• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Leta sem se vyhejbal vanocum vymlouvajic se na hodne prace a nejezdil do CR za familii, kazdej rok. Skutecnej duvod byl ze sem nemusel resit darky, ze je i nerad dostavam a ze me bavilo si na stedrej vecer vohrat si parek, votevrit pivo a cumet na nakej film.

    Ted uz si vanoce diky detem uzivam, ovsem opet mam hromady vymluv a opet zustavame doma. Prvni vymluva je nechut stravit svatky v aute, objizdet vsecky a dorazit dom vyfluslej. Dalsi je ze pro deti je dulezity travit vanoce doma. Skutecnym duvodem sou opet nesmyslny darky, tentokrat hlavne detem, kde i pres veskery embargo z nasi strany, je prarodice zahrnujou hromadou plastovych kramu ktery se po mesici poserou.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DA_NIELA: moje ségra mluví když spí. Celé věty v nesmyslném jazyce. Vzdycky jednou za čas, když se prepnou faze spánku.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Učitelka z hudebky si mě pozvala, aby mi sdělila, že moje dítě zlobí na hudební nauce, protože je hudební génius s absolutním sluchem, všechno zvládne napoprvé a pak se nudí a prudí. A že tedy vyjednala s ředitelkou školy, že bude od nauky osvobozen a že co bude potřebovat, si ho doučí ona sama v rámci hodin klavíru. Dítěti jsem to podala tak, že ho z nauky vyhodili, protože zlobí, a že jsem za trest musela učitelce slíbit, že bude doma více cvičit.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    TOREIP: Muj muz mluvi sam se sebou kdyz si mysli, ze ho neslysim. Ja ho obcas slysim, ale nerozumim. A pochopitelně umírám zvědavostí!
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Už je to pár let, ale emoce a vzpomínky, které mozek v sebeobraně vypnul a skryl, abych se nezbláznila, jsou pořád částečně mimo dosah. Spoustu věcí si proto nevybavím. A když řeknu, že ve mně některé věci nevyvolávají žádné emoce, tak je to prostě fakt. V některých oblastech jsem opravdu bezcitná.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Uplne bezne mluvim sam se sebou nahlas, kdyz jsem sam. Venku vedu rozhovory v hlave.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Býval jsem dost introvertní a lidi jsem vedle sebe moc nesnesl a bavil jsem se spíš sám. Dnes mi to nikdo nevěří. Postupně jsem to dost překonal a společnost i celkem vyhledávám, ikdyž všeho dost. Takovej osobní rozvoj... Lidi, co se vyhýbaj a jsou tak plachý, že ani neodpověděj na pozdrav, mě trochu provokujou. Jo, mohl bych to mít stejně a v situacích typu zkušebka v nový práci se tak občas zvládl chovat taky. Ale lidi fakt nekoušou...
    TOMKOLARIK
    TOMKOLARIK --- ---
    Rád chodím na poštu, nejsem tam jen do počtu. Jsem tam důležitý člen, fronty co stojí ven. :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    The Irishman mě nudil a dokoukal jsem asi 20 minut.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Strašně často si vymejšlim důvody, proč někam nemůžu. Myšleno události vyžadující sociální interakce, hlavně třeba firemní večírky, týmbyldyngy a podobně. O čas to ale odnáší i rodina. A pak sem doma a šťastnej, že se nemusím nikde družit a juchat. A hlavně mluvit.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Přiznávám vůbec se sem nehodím ale je mi to jedno
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Vánoce mám zdálky rád, ale naživo jsou dost nepříjemný. Finančně, citově, časově strašně krvácím. A z vánočního jídla a chlastu je mi fyzicky špatně. Chvíle pohody? Naopak, nejnáročnější období v roce.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nemam rada Jirinu Bohdalovou.
    KULA
    KULA --- ---
    Jedni moji dva kamarádi jsou teplý a mě příjde hrozně cool jak to spolu válej.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    dal sem do makovy naplne buchet rum a kdyz sem je dal ochutnat mym muslimskym kolegum, tak sem jim to nerek.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Právě jsem "ozdobila" jedny z nejhnusnějších perníčků na světě...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mam plan B.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    I když vím, že je nemocná a nemůže za to, tak mě neskutečně vytáčí jak kašle. Jsem matka roku, fakt :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Dneska moje pracovní morálka asi bude stejná jako včera. S mladým jsme se každej v práci vymluvili na pracovní schůzku a jeli jsme si domů zamrdat :) :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PNXNTDD: za mne ne. Nostalgie k předmětům bez ucelu je k nicemu. Pokud te nastroj nejakym zpusobem "učil" kup si stejnej a pridej si to k seznamu lekci.

    Rikam to jako clovek kterej v zivote prosel skutecne bodem 0.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam