• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: to je vždycky milej moment, kdy ležíš s fialovym inventarem na zemi, nad tebou mlcky stojí čtyři chlapící čekající na to až konečně zdechneě a jeden z nich nezúčastněně zamumlá: sorry bro, but I don’t have a defib. Každopádně mě už párkrát zvedli, speciálně u Queeny a včera v Harvesteru, ale nikdy nevíš, kdy to je čistě kvůli trophies.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ETHAN: ten defib se snazim nosit tez. ale vcera ac jsem si teda myslel, ze budu behat mezi "najeťákama" tak dyz sem se knocknutej plazil kolem raideru, tak sem si pripadal jak nakej houmlesak na hlavaku. upe nezajem! tam kolem me chodili, jak kdyby nic. ale tak sem si nalhaval, ze treba hledaj ten defib v nejaky skrince :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BOBESH: Asi jo :D A přitom měl takový ten skin s kuklou bez helmy, co nosí ti, co rovnou střílí. Každopádně ten skin asi neměl úplně naschvál takový, protože ti u sebe nenosí defibrilátor.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    Me waking up in speranza after my failed jump across spaceport tower

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: schvalne sem na to taky mrknul. "spadl" jsem do Wildcard I a v solo ty lidi neumeli ani pozdravit uz! sem cekal, ze uz tam budou samy naexpeny diplomati! :)

ETHAN: nejspis mu doslo .)) NAGASAWA
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: Já dneska zažil super WTF situaci. Jdu si v Buried City vidím raidera, zbraň mám schovanou, pozdravím, on nic, tak vytáhnu zbraň, ale běžím od něj. Začne po mně střílet a sejme mě. Jde ke mě, tak říkám, že je fajn, že aspoň neříkal "don't shoot" a nekempil, takže fér. Jde blíž, čekám, že mě dorazí a on mi vrazí defib, pak mi obnoví štít, omlouvá se a odchází. Nechápal jsem, ale takhle zpětně asi nějak došel k tomu, že budu střílet, nebo fakt nevím.

Jinak tedy hraju jen solo a hry mám běžně velmi klidné. Obvykle se jdu přimotat k nějakému tomu bastion/bombardier/rocketeer killu a pak ani nelootuju, pokud to není vyloženě u mě. Baví mě ty potvory obklíčit a sejmout. Matriarch a queen taky, ale tam jdu obvykle cíleně na ně a tedy i vybavený.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: hele tak jsem to o víkendu zkoušel a konečně od releasu, jako daredevil, chodil solo raidy... přijde mi, že to na rank vůbec nemá vliv, protože v tom solo modu raider na raidera neutočí, ale vůbec... jak kdyby ta hra byla rozbitá... zajímavá zkušenost .)
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Joooo ale v tom je to kouzlo když nevíš kdo je kdo a jestli je to stejná parta, anebo úplně jiná.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: jj, stalo se nám něco podobného. Já to stihl do hatche, kámoš ještě lootoval bombardiera, co si ho matriarcha přivolala, ale ten už nedošel. Měl plný batoh a sejmuli ho do zad. Byl dva metry za mnou.

Tady mi vadí že nejsou třeba jména nad hráčema, k identifikaci, protože celou mapu po nás šel sniper, utíkali jsme mu přes šest minut, adrenalin level 9000, ale u výtahu byli další tři lidi a my netušili kdo je kdo. Rád bych ho popravil ale nepoznal jsem ho :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Já jsem za dnešek spokojenej. Sundali jsme na Matriarše dva teamy krys, který se na nás a ostatních chtěly napakovat. To mám vždycky pocit z dobře vykonané práce, kór když si člověk sedne na max s partou, se kterou hraje.
    SITH
    SITH --- ---
    Dnešní trios byly čistý PvP masakry. Všude snipeři čekající u arcs jako návnady, případně čekali u exitu. Tohle mě moc nebaví ale chápu to jako součást hry. Naštěstí jsme dva přežili, kámoš nováček vždy rip. A poprvé jsem střílel do raiders ( po 50 nahraných hodinách) protože mě tenhle sniper už fakt nasral.

Můj tep klasika kolem 160
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    new tech
    *NEW* Portable Riot Shield in ARC 😈 #gaming #arcraiders #arcraidersgame #arcraidersgameplay
    https://www.youtube.com/shorts/DxXxJYYIgGw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The feeling when you have to defend yourself from psychos after days of peaceful lobbies and you know every shot is ruining your future matchmaking
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    SITH: Burried City do Galerie
    SITH
    SITH --- ---
    kam je nejlepší chodit pro sbírání rostlinek?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw
    The Division 3 is in production.

According to franchise boss Julian Gerighty, it's “shaping up to be a monster.”

“Within these walls at Massive, we are working extremely hard on something that I think will be as big an impact as Division 1.”
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    “Five long rounds he wore this key”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: Ouuuuu škoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam