• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    VYHULENY_UFO: vim to dlouho, teď se přiznávám. Z tebe jsem mimochodem taky znechucenej, ten ta tvoje dychotomie smazky a snahy zapadnout do pseudo intelektuální politický debaty tim že tam děláš RSS nezajímavých zpráv, jak maskujes hloupost kvantitou a nalhávas si že tim děláš někomu službu, nevím proč to máš zapotřebí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FEDAJKIN: je dobry, zes na to prisel... me to taky trvalo par let.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    VYHULENY_UFO: Který v tomhle případě jen multiplikuji realitu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FEDAJKIN: lol.. vzdyt jsme na internetech. :D
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Přijde mi hrozně směšný jak tribalne funguje česká zaprdla společnost a Nyx je toho zrcadlem. Hlavní hodnota je rodák, našinec, místní. Ve společnosti se to projevuje taky, že když se pristehujes třeba na vesnici, tak dalších patnáct let posloucháš že ses náplava a ne rodák. Na nyxu je obdoba to, že když postnu úplnou sracku do auditka kde mě znají, protože jsem tam aktivní posledních deset let, dostanu desítky lajku, a když postnu něco docela dobrýho do auditka, kde jsem poprvé, tak úplné ticho. Pořád se rozhoduji jestli mi to prijde vtipný nebo ubohy a zavržení hodné. Spíš ubohé, ale až budu v lepší náladě, nenávidět tenhle svět míň a po min pivech, bude to zas vtipný.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Začínám být závislá na svých hodinkách a jiných měřidlech, co mi monitorují sportovní výkony. A teď jsem naštvaná, protože jsem si zapomněla zapnout hodinky před svou TRX lekcí.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ROARCK001: A co ti, co tomu budou navěky říkat "ekšn"?
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nesnasim Michala Davida.
    ROARCK001
    ROARCK001 --- ---
    mám strašnej despekt k lidem kteří vyslovujou event jako "ívnt"
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jsem hrozně línej!
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    jsem přežranej smaženýma řízkama a to ani neni neděle .. :-/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    INDIAN: Já se nedávno rozhodl, že už to stačí a že musím zavést taky něco barevnýho... začal jsem tím, že jsem si koupil sadu deseti spoďárů v pestrejch barvách a pár triček... zatím se ještě učím, jak to mám vlastně sakra prát... Přestal jsem si připadat jako mladej starej, co furt chodí v tom samým...
    1KA
    1KA --- ---
    Když si vařím kafe, dolévám ho pak mlékem až úplne po okraj, až se na hrnku skoro vytvoří oblouček. Potom kávu usrknu a teprve potom jí donesu na stůl. :-)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Mam ve skrini krom nekolika jinejch (cernejch) svrsku obrovsky mnozstvi cernejch tricek, ktery porad narusta. Uz se mi tam prestavaj vejit a budu za chvili potrebovat stejne velkou skrin jako ma moje paradiva polovicka, oproti ktery ja chodim oblikanej jak vagus.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    GREAT_R: hehe, já to mám ze dvou stran – muž pravidelně ožívá až večer a chodí pravidelně spát až dávno po půlnoci, takže když on večer pořád něco, tak já taky nespím, protože s ním chci něco probrat nebo s ním prostě jen tak být nebo on chce něco, aniž by nám do všeho pořád zasahovaly děti.... no a děti se zase budí (zejména o víkendu a o prázdninách) brzy, takže mě vzbudí taky brzy, protože potřebují napít/najíst/whatever. Grrr. Tohle jestli někdy nějak vyřeším, fakt nevím. Jako jasně, mohla bych zalehnout hned poté, co jdou děti spát, ale a) už jsem léty vytrénovaná na nespavost, b) co bych z toho života měla, když by se celej odehrával jenom když jsou děti nespící a přítomné... Jako mám je ráda, ale taky nejsem jenom máma, mateřství není něco, co by mě cele naplňovalo, kromě toho jsem fakt už péčí o ně vyhořelá, jak pořád něco potřebují a chtějí, to už je mooooc..., kromě toho jsem ještě introvert a miluju samotu, jako klidně úplnou, abych tak nějak konečně "přišla k sobě" a zjistila, co vlastně chci a potřebuju já...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MISHACZEQ: Mám to stejně. A taky se celoročně snažím vstávat dřív, ale žiju s člověkem, co mě stahuje zpátky, protože se mi nechce chodit spát brzo, když on tam má ještě pořád zábavu do dvou do rána a když vstanu brzo, tak ho budím. Odpovědí na tohle ke disciplína, ale to máš jak když chceš zhubnout, nebo přestat chlastat...
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Naposledy jsem vstavala na budika 19.12., zitra resp. dneska mi zazvoni v 6:40. Za tu dobu, co jsem mela volno se mi pretocil rytmus a usinala jsem ve 3 a vstavala ve 12. Nesnasim ranni vstavani a i kdyz mam svoji praci rada a nesere me, tak se mi vubec nechce jit pracovat
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Nesnáším když někdo vezme malý dítě s takovým tím praskavím kašlem mezi lidi.
    Úplně ty hleny v těch dětech krupou a jsou určitě bacilonosiči. Ten můj pohled na ně vždycky. Já jsem dítě když mělo ten křaplak nikam netahala ať z důvodu toho že dítěti to asi nepřispěje tak z důvodu slušnosti vůči ostatním.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LEONKA:
    INSEQUI: Tím se nám kruh krásně uzavírá... Nicméně občas se zkouším vcítit do časů (které sotva pamatuju), kdy byl telefon jeden nebo nula na stole doma. Pak byl taky na poště, v telefonní budce a na pultech některých podniků. Nikdo vás nestalkoval a nestíhačkoval. Prostě jste nebyli k zastižení.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Celkem často nepodepisuju, nikomu. Pokud je to dulezity, zavolaji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam