• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: Ouuuuu škoda
    PETINY
    PETINY --- ---
    to teda byl pěknej provar, myslel jsem že můžu vyházet celej inventář jako když pokládáš miny, ale na remote detonaci tě to nechá položit jen to co máš v quick use...

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Leaper mi sežral grafarnu....

PETINY
    PETINY --- ---
    dneska večer bude na Speranze veselo

SITH
    SITH --- ---
    ENDER: nevím, ale nasbíral jsem si jich tak 50 a všechny vyházel
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: Za kolik bodu je jedna koule?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Zkusím. Zatim se mi opakuje pattern, že po masakrech v triu stačí těch 5-10 sluníčkových kol, kde se zdraví, děkuje, rozdává a kooperuje a jsme zpátky ve friendly zóně. Stejný dojmy mají kolegové z party.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: pušni to tento týden a postup aspon do wildcard... by mě zajímalo jestli se ti to promění... mi ten skok v toxicitě a agresivitě hodně udělal právě tento přechod... a pak že hraju s lidma co jsou daredevil...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Aktuálně Tryhard 3
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem si ráno zaházel sněhové koule na basťíka

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: a jaký máš rank? jako do tryhard 1 bych tomu věřil...
    SITH
    SITH --- ---
    _KOFILA_: jasný, pustím odpo hru a mrknu co mám / co potrebuju. Dikec
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: vyber si dva, promin, mám větší radost když někdo něco konkrétně chce, než když to vysypu do jiného inventáře všechno...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne tak! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ale tak je to milý, že je možnost v solu po dřívější paranoie posbírat svobodně a v klidu gear na to, abychom se potom mohli v triu důstojně zabíjet, jako civilizovaní lidé :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :D ja vcera vybehl na Spaceport a po chvili hulakani na ostatni si rikam, jezis bych mel zandat tu zbran! :D absurd!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw včera 4x solo Stela - třikrát noční a jednou klasická a ve všech kolech bylo vyloženě neslušný, aby se mezi lidmi nosila v ruce zbraň. Ta se vytahovala akorát na Shreddery a Bastiona. Bizar.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PETINY: ok, zamluveno
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj přesně to jsem řešil s kolegou Petiny včera ohledne toho Wolfpack blueprintu, abychom se potkali na předání kontrabandu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bramsal#0750 / 2 BP na osobu / večer možná budu, invite pošlete i když mě uvidíte v raidu .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam