• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BURKHAR: Tak když ti to chutná...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DELIRIUM: Ve smyslu, že to někdo měsíc na čundru postupně odsypával zpoza galusky do balíčku?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BURKHAR: děkuji, nicméně to byl dárek z cest
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Přiznám se, že lidi, kteří kupují strouhaný sýr v balíčku, považuji za úplné dementy.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Sem absolutně nepraktickej dement. Na ledničku navazuje kuchyňská linka a za ledničkou je mezera. Nepoucim se a dávám věci na linku tak, že občas do one mezery spadnou. Lednička dále sousedí se zdí, takže cokoli z one díry vyndat je téměř nemožné. Spadl mi tam balíček se strouhaným sýrem (odložený při vaření). Jdu ho vyndat s vysavačem, jakože se přicucne na tu tyč a hotovo. Nicméně se mi ona tyč vykroutila z násady a teď je tam jak sýr, tak tyč od vysavače. Du se zabít...
    MUZA
    MUZA --- ---
    No... Takze nejvic ze vsech se mi libi pracovni obleceni ze strauss.cz... Tak ted jen... Mam tam zacit nakupovat a vyzkouset kvalitu, nebo se zase snazit vypadat jako normalni (hahaha) zena a mama... To je dilema :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CHEVALIER: Když si prohlížím obrázky nahých žen, vadí mi že stojí na špičkách...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYKRUK: no.. nevejdou.. už asi 20 let mám 19".. ale nechápu souvislosti..
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    CHEVALIER: se ti nevejdou na monitor?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Když si prohlížím obrázky nahých žen, vadí mi že stojí na špičkách...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MIRROS: Bondovka je specifickej žánr, podobně, jako je v hudbě specifickej žánr třeba Björk nebo Enya (nebo jako písnička k bondovce - to je taky mimo ostatní tvorbu). Máte tu akčního superhrdinu bez speciálních schopností. Je sebedestruktivní, je to holkař. Je na světě už hodně dlouho a mnohokrát ho upravovali, aby byl nějakým způsobem přijetelný pro tu kterou generaci - jedna velká série restartů. Občas z něj má člověk celkově špatnej pocit, že už to mělo umřít, jindy je člověk zvědavej, co přijde příště.

    Já měl podobný pocity z Harryho Holea - po asi tak čtvrté detektivce jsem měl pocit, že ten charakter už Nesboa prostě sere a že mu několikrát změnil osobnost, změnil povahu jeho vztahu s Rachel a nechal zabít jednu postavu, protože byla až moc dobrá atd. Podobně jsem měl rád kdysi seriál Nip/Tuck (byl jsem mladej) a tam řešili podobou situaci a na konci předposlední série nechaly všechny postavy zabít a zkusili natočit poslední bez nich. O Laře Croft se dá říct úplně to samé.

    Moji oblíbení bondi byli George Lazenby a Pierce Brosnan. Moje oblíbené bondgirls byly Diana Rigg a Barbara Bach.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AMANT: Starý byli dobrý. Možná je to dané tím, že jsme my taky starší. Jinak souhlas. Píčoviny. Ostatně jako většina Hollywoodských akčních filmů.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MORIARTY: jsou to hrozny picovny a musis chtit, aby se ti to libilo..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Neviděl jsem v životě ani jednu bondovku, nějak mě to minulo, takže ani nevím, jestli jsou to dobrý nebo špatný filmy. Asi bych se měl na nějaký podívat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Novej Bond je bondovka tak z… 30%?

    Nevím co si o tom myslet :/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Mám teplou zimní peřinu ze šmejdů... Taky od nich máme doma u mamky kuchyňskej jobo a možná i jeden dva hrnce... Mamka to babi pak zakázala, nechci ani pomyslet, co to mohlo stát. Když člověk odmyslí okolnosti, peřina hřeje mixér (z dob před kurvítkem) už dvacet let slouží, hrncema si nejsem jistej...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Zřejmě jsem spíš špatná teta (synovec mi teď poslal žádost o přátelství na FB a ihned ji zase stáhl, heh), no, tak aspoň, že dělám vše pro to, abych byla svým dětem dobrá máma - a to jako jo, to je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí vůbec.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ve filmu Sexmise měli v každé místnosti distributor léků, který říkál "spolkni prášek"... vzhledem k mojí celkové nedůslednosti ohledně mého zobání by se mi to vlastně celkem hodilo.
    DMAG
    DMAG --- ---
    MUZA: Muhaha, kde ty časy jsou, nemusel jsem mít vyfouknutý kola na kočárku, páč právě ty nákupy udělaly své tak nějak samy o sobě, lol.
    MUZA
    MUZA --- ---
    ACKO: a ja si celou dobu pochvaluju jak super jezdi 🤦🤣 prumer mam cca 17tis kroku denne a to, co obcas narvu do kocaru za nakup, je nekdy pekna haluz... Kopcu tu mame nak vic... Pak nemam byt vecer mrtva 😁
    MUZA
    MUZA --- ---
    MICHELLEDANIELS: :D ovsem ne zamerne 💪😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam