• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    KOVOVAMINCE:
    MISHACZEQ: Do doby nez sem poznal svoji zenu, sem nevedel ze existuje naka zehlicka na vlasy... kdyz mi tenkrat rekla ze si ji musi zabalit, predstavoval sem si neco co vypada podobne jako normalni zehlicka a aplikuje se podobnym zpusobem, ale nejak sem se nad tim nepozastavoval - z cehoz plyne druha konfese:
    Plno pro me nepodstatnych veci nevyhodnocuju a nedovadim do dusledku, takze v plno situacich se jevim jak regulerni retard s dlouhym vedenim...Dam priklad:
    Kdysi v baraku co sem bydlel sem si jednou podal dvere s Audrey Tatou ; v tom momente mi vnitrni hlas rekl ".. ji vodnekud znam" a sel sem dal a pokracoval ve svym dumani nad nesmrtelnosti chrousta... Nebejt tam se mnou nekdejsi pritelkyne, tak to dodneska nevim.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    KOVOVAMINCE: nejsi sama. kamaradce ty vlasy tou zehlickou natocit dokazu, sobe jen pramen napravo od obliceje a dal nic
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SALAMAN: tohle jsem dokázal naposled v devatenácti. Dneska mám problém i s jídelnama, kde toho v jídelníčku točej málo a nemám to s čím střídat.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mívám období, kdy pořád dokola vařím stejné jídlo. Momentálně jsem "objevil" italské risotto. Za posledních cca 10 dní ho vařím asi pošesté, na různé způsoby. Můžu se po něm umlátit.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Nedokážu si natočit vlasy žehličkou. Viděla jsem desítky videií, kde to maj holky šup šup, teoreticky chápu ten pohyb, ale v praxi to nikdy nedokážu. A cítím se méněcenně, když se o tom někdo baví, jako kdyby to byl úplně normální skill.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    DMAG: Přiznávám se, ze me představa Zizeka s dildem pobavila. Už jen za to jeho vedome komoleni Laclaua!
    DMAG
    DMAG --- ---
    Bytostně nesnáším chytráky typu Ludvík Vaculík, co "mají" recept a názor na každé hovno. Vím-li o něčem hovno, nebudu se na sílu snažit vypotit nějaký vlastní názor. Vždyť ho kua nemám! Takže velké řadě filozofů, např. Peterson, Žižek, přeju dildo do prdele, a pak ať mi na to řeknou názor. Fakt by mě zajímal jejich názor na dildo v jejich zadeli. Určitě by to vydalo na minimálně 8 hodin dlouhý standup. Ano, vím, Vaculík nebyl vlastně ani tak filozof, ale kokot to byl stejnej jako dva výše zmínění. Sorry, muselo to ven. To dildo :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Aha, takže problém je v nepochopení smyslu sdělení :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: Určitě ne. Nechci tě urážet :-) Myslím to tak, že já mám problém vést spory způsobem, který je výhodný pro mě, naopak přijímám argumenty z druhý strany a dělám kompromisy, kde já jsem nespokojenější a druhá strana je víc v klidu. Ojebávám sám sebe. Dokud je to v mezích přijatelnejch ztrát, dá se to přežít. Mimo tyhle meze je to ale blbý a lidi co maj lepší soft skills tohle zvládají mnohem líp.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... myslím, že i ten termín jsem použila správně: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Advocatus_diaboli
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Já nic neprosazuju, jen někdy pro vyváženost diskuse a ve chvíli, kdy někdo až příliš zaníceně horuje pro svůj názor a označuje za debily ty, co nesouhlasí, zkouším nahlédnout na věc z druhé stránky a ukázat, jak to taky může být vnímáno.
    Nechápu tu poznámku o ojebávání, jestli tím naznačuješ, že se já snažím někoho ojebat, tak mě to fakt uráží.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: Já mám obecně problém prosazovat něco, s čím sám nesouhlasím. Příčí se mi někoho ojebat když z toho můžu mít prospěch. Smůla, no :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mívám tendenci hrát ďáblova advokáta a předkládat argumenty z druhé strany, i když se s tou druhou stranou vlastně neztotožňuju. Lidi si pak ale myslí, že obhajuju vlastní názor.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ulil jsem se z práce, šel na pláž, kde jsme se muchlovali. Musím to napracovat.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Trvalo mi to dlouho, stalo to spousty sil ale dokázala jsem to říct nahlas. Dobře já!
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Chtěl jsem napsat ironický příspěvek, jak tu všichni ochotně otevírají a jako podomní prodejci všechny ostatní komnaty kromě té třinácté... a pak jsem si vyfiltorval vlastní "přiznání".

    Ale pořád jste mi k smíchu, čímž přiznávám nemalou míru pokrtectví.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jsem presvedcen ze jsem potkal nejhloupejsiho cloveka v zivote.

    Pripadam si hloupe kdyz o tom premyslim.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ze asi nic moc netrumfne mou sousedku co si stezovala ze mi zvoni nahlas zvonek. :D
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R:to si umím představit.asi něco jako ten honec kanců?:)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PETEKKA: Náš soused se k nám snaží pozvat. A minulou sobotu měl skvělý nápad, lítat mezi svým bytem (dva další byty na patře mají prádelny a technické místnosti přes chodbu) a svojí prádelnou nahý. Zjistil jsem to náhodou, když jsem chtěl jít s odpadky. A není sexy...
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R: přesně. Naši sousedi jsou důchodci,co si sednou na zahradu,kouřej a čuměj. Jako jo, člověk s nima někdy pokecá a jsou v pohodě, ale štve mě jak čuměj. Čuměj na to,jak si hraju s dětma, čuměj na to, kam jdu,kdo přijel,co dělám na zahradě,jestli kalíme nebo hulíme, jestli se s manželem hádáme nebo ne, prostě o všem maj přehled a samozřejmě mají na vše, co vidí a slyší, svůj názor. Tuhle jsem se vracela dopoledne z akce domů, sousedka si div nevyvrátila hlavu a jízlivě říká: "Zase dámská jízda jo?".... jako cože? trochu drzá ne? Po tomhle nějak ani nemám chuť se s ní bavit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam