• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Po mně zbejvaly jen holky bojící se míče a úplně levý. Já jsem vybíjenou jen považovala za stupidní a tak jsem přistupovala i ke hře.
    Ale třeba volejbal byl fajn a ne jen kvůli vejšce, kterou jsem disponovala už na základce. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUULUU: Nějak nechápu, jak to souvisí s tím, že mi přišli kreténský soutěživci, co brali míčovky při těláku až zbytečně moc vážně.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    KOVOVAMINCE: Já zůstávala úplně poslední. :-) Popravdě jsem tyhle hry nikdy nepochopila. Pamatutuju si, že jsem třeba fandila nejlepší kamarádce, která zrovna hrála v družstvu proti mě a něco se jí povedlo. A to mám tak nějak dodnes - chápu sportovní utkání mezi zeměmi, firmami, vesnicemi, ale už moc nechápu, k čemu by mi bylo dobré jít hrát proti kamarádům. Pokud teda pominu fakt, že obecně ani v životě nejsem týmový hráč. Ale já měla od druhého stupně trojky z tělocviku, takže můj názor není směroplatný. ;-))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Mě mezi posledníma dvěma.
    GUMBA: Přesně takovýhle soutěživci mě srali nejvíc. Prohrána vybika = tragédie národních rozměrů. Dmnc. A pak to kokoti byli schopný eště nekolik dalších hodin rozebírat, jen jim dát do ruky elektronickou tužku.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Na vybíjenou si mě vždycky vybrali až mezi posledníma čtyřma jako menší zlo. :D
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ZUULUU: Taky tě vždycky vybírali za kapitána? :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SALVATOR: No jo no, ale snažil jsem se nemířit na hlavu. Bohužel ze zcela zištných důvodů - byl jsem jako dítě hodně soutěživý, takže důvodem bylo, že ráně na horní část nohou nebo spodek břicha se nejhůř uhýbá. A právě když dáš bombu, tak se to i blbě chytá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GUMBA: Hajzle
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    A sakra, při vybíjené ve škole jsem většinou vyhrál a dával jsem docela bomby :/
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Bojím se výšek, pokud nemám nic pod nohami. Neskocil bych padákem, nejel na zip line.

    Nevadí mi stát na střeše paneláku úplně na okraji.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vo kolektivních hrách na základce mi ani nevykládejte, to je peklo největší. A ze všeho nejdementější byla vybíjená. Čurákům, co házeli bomby sem měl chuť dát pak v šatně deku. A to nemluvim vo tom, že sem při vybíjený přišel vo zub.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    INDIAN: a co teprv kolektivní hry při tělocviku. Třeba volejbal :) občas se divím jak jsem přežila do dospělosti, asi jsem musela být hodně urputná.
    Na PC jsem hrála diablo, bavilo mě to prostředí hry a že to bylo tajemný :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Už nějakou dobu s tím bojuju, ale je to tak - Jana Maláčová mi přijde (velmi) sexy.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja su asi jedinej clovek na svete, kterymu prijde trapnej a denentni pulp fiction, musela sem ho dat na 2x, jaka to byla ***** ze sem to ani nezvladla v tahu.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    VERSONNENHEIT: napodobne
    Sem zaprisahlej nehrac, nebavi me jakykoli spolecensky hry, karty a iritujou me zalezitosti typu naka kolektivni hra na teambuildingu (nastesti to neni pripad momentalniho zamestnavatele).. nikdy me nebavily hry na pocitaci/konzoli (to sem si odbyl este jako kluk v dobach atari/prvni pc) a pokud me nekdo chce fakt na*rat, je to kdyz me tlaci hrat fotbalek ze jim schazi osoba do poctu. A vystrelky z posledni doby typu RPG, escape game, atp. to samozrejme taky ani heverem.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Filmy Magnólie, Donnie Darko a pokračování Matrixu jsou sračky. Mona Lisa má křivou hubu. Hitchcockovy filmy jsou k smrti nudné.
    Tohle všechno si myslím a ještě navíc nesnáším Devátou symfonii a humanitární organizace.
    Tak a je to venku.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Nikdy jsem nehrála žádnou karetní hru, ani prší. Nehrála jsem ani člověče nezlob se. Jediná hra ke které jsem kdy byla přemluvena bylo pexeso, sázky a dostihy a dixit. Tyhle tři věci mě i bavily. Stopem jsem poprvé v životě jela před rokem. Neviděla jsem ani jeden díl hry o trůny, přátel, sexu ve městě a dalších moderních seriálů.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NA_PYCZU: ja jen jednou spis nahodou a desne se mi tyhle hlavolamy prici.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NA_PYCZU: Na to jsou algorytmy... některé jsou lidsky zapamatovatelné, některé rychlé, spíš pro stroje. Všechno najdeš na youtube.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Nikdy jsem nesložila rubikovu kostku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam