• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    _KOFILA_: jasný, pustím odpo hru a mrknu co mám / co potrebuju. Dikec
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: vyber si dva, promin, mám větší radost když někdo něco konkrétně chce, než když to vysypu do jiného inventáře všechno...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne tak! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ale tak je to milý, že je možnost v solu po dřívější paranoie posbírat svobodně a v klidu gear na to, abychom se potom mohli v triu důstojně zabíjet, jako civilizovaní lidé :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :D ja vcera vybehl na Spaceport a po chvili hulakani na ostatni si rikam, jezis bych mel zandat tu zbran! :D absurd!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw včera 4x solo Stela - třikrát noční a jednou klasická a ve všech kolech bylo vyloženě neslušný, aby se mezi lidmi nosila v ruce zbraň. Ta se vytahovala akorát na Shreddery a Bastiona. Bizar.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PETINY: ok, zamluveno
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj přesně to jsem řešil s kolegou Petiny včera ohledne toho Wolfpack blueprintu, abychom se potkali na předání kontrabandu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bramsal#0750 / 2 BP na osobu / večer možná budu, invite pošlete i když mě uvidíte v raidu .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dobry je, ze muzes prijimat invajty ikdyz mas vypnuto, ale nejdou samo v tom pripade akceptovat
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajo tak to je potom cajk.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: on uz s nama behal. prave sme od ty doby pouceny, ze nestaci aby mel jeden(host) zapnuto, ale musi mit vsichni ve squadu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: hlavně si přepni v settings účet na Crossplay, páč se jinak neuvidíte.
    PETINY
    PETINY --- ---
    _KOFILA_: rád bych ten snap hook a padded stock
    SITH
    SITH --- ---
    KALIBAN: Anvil IV, nejlepší poměr dmg a nábojů. Druhá oblíbená je Renegade
    SITH
    SITH --- ---
    _KOFILA_: klidně si to vezmu. Můžeme dneska večer. Zajistím raiders hatch key a tři safety pocket sloty. Pošleš pls svůj account?

_KOFILA_: tak vystřelíš třikrát místo dvakrát, ale pomůže mi to vyřešit fail se zaměřením a dost to pomáhá na ty rychlé waspy a hornety :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: hele on to tak dobrej atačment není... sice máš v jednom výstřelu 4 kulky ale podívej se v popisku o kolik se jim sníží dmg...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    za odnos

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Este mám dotaz, co používáte jako daily driver zbraň/ zbraně? Když nejdu na nic Spešl, žádnej boss, standart loot run...

Prijde Miz e anvil mam pokaždý a že sem nepotkal nic co by mi přišlo tak levný a přitom řešící waspy a hornety.. ale těch zbraní sem zatím moc netestoval to je fakt
    PETINY
    PETINY --- ---
    kdo chce

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam