• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AMANT: Ona většina tělocvikářů jsou prostě kokoti, co ti nevysvětlí nic, a pokud ti to nejde, spíš ti řeknou, že jsi poleno a nemá to s tebou cenu. A pak celý život nesnášíš sporty :)... navíc nás často nechali hrát a někam si zmizeli.
    A jako fakt jsem se poprvé nebo podruhé ptala, co mám dělat... "prostě do toho nějak plácni, to bude stačit" :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    NELLAS: mel jsem to do osmicky uplne stejne, pak mi to suplujici telocvikarka behem 3 minut vysvetlila, jak se ten mic ma rukama prijimat, co to je vlastne za pohyb a pak me to docela bavilo, i na gymplu:) je to hodne o trenerovi/ucitelovi, ty zaklady s tebou imho proste u kazdyho sportu musi nekdo projit a naucit.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Hrazdu si vůbec nevybavuju, ale šplh na laně byl tragickej. Zmítala jsem se metr nad zemí a čekala na propuštění od učitelky. :D Tyč byla trochu lepší, ale pořád dost tragická.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ve škole mě hrozně štval volejbal. Měli jsme ve třídě pár holek, co to dělalo závodně a furt to chtěly hrát, fakt se to hrálo skoro každou hodinu. A mně nikdo nevysvětlil pravidla, jak se do toho míče plácá, prostě mě tam postavili a "něco dělej" a když jsem to udělala blbě nebo nevěděla jak na to, byli naštvaní, že jim to kazím.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Dyť je to jak volejbal, jen nohama :D. Jo, florbal a přeskoky u mě kupodivu taky dobrý. A překvapivě i spousta věcí na hrazdě mi šla.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Nohejbal třeba vůbec nechápu. Ale šel mi florbal a skok přes kozu/bednu. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUULUU: To sme se asi nepochopili, nikde přece netvrdim, že bys měla stát jak solnej sloup. Tvrdim, že mě srali soutěživci jako GUMBA, který dávali co největší rány, který samy o sobě bolej jak svině, a eště mířili na rozkrok nebo břicho, protože to se nejhůř uhejbá. A když pak náhodou prohráli, tak to málem vobrečeli. Tím přece netvrdím, že máš stát jak poleno.
    KOVOVAMINCE: Jo, volejbal ušel. Ale k tomu sem se dostal až na vejšce. A taky nohejbal nebyl úplně zlej.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Po mně zbejvaly jen holky bojící se míče a úplně levý. Já jsem vybíjenou jen považovala za stupidní a tak jsem přistupovala i ke hře.
    Ale třeba volejbal byl fajn a ne jen kvůli vejšce, kterou jsem disponovala už na základce. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUULUU: Nějak nechápu, jak to souvisí s tím, že mi přišli kreténský soutěživci, co brali míčovky při těláku až zbytečně moc vážně.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    KOVOVAMINCE: Já zůstávala úplně poslední. :-) Popravdě jsem tyhle hry nikdy nepochopila. Pamatutuju si, že jsem třeba fandila nejlepší kamarádce, která zrovna hrála v družstvu proti mě a něco se jí povedlo. A to mám tak nějak dodnes - chápu sportovní utkání mezi zeměmi, firmami, vesnicemi, ale už moc nechápu, k čemu by mi bylo dobré jít hrát proti kamarádům. Pokud teda pominu fakt, že obecně ani v životě nejsem týmový hráč. Ale já měla od druhého stupně trojky z tělocviku, takže můj názor není směroplatný. ;-))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Mě mezi posledníma dvěma.
    GUMBA: Přesně takovýhle soutěživci mě srali nejvíc. Prohrána vybika = tragédie národních rozměrů. Dmnc. A pak to kokoti byli schopný eště nekolik dalších hodin rozebírat, jen jim dát do ruky elektronickou tužku.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Na vybíjenou si mě vždycky vybrali až mezi posledníma čtyřma jako menší zlo. :D
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ZUULUU: Taky tě vždycky vybírali za kapitána? :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SALVATOR: No jo no, ale snažil jsem se nemířit na hlavu. Bohužel ze zcela zištných důvodů - byl jsem jako dítě hodně soutěživý, takže důvodem bylo, že ráně na horní část nohou nebo spodek břicha se nejhůř uhýbá. A právě když dáš bombu, tak se to i blbě chytá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GUMBA: Hajzle
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    A sakra, při vybíjené ve škole jsem většinou vyhrál a dával jsem docela bomby :/
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Bojím se výšek, pokud nemám nic pod nohami. Neskocil bych padákem, nejel na zip line.

    Nevadí mi stát na střeše paneláku úplně na okraji.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vo kolektivních hrách na základce mi ani nevykládejte, to je peklo největší. A ze všeho nejdementější byla vybíjená. Čurákům, co házeli bomby sem měl chuť dát pak v šatně deku. A to nemluvim vo tom, že sem při vybíjený přišel vo zub.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    INDIAN: a co teprv kolektivní hry při tělocviku. Třeba volejbal :) občas se divím jak jsem přežila do dospělosti, asi jsem musela být hodně urputná.
    Na PC jsem hrála diablo, bavilo mě to prostředí hry a že to bylo tajemný :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Už nějakou dobu s tím bojuju, ale je to tak - Jana Maláčová mi přijde (velmi) sexy.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja su asi jedinej clovek na svete, kterymu prijde trapnej a denentni pulp fiction, musela sem ho dat na 2x, jaka to byla ***** ze sem to ani nezvladla v tahu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam