• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    SITH: No, taky jsem to tak měl. Pak jsem se začal bránit, zabil pár krys, a teď už musím fightit jak cyp v každém raidu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Pro láhev vína a cokoliv s diamantem na prodej si běž do Buried City do baráku, kde je bílej kroužek. Druhý patro, vylom závoru na dveřích a máš vystaráno. Akorát tam chceš být vždycky jako první.

SITH
    SITH --- ---
    Já už třetí den hledám v residental láhev vína, potkávám tam desítky hráčů a všichni jsme moc fajn a pohoda :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jak jsem psal, že mám nízký KD ratio, tak bych to měl asi postupně otočit. Na to, že mě to háže k lidem, kteří po sobě nestřílí jsem si zvykl, ale včerejší moment, kdy jsem v Buried City odpálil krabici s ohňostrojem, načež přišli z okolí čtyři raideři, jeden začal zpívat koledy a ostatní si mezi sebou začali rozdávat dárky... to bylo moc už i na mě... Každopádně jsem dostal několik citrónů, blueprint na Osprey a kočičí pelech.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak tady mam doporuceni na picovinke. nastavce na analogy. me se osvedcily v tom, ze sem lama na strilecky. tohle celkem pomaha. nerikam, ze tim davam hlavy na potkani, ale je to pohodlnejsi ac to tak nemusi vypadat.
    oblibil sem si dve firmy: Skull & Co a Kontrolfreek
    Kontrolfreek - Controller Accessories for PS5, PS4, Xbox and Switch – KontrolFreek EU
    https://www.kontrolfreek.eu/
    Pro Gaming Accessories | Nintendo Switch, Steam Deck,PlayStation, Xbox – Savage Raven by Skull & Co.
    https://www.savage-raven.com/

ty Skull & Co pouzivam ted vic
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: jé to asi potřebuju taky .))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw odpo cca od 14 to vypada, ze budem behat s Kapitanem Bramsalem, kdyby mel nekdo cas

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: OK!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Melda posilal :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    hodim Viktora pri patku! to bude pojeb! nahodte lajkosaka! :))
    Expedice otevřena! Blueprinty jsou problém! Nové instrumenty a tajný puzzle! 1.7.0 - Arc Raiders
    https://www.youtube.com/watch?v=yiBqPpKZqCc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTOLOMEJ: breach it!!
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    pred barakem auto na strese Arc, uz se to blizi 😀

BOBESH
    BOBESH --- ---
    @ARCRaidersNews
    ARC Raiders 1.7.2 patch is out now!

• Blueprint drop rates have been slightly lowered, but are still higher overall than before the 1.7.0 update.

• Hidden Bunker has been re-enabled.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno ukazuje mi to hodnotu 1,6mega takze zatim bych mel jeden bodik. zkusim za ty tri ctyri dny abych mel aspon dva, ale furt nejsem rozhodnutej :))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: Ne, není. Je to PvPvE hra a já ji nehraju pro tu PvP složku, byť její možnost dodává hře napětí. Líbí se mi setting, různé druhy nepřátel, baví mě prozkoumávat mapu. Kdyby z toho světa byla PvE hra, hrál bych hned.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    _KOFILA_: No, mela by to byt PvEvP, jen se ponekud zvrtla do PvEvP
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BARTOLOMEJ: však ano, jsem v předposlední záložce toho candleberries eventu... ale chtěl jsem přes víkend vymaxovat další postavu no :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ETHAN: proboha, kámo, je to pvp hra...
    SONIC
    SONIC --- ---
    SITH:
    NAGASAWA: idealne skocit do hry bez jedinyho kusu gearu..to zajisti jeden safe pocket..hned po nacteni prehodit vec do safe pocketu a pak oba hraci zmacknou escape a zvolej surrender..neztracet cas s extrakci..a takhle porad dokola nez se prehazi co je potreba..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to tam! ;))

BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    _KOFILA_: vzdyt muzes hrat dal - hodnota stale stoupa, coz teda ty uz nepotrebujes

ja mam lehce pres 2M teoreticky bych to mohl dat na 3, ale tezko rict
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SITH: Ty prostě nedělám :) Když splníš nějaký tenhle úkol, dostaneš další. A ještě se mi nestalo, že by byl víc než jeden tenhle PvP only. Takže v klidu udělám těch pet denně a nesplním ten PvP ani jednou.
    SITH
    SITH --- ---
    tak ono tomu nepomáhá ty modré feats "deal shotgun dmg to raider" a podobně
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BOBESH: Asi na tom něco bude. Viděl jsem dokonce video týpka, co tvrdí, že to kazí i obrana. Prostě raider dmg = jdeš pryč z chill lobbies fronty. Což samozřejmě neznamená, že se v takovém lobby nenajde občas někdo, kdo ostatní kosí. Poslední zhruba týden jde zase už hrát a upřímně netuším, jestli jsem předtím někoho třeba v sebeobraně netrefil, když mě zabil. Každopádně i tak mě sem tam někdo dostane. Schválně zkusím dneska konečně Stella Montis, jestli už třeba nebude trochu klid i tam. Ale tedy jedině naked run nebo free loadout, protože tedy nechci opětovat palbu a zkazit si tím reputaci v matchmakingu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda, tak jsem se poslal na expedici, ale bude až za 5 dni :(
    kolik máte total value? (7.7M)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH:
    Arc Raiders update breaks blueprint spawns as players find a wealth of blueprints every match - FRVR
    https://frvr.com/blog/arc-raiders-update-breaks-blueprint-spawns-as-players-find-a-wealth-of-blueprints-every-match/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    so so. jako confirmed to upe neni
    It's official: your behavior in Arc Raider affects matchmaking | Developer debrief
    https://www.youtube.com/watch?v=elDqeYHquSg
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: dyztak si me pridej Bobator #8605 v patek bych mel mit taky volno.)

btw vcera dyz sem behal ten event cold snap, tak sem nasel asi dva nebo tri planky a uz sem cetl, ze ze Stela Montis si taky lidi odnasej planku nejak hodne, tak zkus dyztak a nebo ty night raidy.)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: čt a pátek mám HO, to si do hry klidně na pár minut skočím :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: to neni o solu, ale je mi jasny, ze vy hrajete asi spis nekdy od 20h dal. ja to mam presne naopak. ale dyz je druhej den volno, tak se da.)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: já jsem domluvený s kámošem, že hrajeme jen spolu, abychom měli stejný lvl, takže solo moc nejedu. Nicméně pro plánek si rád skočím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam