• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ADAMIRA: V tech pripadech, kdy se to nehodi, si to zejmena nedokazu odpustit. Ale obvykle pak rikam: "Nechci rikat, ze jsem to rikal, ale ja vam to rikal."
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    I když se to nehodí, neodpustím si "já to říkal", protože výchovnej prvek.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    GREAT_R: nechápu proč. Na rbf není vůbec nic špatného a nikdo nemá povinnost nechat si upravit operativně svůj výraz, aby se ostatní cítili lépe. Navíc pokud by rbf měl muž, a ne žena, nikoho by ani nenapadlo ho pořád upozorňovat, aby se usmál, natož aby cítil potřebu si kvůli tomu nechat přeoperovat obličej.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Někdy hrozně ječim na děti a třeba je agresivně chytnu za ruku až je to bolí. Bojím se abych jim v afektu neublížila. Nebo komukoliv neublížila. Většinou se na okolí tvářím vážně mile a příjemně a jsem dost splachovací, ale když vypěnim, tak se sama sebe bojím.. To si chci pak někam zalézt a v koutku tiše plakat.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SALVATOR: ja se cejtim jenom kdyz se par dni nemeju
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SHEWOLF: To jsi šťastná osoba. Několik jsem jich zběžně zhlédla a poslechla v rámci sebevzdělávání, abych nebyla před dětma za boomera, a teď toho hořce lituji.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Jsem majitelkou resting bitch face vyrazu, kdyz chci a opravdu to neni smutnej vyraz. Ani nahodou.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Já jim zase odpovídám (když už jsem ulovena) značně studeně "že nejsem smutná, ale normální". To je většinou odradí aspoň od další konverzace.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Jo, já to mám dobrý, že až na výjimečně odolný jedince, moje držka lidi spíš odrazuje od mluvení na mě.
    SHEWOLF
    SHEWOLF --- ---
    Neslyšela jsem ani jednu písničku a neviděla ani jeden videoklip od Billie Eilish...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOVOVAMINCE: nedávno byl někde článek, že si ženy nechávají operovat resting bitch face výraz na nejaky veselejší.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Překvapí někoho, když řeknu, že to mám podobně jako kolega vlkodlak?
    Ale mám k tomu obličej, kterej ostatní nutí k zjištování, proč jsem tak smutná. Nejčastěji jsem obětí důchodců v mhd. Dokonce i v obchodě.
    Což mě vede k přiznání, že se vyhybám starejm lidem. Hrozně se bojím, že na mě budou mluvit.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Mám se blbě, ale do dubna se to snad spraví.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A zcela bez šťouralství, cejtíte se vždycky nějak? Nikdy nijak? Já se naprostou většinu času necejtim nijak, nebo to aspoň nevnímám, jestli to vůbec jde. Myslím emoce.
    Bohuzel mám asi dost rbf syndrom, takže se mě pak takový podobný NEI pokoušej rozesmát v domění, že sem smutnej, což mě akorát nasere, protože mi většinou vyhovuje necejtit se nijak :-D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ROARCK001:
    FAIRIELLA: Berte to tak, že to že se někdo cítí dobře, nebo líp, než ostatní... Že se vždycky může lusknout prstem a lidi se budou cítit blbě a hůř, než ostatní. Klidně se ciťte dobře. Klidně soutěžte, kdo je lepší. Já budu luskat do rytmu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já se přiznám, že mi asi chyběj nějaký mozkový buňky. Nechápu některý způsoby lidský komunikace. Hlavně třeba pomocí náznaků. Jak vůbec může někdo očekávat reakci na něco, co nebylo řečeno na rovinu. A pak eště bejt nasranej, když reakce očekávatelně nepřijde. Nechápu spoustu forem umění, lyrická poezie je pro mě většinou peklo, pokud není formulovaná jasně, takže symbolismus sem nesnášel a naprosto sem chápal akmeismus. Asi obecně je pro mě nepochopitelná strašná spousta metafor a hyperbol. Nechápu expresivní tanec. Ne že bych mu chtěl upírat estetický kvality, to ne. Spíš jen nechápu, jak z toho může někdo něco chápat. A jak tak čtu tady Fairiellovou, tak zjišťuju, že nechápu, jak se někdo může takhle nimrat ve svejch emocích a pitvat svoje pohnutky a řešit svoje prožívání. A nemyslím to špatně i když by to přes zvolený slova tak mohlo vypadat. Asi sem nějakej rozbitej, nebo co.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Těším se, až odejde. Celý příští týden mám sama pro sebe!
    ROARCK001
    ROARCK001 --- ---
    Bojím se lidí, kteří usilovně nebojují proti touze cítit se lepšími než ostatní a tenhle pocit nepovažují za svoje lidské selhání.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak já se taky přiznám, mám rád starý seriály, Profesionálové a Magnum
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Asi bych do toho šel...

    Sice bych se pak asi týden v kuse sprchoval, herák bych ze sebe dostával tak půl roku, ale mohl bych říct "šukal jsem Janis Joplin" :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ...Chlapci a chlapi, Dynastie Nováků, Byl jednou jeden dům a Dnes v jednom domě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam