• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    SARAJ: Kazdý to má trochu jinde, ale určitě tam má být v popředí souzvuk duší především a těl jak by smet. Čím míň hledáš. Tim víc to hledá ono Tebe…
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLOWNZEPPA: a jak vypada to prave neco?
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ADELHAIDA: Spíš nefalšovaná láska oplzlá. Tak aspoň, že něco funguje. Ono je vcelku v kurzu, že spolu jsou lidè, co se nemilují. A lá pragmatismus a nechuť k něčemu opravdovèmu na nule rulezz. Každopádně kvalitní šuk je samo sebou důležitý. Ale proti gustu a zkušenosti nepřenosnè nekritizuju. Spíš tak podotýkám…
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nelíbila se mi Husitská trilogie. Sapkowskiho mám fakt ráda, ale tohle bylo vyloženě utrpení číst! Hlavní hrdina byl kretén od začátku až do konce, a jen jedna postava byla aspoň trochu zajímavá, přičemž nedostala moc prostoru. Jinak jedno klišé vedle druhýho, dobrý nápady nerozvinutý, bleh.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nevejdu se do bundy, kterou jsem nosila do porodu.
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    Nesnášim,když mi kdokoli říká těhule či těhulko a nechápu,jak může někdo mít tu drzost a sáhnout mi na břicho.Obecně mi vadí, když se mě dotkne někdo jiný než manžel a pár vyvolených..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Jsem misantrop.
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    ..pak se ještě taky stříhám sama ...

( a teď už je to úplně všechno:)
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Jsem čuně huňatý, ale ještě po nedělní kachně a Plzínce jsem si dala Kreméš řezy
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nechutna mi kofola
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Asi si objednám ten tancující kaktus s tou polskou písničkou.
    MUZA
    MUZA --- ---
    DA_NIELA: libersky dobroty zpusobuji zavislost! :D
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Kdyby tak v Liberskych lahudkach na kulataku prodavali chlebickovy all you can eat...
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Minulej rok jsem se snažila tak zoufale něco cítit , až to prostě nešlo, letos jsem se snažila tak intenzivně nezamilovat , až řešíme potomstvo. Nu, well done, Léňo:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: navazuji: to takhle vyexpedujete dite na tyden k babicce aby jste zjistili ze se pri sexu mimo loznici a navic ve dne, citite divne...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ATOMINATOR: Přiznám se, že jsem použil špatné zájmeno.
    JANNE
    JANNE --- ---
    Když sem ve stresu, zapomínám jíst. A včera sem na jídlo zapomněla tak moc, že když sem z kanclu šla na metro, myslela sem, že sebou švihnu. Měla bych si nastavit upomínky.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    A já se přiznám, že pořádně zamilovat se stále schopen jsem. A taky že mě to nakoplo tvarovat a měnit sebe sama.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznám se, že jsem nebyla zamilovaná do svýho muže, a myslím, že on do mě taky ne. Ale sex, intelekt a společný zájmy nás zaměstnaly natolik, že mezitím mohla pěkně nerušeně vykvést pravá a nefalšovaná Plzákovská láska manželská:-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Že se už asi neumím zamilovat, nebo jsem možná příliš náročný na protějšek. Byl to krásný víkend, ona by asi chtěla něco víc, ale prostě tam není ta jiskra. V posteli boží, intelektuálně taktéž. Prostě to tam z mé strany není a vlastně mě to štve. Vím, že by to nebylo to "ono" a nejspíš bych jí pak chtěl tvarovat a měnit víc k obrazu svému a to nechci. Je to prostě divný.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Doopravdy mam tech plysaku trochu vic. :D a i cestovni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam