: No, mela by to byt PvEvP, jen se ponekud zvrtla do PvEvP
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ETHAN: proboha, kámo, je to pvp hra...
    SONIC
    SONIC --- ---
    SITH:
    NAGASAWA: idealne skocit do hry bez jedinyho kusu gearu..to zajisti jeden safe pocket..hned po nacteni prehodit vec do safe pocketu a pak oba hraci zmacknou escape a zvolej surrender..neztracet cas s extrakci..a takhle porad dokola nez se prehazi co je potreba..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to tam! ;))

BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    _KOFILA_: vzdyt muzes hrat dal - hodnota stale stoupa, coz teda ty uz nepotrebujes

ja mam lehce pres 2M teoreticky bych to mohl dat na 3, ale tezko rict
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SITH: Ty prostě nedělám :) Když splníš nějaký tenhle úkol, dostaneš další. A ještě se mi nestalo, že by byl víc než jeden tenhle PvP only. Takže v klidu udělám těch pet denně a nesplním ten PvP ani jednou.
    SITH
    SITH --- ---
    tak ono tomu nepomáhá ty modré feats "deal shotgun dmg to raider" a podobně
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BOBESH: Asi na tom něco bude. Viděl jsem dokonce video týpka, co tvrdí, že to kazí i obrana. Prostě raider dmg = jdeš pryč z chill lobbies fronty. Což samozřejmě neznamená, že se v takovém lobby nenajde občas někdo, kdo ostatní kosí. Poslední zhruba týden jde zase už hrát a upřímně netuším, jestli jsem předtím někoho třeba v sebeobraně netrefil, když mě zabil. Každopádně i tak mě sem tam někdo dostane. Schválně zkusím dneska konečně Stella Montis, jestli už třeba nebude trochu klid i tam. Ale tedy jedině naked run nebo free loadout, protože tedy nechci opětovat palbu a zkazit si tím reputaci v matchmakingu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda, tak jsem se poslal na expedici, ale bude až za 5 dni :(
    kolik máte total value? (7.7M)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH:
    Arc Raiders update breaks blueprint spawns as players find a wealth of blueprints every match - FRVR
    https://frvr.com/blog/arc-raiders-update-breaks-blueprint-spawns-as-players-find-a-wealth-of-blueprints-every-match/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    so so. jako confirmed to upe neni
    It's official: your behavior in Arc Raider affects matchmaking | Developer debrief
    https://www.youtube.com/watch?v=elDqeYHquSg
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: dyztak si me pridej Bobator #8605 v patek bych mel mit taky volno.)

btw vcera dyz sem behal ten event cold snap, tak sem nasel asi dva nebo tri planky a uz sem cetl, ze ze Stela Montis si taky lidi odnasej planku nejak hodne, tak zkus dyztak a nebo ty night raidy.)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: čt a pátek mám HO, to si do hry klidně na pár minut skočím :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: to neni o solu, ale je mi jasny, ze vy hrajete asi spis nekdy od 20h dal. ja to mam presne naopak. ale dyz je druhej den volno, tak se da.)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: já jsem domluvený s kámošem, že hrajeme jen spolu, abychom měli stejný lvl, takže solo moc nejedu. Nicméně pro plánek si rád skočím :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: klidne. ale jak rikam, to sou takovy ty co lidi potkavaj nejvic (bettina, heavy gun parts, raider flare.. nebo neco takovyho .)) kouknu pak doma, ale nez se sejdem, tak to driv nasbiras sam :)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: a dáš? Za odměnu ti zatancuju, dám pusu nebo pustím nějaký suroviny :)))
    PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: ten jsem dostal předevčírem z nějakého questu - podle mě to je jako odměna v jednom z těch ranků týdenních výzev
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja uz naky navic taky susnim, ale nic nobl! furt nevim, estli se poslu na tu expedici!! :))
    SITH
    SITH --- ---
    A někdo navíc blueprint pro anvil?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Increased loot value in Epic key card rooms to better reflect their rarity.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Removed the unsettling "mom?" from Speranza cantina ambient sound.

ja tam dycky slysim zahejkani M.Jacksona a pak neco jako "čágo!" :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno tady je celej vypis, tak treba
    December Update 1.7.0 | ARC Raiders
    https://arcraiders.com/news/cold-snap-patch-notes
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: akorát bugnutý trofeje na platinu koukám pořád nic :(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ARC Raiders Update 1.7.0 is now live!

Some important additions:

- Added Skill Tree Reset functionality.
    - Added an option to toggle Aim Down Sights.
    - Wallet now shows your Cred soft cap.
    - Various festive items to get you into the holiday spirit.
    - Moved the Aphelion blueprint drop from the Matriarch to Stella Montis.
    - Added Raider Tool customization.
    - Fixed various collision issues on maps.
    - Improved Stella Montis spawn distance checks to address the issue of players spawning too close to each other.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: vyhodíš to na zem z inventáře ve hře a hodíš si to do safe pocketu.
    SITH
    SITH --- ---
    _KOFILA_: jak probíhá přesun věci mezi hráči?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Včera jsem si z rudý zóny v solu odnesl několik blueprintů a kvérů. Dostal jsem je se slovy "hello brother" od náhodných cizáků, který jsem při rabování pozdravil s tím, že jsem friendly. Nejspíš to KD při losování hráčů do mapy funguje. Zajímavý. Vtipnej moment byl, když jsem odemknul klíčem místnost a s chlapíkem jsem se chvíli navzájem omlouvali ohledně toho, kdo by tam měl jít jako první, když ten klíč patřil mě. Bylo to jako scéna v korporátu u dvěří: "až po vás, ne až po vás, ne až po vás, děkuji, pardon, děkuji, až po vás".
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kdyby někdo chtěl Venátory, Ranagády, Vulcana, vše se mi zítra spálí... Zbylo mi i pár blueprints (refibli a heavygunparts). Byla to krásná sezona. Zeptal jsem se AI kolik potřebuješ xp na vymaxování postavy... řekla cca 2M. Končím sezonu s 7,5M... Snad už žádnou další sezonu nic takového nepředvedu... Pošmáknul jsem si, moc.
    SITH
    SITH --- ---
    koukám že ten inventář a workshopy jsou takové minihra sama o sobě :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    TRAGED: ono to nastavení je vůbec nějaký zvláštní, nepřišel jsem třeba na to, jak vypnout pokročilý funkce na grafice, aby to jelo raw input a mohl jsem zároveň vypnout anti-aliasing (TAA), podle mě to vůbec nejde (a to jediné by bohatě stačilo, abys tím reálně získal nějakou kompetitivní výhodu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam