• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Neumím uvařit vajíčko na hniličku, chjo. (A ano, všechny návody mám přečetné a dokonce mám i kuchyňskou minutku. To je můj kříž!)
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo, tak je to fobie na kulatý věci na oblečení, sloužící k zapínání. Sem si to musel vygooglit, protože jsem to slyšel poprvé v životě.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VENDULKA: a teď ti to život nekomplikuje? Neumím si to představit, předmětné objekty jsou všude.

    Kdysi jsem se pokoušela řešit svou extrémní arachnofobii, byla jsem na tom tehdy tak, že když jsem spatřila pavouka, začala jsem se dusit, nicméně psychiatr, kterého jsem vyhledala, to "řešil" tak, že mi předepsal antidepresiva, po kterých jsem přestala cítit úplně všechno - kromě děsu z pavouků. Takže jsem se na léčbu vykašlala. Zlepšilo se to pak zázračně samo v mém prvním těhotenství - nemůžu ovšem říct, jestli to mělo souvislost, takže to jako terapii nemůžu doporučit. :D Nicméně dneska se už pavouků jenom štítím, jsou prostě hnusný a vždycky budou hnusný, ale neděsí mě jako dřív.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    VENDULKA: Díky. Fakt mě to přijde hodně zajímavý. Osobně s tím nemám problém, naopak mi to asociuje ty lepší vzpomínky na dětství, máminy krabice se šicíma propietama v divím stroji, kterýma jsme se rádi jako děti probíraly. Doteď si vybavuju konkrétní objekty a pocity jsou naopak veskrze příjemné. Takže možná naopak spíš nějaká fascinace tím. :-) Každopádně Ti držím palce! Pak je to asi trochu problém, když má člověk s touhle fobií děti, nechce to na ně přenášet a přitom musí řešit jejich oblíkání a věci kolem toho..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    VENDULKA: Tak asi je dobrý, že znáš příčinu. Zkoušela jsi to nějak řešit? Terapie a tak?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    VENDULKA: Na tomhle mě strašně fascinuje, že i podle různých diskusí na netu, tím trpí relativně hodně lidí. Ze známých třeba zpěvačka Zuzana Michnová nebo Marek Brodský. Relativně hodně myšleno tak, že pavouci, hadi, červy, velké výšky apod. se dají nějak logicky pochopit. Respektive asi většina lidí to nemusí a někdo to holt má vyhrocený až do fobie. Ale ta kouponofobie mi přijde fakt zajímavá, kde je asi prapůvod toho? Že třeba už malá miminka řvou, když to mají na sobě. V diskusích bývají často zmiňovány i popisy konkrétních objektů, na kterých se diskutující shodnou, že jim obzvlášť vadí. Nechci raději blíže popisovat. ;-) Je to strašně zajímavá věc, zdánlivě v tom není žádná logika a smysl..
    KNX
    KNX --- ---
    VENDULKA: Nie si sama.
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Fakt me stve, jak rozchod paru totalne boura vazby v cele rodine a stavi zdi , kdy komunikace misto pratelske a teple je spise strnula, kdy najednou se vsichni boji vyrknout neco, co jednoho z rozvedenych partneru poskodi/rozesmutni. Asi bude lepsi ty kontakty omezit na nejakou delsi chvili.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To zjistí, až se vrátí :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    RESTINPEACE: co te nejvic zaujalo?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Sousedka mi nechala klice od bytu pres svatky - pro vsechny pripady. Tak jsem se byl u ni dneska podivat.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Baví mě tu všechny srát...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem mel odnyst ven pavouka, kterej mi po ceste upadl na zem a zalezl pod skrin. Po navratu zpet jsem se jen usmival a holky byly rady, ze jsem ho odstranil :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Po deseti letech jsem sedl za volant. Stará kraksna... GTA se nekonalo, nikoho jsem nepřejel. Ale když jsem opouštěl parkoviště, stáli vedle mě benga. Zjevně viděli, jak mě znervózňují. Naštěstí po chvíli dorazil jejich kolega s Mucosolvanem a mohli jet pryč a já mohl v klidu vyjet.
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    CLOWNZEPPA: ...(díky ve smyslu,že věříš,že nejsem blázen :)
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    PALEONTOLOG: ..no to se dá taky zařídit..:)
    CLOWNZEPPA: díky.. nejsem blázen:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOULASE: vidíš to a kdyby měli všichni prémiovku a schovávali historii, tak bys utřela nos :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    TOULASE: Naopak:) To je přízeň...
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    baví mě tu číst jedno ID.. začala jsem si ho zpětně vyhledávat v diskuzích.. čtu si jeho komentáře, vtipy, poslouchám jeho muziku..
    (dopisy neobtěžuji a myslím, že jsem neškodná:)
    Je to stalking?
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Přiznám se už si neobjednavam nic jinyho než erotické pomůcky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam