• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Anvil mi padl několikrát, ale ani v nočních raidech jsem Wolfpack zatím nepotkal :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: snap hooky mám navíc dva... wolfpack mi tento wipe ještě nepadnul, stejně jako anvil... ale není potřeba, beru si je od hráčů .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Pro kolegu po wipu poptávám BP na Snap Hook a hlavně Wolfpack.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jinak mi PS ukazuje 500 hodin, hra 300 hodin na povrchu...
    což je ale brrrr šílené!

– asi jsem viděl vše co jsem chtěl v té hře vidět, znám každý kout, loot, jediné proč to občas zapnu tak kvůli těm interakcím s lidma
    – za celou dobu jsem jen dvakrát šel solo, protože když zapnete hru je tam defaultně vypnuté fill squad, ano ani druhý wipe se mi nepovedlo jít do raidu sám, chápu proč to máte rádi, ale to jsem si užil v extraction shooterech před 5 lety, tu fascinaci lootem a svojí stash...
    – druhá expedice mě bavila víc (protože si musel na stellu farmit šrédra a první expedice stellu ještě neměla)
    – za 3 dny po wipu jsem měl vymaxované stoly, a připravenou kapsli na další wipe, podruhé to bylo ještě lepší a o dost efektivnější
    – nepamatuju si za poslední dvě dekády která hra mě bavila víc než arc raiders
    – ta přidaná mapa stella mantis v půlce prvního wipu, největší mňamka, lepší level než sens fortress v dark souls a to jsem si myslel že jen nejlepší dungeon videoher, tak tady stellinka, když jste se naučili zkratky a průchody – nejlepší pvp mapa ever .)
    – ten systém týdenních trials je navržený parádně a vidím to jako fajn inovativní řešení jak se k takovému typu hry aspon jednou týdně s kámošema vrátit...
    – kdybych uměl být fanboy, chtěl bych ARC Raiders jako "svoji" hru

– kdybyste chtěli nějaké blueprints (snap hook, mk3survival atd.) invajtněte mě jak mě uvidíte online, rád věnuju, přijde mi že ten druhý wipe BP padaly nehorázně často... za ty tři dny po wipu jsem měl BP jak na konci první sezony .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: jo toto je věc co mi na konzolovém ovládání chybí... ten kotoul se dělá aby si po dopadu měl v ruce zbraň... jinak ti co to ovládají klávesnicí a myší quick use moc neřeší, tab a přeskládají to myší, na kontroleru je to složitější a musíš mít třeba pocket slot volnej abys tam dal předmět přes kontextové menu... čili, kdyby se vývojáři zamysleli jak využít tu práci v inv blíž ovládání na pc... třeba až po 300 hodinách mi došlo že můžu v backpacku dlouze držet čtvereček na předmětu aby vypadnul na zem a nemusím přes kontextové menu drop the item... dokážete si představit že jsem to nevěděl a rozdal na konci prvního wipu 3M v předmětech které jsem chodil házet raiderům .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: je to možný, ale fokusovaná byla pořád na ten náš bunkr, takže jsme byli permanentně pod plynem, flashbangy a raketami. Wolfpacky jsem měl čtyři chlapík vedle to sypal permanentně a měl náhradní kvéry v inventáři. Každopádně to byl dost intenzivní virtuální zážitek, kterej z coopu tak úplně nepamatuju včetně všech těch Remnantů, Helldivers a spol.
    PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: v profilu Raidera je Codex a je tam historie her, něco se z toho vyčíst dá, ale jsou to sečteny čísla do globálu, ne po hře.
    PETINY
    PETINY --- ---
    NAGASAWA: to se určitě zapojili, podle mě to ve dvou nejde uhlodat, už jen tím že se na tebe pořád kouká. Ale slyšet to nejde, dělá to takovej kravál, že nejde slyšet slova z proximity chatu pokud nejsou lidi na teamspeaku. Já pro tyhle případy s sebou beru 6-8 wolfpacků.
    SITH
    SITH --- ---
    to mi třeba chybí někde nějaká ingame nebo postgame statistika, kolik kdo dal kolik dmg do těch velkých arců. Abych třeba viděl, jak jsem byl efektivní a jaký jsem měl vlastní contribution.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw existuje způsob, jak, anebo čím prostřelit ten její generovanej energetickej štít?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: Jeli jsme Matriarchu na Spaceportu z toho bunkru se závorou, kdy okolo otravoval jeste Leaper a Bastion, tak nás to ještě trochu zdrželo a než jsme je vyřešili a stihli tam doběhnout těch 100 metrů, tak na torzu Matriarchy bylo osm lidí, kteří ji stihli rozebrat na součástky. Každopádně pozitivum bylo, že se lidi mezi sebou nezačali zabíjet a vlastně to bylo celkově dost friendly. Jenom se teda mohli během těch dvaceti minut taky zapojit.
    PETINY
    PETINY --- ---
    Hehe, k tomu harvesteru / matriarchu - jakmile z něj začnou šlehat plameny, je potřeba k němu jít blíž, a hned jak z něj začnou svítit paprsky - což je ta animace těsně před tím, než vybuchne - běžet přímo pod něj, aby byl člověk nejblíž u lizu (u toho kulatého jádra). Navzdory zvukovým a světelným efektům ten výbuch nedává žádný damage, stal jsem xkrát přímo pod ním a nic se mi nestalo. V jádru jsou většinou 4x cores a blueprint na energy weapony (jsou k hovnu). Největší oser je, když exploduje na svahu, to jádro se pak pomalu kutálí z kopce a za ním zoufale běží 10 raiderů zběsile mačkajících E, až se zastaví.

Velmi doporučuji brát s sebou (kromě defibu) zipliny, aby byl člověk mobilní okolo bosse.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CERBERUS: jo na to sem koukal, co toe za triky. teda proc delaj este ten kotoul dozadu. ale asi aby meli cas to vrznout do toho pocketu zpet? mno jak pise _KOFILA_
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: to na kontroleru je vyšší dívčí...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: Paráda to je dobrý. Píšu si. Vyzkouším.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Jinak na Snaphook doporucuji trik co delaji lidi jako Cloakzy/Hutch - po vystreleni hooku (a jakmile slysis zvuk ze se chytil), tak udelat kotoul vzad a pres inventar ho hned schovat do safepocketu. Neprijdes o nej v pripade nejakeho problemu a mas hned po pristani zbran v ruce.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Hadal bych ze setrepe (aspon me setrepala - stejne jako treba Bastion), akorat ji to chvilku trva, takze cas mas tam ty miny naskladat. Idealni je nekde pobliz schovat defib a kdyz to nedas, tak se plazit k nemu a rvat o pomoc ... :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: To mám teprve v plánu vyzkoušet. Postupně si buduju arzenál háků a deadline. Každopádně to bude chtít trochu koordinace, tak si to nechávám na víkend se sehranou partou. Ze zad tě nesetřepe?
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Congrats! :) Kazda Matriarcha z ktery odejdes po dvou a ne se odplazis po ctyrech je dobra :-)

Je docela sranda si na ni vylezt pomoci Snaphooku a davat ji na zada Deadline miny. Myslim ze jich staci 4/5?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Hullcracker je fantastickej. Kondenzovaná radost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam